Instagram III

Een dagje later dan de bedoeling is, maar dan mag het vast nog wel! De afgelopen week was echt waanzin, gelukkig wel in positieve zin. Er zijn veel awesome dingen gebeurd en hoewel ik (nog) niet over alles wil vertellen, kan ik ieder geval zeggen dat ik voorlopig nog wel kan blijven werken bij het bedrijf waar ik een afstudeeronderzoek heb gedaan en een toffe kans krijg om zo veel ervaring op te doen. Heel cool! En ook privé had ik het lekker druk en gingen veel dingen goed. Wat dan wel resulteert in dat het bloggen er een beetje onder moet lijden haha, maar ik denk dat dat soms ook wel mag.

Echt veel foto’s kwamen er dan ook niet op Instagram, al ben ik wel lekker veel buiten geweest en zie je dat wel terug haha. Zo ging ik met Nadine naar Amsterdam, maakte ik foto’s in Rotterdam en vond ik een ochtendje mist stiekem best cool om te zien. De Nikes die ik in Amsterdam kocht heb ik trouwens sindsdien bijna elke dag gedragen, want ze lopen heerlijk! En ik kocht ook nog wat kleurtjes van de nieuwe Catrice collectie, die ik verrassend mooi vond. Verder lakte ik m’n nagels natuurlijk wel een paar keer, al draag ik nagellak inmiddels al gauw een dag of 4. Vooral dat holografische kleurtje van Catrice vind ik heel tof! En ik at lekkere dingen, niet geheel onbelangrijk haha. Vooral de zelfgebakken koekjes waren jum (recept volgt nog). Maar ik kookte ook voor het eerst sinds tijden weer eens een maaltijd voor mezelf, zonder het huis plat te branden. En oh die toetjes van Lidl zijn echt te lekker (stiekem vooral als ontbijt, haha).

Aankomende weken ga ik denk ik vooral druk zijn met werken en tussendoor een mix van allerlei privédingen.. Waarschijnlijk net zo druk als de afgelopen twee weken dus, haha. Maar ik denk dat ik ook serieus ga nadenken over het plannen van een korte vakantie, want dat is laaaang geleden (zomervakantie 2012 jawel). En nu eerst genieten van het weekend! Gaan jullie nog wat leuks doen dit weekend?

  1. Leuke foto’s allemaal, en dat toetje van de Lidl ziet er best lekker uit, hihi! Je foto’s van Rotterdam zien er echt gaaf uit (my hometown, haha!) echt een beetje gloomy! Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *