Instagram III

Een dagje later dan de bedoeling is, maar dan mag het vast nog wel! De afgelopen week was echt waanzin, gelukkig wel in positieve zin. Er zijn veel awesome dingen gebeurd en hoewel ik (nog) niet over alles wil vertellen, kan ik ieder geval zeggen dat ik voorlopig nog wel kan blijven werken bij het bedrijf waar ik een afstudeeronderzoek heb gedaan en een toffe kans krijg om zo veel ervaring op te doen. Heel cool! En ook privé had ik het lekker druk en gingen veel dingen goed. Wat dan wel resulteert in dat het bloggen er een beetje onder moet lijden haha, maar ik denk dat dat soms ook wel mag.

Echt veel foto’s kwamen er dan ook niet op Instagram, al ben ik wel lekker veel buiten geweest en zie je dat wel terug haha. Zo ging ik met Nadine naar Amsterdam, maakte ik foto’s in Rotterdam en vond ik een ochtendje mist stiekem best cool om te zien. De Nikes die ik in Amsterdam kocht heb ik trouwens sindsdien bijna elke dag gedragen, want ze lopen heerlijk! En ik kocht ook nog wat kleurtjes van de nieuwe Catrice collectie, die ik verrassend mooi vond. Verder lakte ik m’n nagels natuurlijk wel een paar keer, al draag ik nagellak inmiddels al gauw een dag of 4. Vooral dat holografische kleurtje van Catrice vind ik heel tof! En ik at lekkere dingen, niet geheel onbelangrijk haha. Vooral de zelfgebakken koekjes waren jum (recept volgt nog). Maar ik kookte ook voor het eerst sinds tijden weer eens een maaltijd voor mezelf, zonder het huis plat te branden. En oh die toetjes van Lidl zijn echt te lekker (stiekem vooral als ontbijt, haha).

Aankomende weken ga ik denk ik vooral druk zijn met werken en tussendoor een mix van allerlei privédingen.. Waarschijnlijk net zo druk als de afgelopen twee weken dus, haha. Maar ik denk dat ik ook serieus ga nadenken over het plannen van een korte vakantie, want dat is laaaang geleden (zomervakantie 2012 jawel). En nu eerst genieten van het weekend! Gaan jullie nog wat leuks doen dit weekend?

Verder Bericht

Vorige Bericht

11 Reacties

 1. Sophie 22 maart 2014

  Leuke foto’s allemaal, en dat toetje van de Lidl ziet er best lekker uit, hihi! Je foto’s van Rotterdam zien er echt gaaf uit (my hometown, haha!) echt een beetje gloomy! Fijn weekend!

 2. dresses and daisies 22 maart 2014

  Dit weekend niets speciaals gepland. Buiten nagels lakken, me time en aan de blog werken! =)

 3. Paola 22 maart 2014

  Leuke foto’s! Mijn vriend en ik gaan vandaag auto’s kijken en morgen wat dingetjes regelen voor de bruiloft.

 4. Beautydagboek 22 maart 2014

  Die Nikes zijn tof! Ik had ze ook graag willen hebben, maar kon ze nergens hier in de buurt vinden of online.

 5. Lotte 22 maart 2014

  Dat toetje is zo lekker! En ik ben benieuwd naar de koekjes, haha.

 6. Edith 22 maart 2014

  Leuke foto’s en die koekjes zien er erg lekker uit! Ben benieuwd naar het recept.

 7. femketje 22 maart 2014

  super leuke foto’s allemaal :3

 8. Manon 22 maart 2014

  Die nikies vind ik echt gaaf

 9. Esmay 22 maart 2014

  “een mix van privedingen” 😉 😉 😉 😉 haha.
  Ik vind je nikes ook nog steeds tof!

 10. Lies 22 maart 2014

  Hele leuke foto’s! De schoenen die je gekocht hebt vind ik er zo leuk uitzien en fijn ook dat ze zo lekker lopen.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén