Instagram II

Twee weken geleden besloot ik om wat meer routine te brengen in mijn “personal & instagrams” posts.. En het scheelde niet veel of ik was het gewoon weer helemaal vergeten, haha! Maar gelukkig dacht ik er op tijd aan, en dus deel ik nu wederom met jullie mijn instagram foto’s van de afgelopen twee weken. Ik dacht eigenlijk dat ik niet zo heel veel spetterends had gedaan, maar het valt eigenlijk nog best mee. Kijk vooral verder!

Oké, echt spannend kan je het niet noemen haha. Het hoogtepunt was denk ik mijn bezoekje aan de dierentuin, al was het ook wel weer een beetje zielig om al die dieren in te kleine hokjes te zien zitten. En ik maakte er een boel foto’s, al zie je zelfs daar wel een beetje het niet zo goede humeur van de dieren op ;). En ik maakte onderweg ook wat foot’s. Ik probeer dat nog wel vaker te doen – gewoon een snapshot van een mooie straat of van een vrolijke lucht. Maar regelmatig word je wel raar aangekeken als je midden op straat ineens stopt om een foto te maken, haha!

Onbewust kocht ik eigenlijk ook best veel make-up, zeker voor mijn doen. Een behoorlijk lange tijd kocht ik eigenlijk alleen nagellak en af en toe een mascara, maar de laatste tijd heb ik de smaak wel weer te pakken (en draag ik ook wat meer make-up!). Zo kocht ik prachtige nagellakken van Teeez en van Wet & Wild. Swatches van die laatsten volgen nog, maar je kunt W&W momenteel bij Big Bazar kopen! Maar ik kocht bijvoorbeeld ook eindelijk eens van die Color Tattoos van Maybelline en wat meer budget oogschaduw paletten. Beiden bevallen trouwens best goed, al komen daar nog wel uitgebreide reviews van!

Verder at ik een bijzonder gevarieerde mix van goede en slechte dingen, haha. Die noedelsoep was trouwens een beetje apart aangezien we het bij een ander restaurant aten dan normaal, namelijk eentje die veel meer echt Chinees was en minder afgestemd op Westerse mensen. Maar de allerlekkerste noedelsoep blijft die van Chinatown Fastfood op de Westkruiskade in Rotterdam. De naam doet wellicht anders vermoeden, maar die is echt het bezoeken waard! Ernaast zit het restaurant waar ik dus de noedelsoep op de foto at, die is van dezelfde eigenaar maar het eten was minder mijn ding ;).

Voor de komende twee weken staat – naast werken – nog niet zoveel op de planning. Zondag ga ik waarschijnlijk met een vriendin naar Amsterdam (I feel some shopping damage coming up) en volgens mij wordt ’t dan ook super lekker weer! En ik hoop weer wat te kunnen bloggen zodat er niet al teveel gaten vallen in mijn planning, haha. Heb jij al leuke plannen voor dit weekend?

Verder Bericht

Vorige Bericht

10 Reacties

 1. Laura 7 maart 2014

  Leuke foto’s! Ik heb deze week ook zo’n Color Tattoo gekocht en dan in pink-gold zo blij mee! 😉

 2. Esmay 7 maart 2014

  Nice Mayo! En yay dat je weer meer make-up draagt! Ik vind die fruitfoto als gezichtje schattig.

 3. Lotte 7 maart 2014

  HOERA voor Mayo die meer make-up draagt! Nu willen we natuurlijk wel weer een keer een dagelijkse make-up look zien. En ik vind je foto’s altijd mooi. Maar dat wist je al.

 4. Sharon 7 maart 2014

  Ah da food pics! Ik vind je Macbook cover trouwens echt heel mooi gelukt!

 5. Manon 7 maart 2014

  Leuke foto’s, wat een prachtige nagellakjes allemaal

 6. femketje 7 maart 2014

  super leuke foto’s!

 7. robin 8 maart 2014

  vind die ‘echte’ Chinese restaurants juist leuker 😀 er zit nu ook een super grote nieuwe Sumo bij de bios XD

 8. Elke 8 maart 2014

  Leuk om zo’n overzichtje te zien!
  En al die lakjes! Pretty!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén