Fotografie – & more Rotterdam

Een paar dagen geleden liet ik jullie al foto’s zien die ik in Rotterdam had gemaakt, met mijn Holga lens. Maar er is meer! Ik maakte namelijk ook nog (een heleboel) foto’s met gewone lenzen gemaakt. Tijdens het foto’s maken ging het weer van erg bewolkt naar strakblauwe lucht met zon, best apart! En uiteindelijk was de zonsondergang zelfs nog mooi.
Ik vind zelf vooral de allereerste foto, van de man op de brug, erg tof geworden! En de rest vind ik door de wisseling in lucht en licht ook wel mooi. Dit zijn overigens niet alle foto’s – je kunt alles hier bekijken. Ik vond het in ieder geval wel fijn om weer eens buiten foto’s te maken, aangezien ik daar niet zo vaak aan toe kom! Wat vind jij van de foto’s?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *