Fotografie – Holga @ Rotterdam

Afgelopen zondag heb ik eindelijk weer eens foto’s gemaakt met buitenlicht, wat er de laatste tijd niet zo heel veel meer van komt haha. Ik nam m’n 550D mee en naast de standaard lenzen ook mijn Holga 60mm lens, waar je hier al eens wat van hebt kunnen zien. Een plastic lensje waar best leuke foto’s uit komen, lekker hipster haha! En de laatste tijd vind ik het wel leuk om luchten met iets ervoor te fotograferen – een gebouw of bijvoorbeeld bomen. In Rotterdam staan meer dan genoeg gebouwen haha, dus dat lukte prima!

Best cool toch? Ik vind het nieuwe gebouw, De Rotterdam, ook best wel tof. Dat is dat grote gebouw op de tweede foto, met die vier soort van torens! Hij past zo lekker goed bij de rest, aangezien alle gebouwen in Rotterdam niet bij elkaar passen haha. Ik heb overigens nog wel meer foto’s gemaakt, maar die volgen later nog wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *