De witste glimlach direct na 1x poetsen! (advertorial)

Zonnebanken, haren verven, nepnagels, tanden bleken – het is mij allemaal net iets teveel van het goede. Maar soms is het wel fijn om er net even iets stralender uit te zien, bij voorkeur zonder daar ruim van tevoren over na te denken (#badplanner). En ik heb in ieder geval al iets gevonden wat hier perfect voor is, namelijk de Prodent White Now Gold tandpasta! Dit is een revolutionaire tandpasta voor zichtbaar wittere tanden – al direct na 1 x poetsen. Bij andere tandpasta’s kan het dagen tot weken duren voordat je tanden witter worden, maar de nieuwe Prodent White Now Gold tandpasta met de unieke Blue Light Technology heeft nu drie keer meer direct witmakende kracht en geeft je de witste glimlach direct na één keer poetsen.

Daarnaast heeft White Now Gold een progressief witmakend effect en biedt het alle bescherming van een fluoride tandpasta voor een complete dagelijkse mondverzorging. Perfect dus als je je net even wat zekerder wilt voelen, maar ook als je wel wat langer de tijd hebt om aan wittere tanden te werken. Natuurlijk heb ik ‘m zelf ook even geprobeerd en ja, ik heb echt het idee dat het werkt! Het gelige waasje over m’n tanden werd minder, en wat ik ook fijn vind is dat hij lekker smaakt en je tanden super glad aanvoelen. Een mooie glimlach is wat mij betreft altijd goud waard en de Prodent White Now Gold tandpasta kan je daar heel goed een handje bij helpen! Deze tandpasta is vanaf nu te koop in de winkels.

  1. Ik gebruik hem ook, en of hij echt werkt.. ik weet het niet zeker. Ik vind hem wel erg fijn werken, ik heb echt het gevoel dat mijn tanden schoon zijn. Helaas mis ik bij je artikel wel een voor en na foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *