Catrice Crushed Crystals in Stardust

Helden, dat zijn ze bij Catrice. Waarom? Omdat ze drie favoriete dingen hebben weten te combineren: nagellak, sand look, en de titel van een van mijn favoriete films. In het nieuwe assortiment van dit merk zitten de Crushed Crystals nagellakken, het antwoord op de Liquid Sand trend. De meeste kleuren waren mij iets te rood/roze, maar Stardust zag er wel mooi uit en die nam ik dus ook mee!


En ook op mijn nagels vind ik ‘m tof, de kleur en mix is best bijzonder! De basis lijkt een beetje lila/grijs-achtig en is vrij doorzichtig, en de glitters hebben verschillende kleuren maar overwegend zilver. Hij dekt prima na 2 laagjes en hij lakt ook gewoon fijn. Wel vind ik dat hij best langzaam droogt, dit soort nagellak van andere merken droogt bij mij toch wel aanzienlijk sneller. Dat probleem heb ik ook bij gewone Catrice nagellak en dat is ook een van de redenen dat ik het bijna nooit koop, al ben ik ook wel echt ongeduldig qua droogtijd van nagellak ;).


Met topcoat erover is hij trouwens ook best tof, de glitters vallen daardoor nog wat meer op. Wel wordt de dekking daardoor wat minder, omdat de basislak vrij doorzichtig is. Het kwastje is overigens wel anders dan voorheen, namelijk wat dikker en ronder. Ik vind het best fijn lakken! Stardust kun je inmiddels in het schap van Catrice vinden, de Crushed Crystals lakken kosten €3,39 per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *