Catrice Crushed Crystals in Stardust

Helden, dat zijn ze bij Catrice. Waarom? Omdat ze drie favoriete dingen hebben weten te combineren: nagellak, sand look, en de titel van een van mijn favoriete films. In het nieuwe assortiment van dit merk zitten de Crushed Crystals nagellakken, het antwoord op de Liquid Sand trend. De meeste kleuren waren mij iets te rood/roze, maar Stardust zag er wel mooi uit en die nam ik dus ook mee!


En ook op mijn nagels vind ik ‘m tof, de kleur en mix is best bijzonder! De basis lijkt een beetje lila/grijs-achtig en is vrij doorzichtig, en de glitters hebben verschillende kleuren maar overwegend zilver. Hij dekt prima na 2 laagjes en hij lakt ook gewoon fijn. Wel vind ik dat hij best langzaam droogt, dit soort nagellak van andere merken droogt bij mij toch wel aanzienlijk sneller. Dat probleem heb ik ook bij gewone Catrice nagellak en dat is ook een van de redenen dat ik het bijna nooit koop, al ben ik ook wel echt ongeduldig qua droogtijd van nagellak ;).


Met topcoat erover is hij trouwens ook best tof, de glitters vallen daardoor nog wat meer op. Wel wordt de dekking daardoor wat minder, omdat de basislak vrij doorzichtig is. Het kwastje is overigens wel anders dan voorheen, namelijk wat dikker en ronder. Ik vind het best fijn lakken! Stardust kun je inmiddels in het schap van Catrice vinden, de Crushed Crystals lakken kosten €3,39 per stuk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. LaraLaurentia 1 maart 2014

  Dit is het enige lakje die ik nog wel van Catrice zou willen, puur omdat hij jou zo mooi staat!

 2. Sofie 1 maart 2014

  Wauw, wat een prachtige lak!

 3. Laura 1 maart 2014

  Super mooi lakje en het effect is zo leuk! Zelf heb ik Call Me Princess, ook heel mooi. 😉

 4. Esmay 1 maart 2014

  Ik zag die Crushed Crystals al in de winkel, ik vind ze echt heel tof. Deze ook! Ik hou gewoon van glitters. <3

 5. Dionne 1 maart 2014

  Wauw, wat een gaaf lakje!

 6. Ash 1 maart 2014

  Ziet er heel mooi uit! En voor een schappelijk prijsje c:

 7. Manon 1 maart 2014

  wow wat een mooi lakje!

 8. Mariska 1 maart 2014

  Deze vind ik ook erg mooi 🙂

 9. Lotte 1 maart 2014

  Wow, hij is mooier dan ik had verwacht! Maar met jouw perfect swatches ziet elke nagellak er opeens een stuk beter uit, haha.

 10. Lotje 1 maart 2014

  Mooi lakje zeg! Mooie fotos heb je weer gemaakt xoxo

 11. femketje 1 maart 2014

  hij is zo pretty 😀

 12. Angelique 1 maart 2014

  wauw wat een prachtige lak is het toch!

 13. Roxanne 1 maart 2014

  Whoo, deze is inderdaad prachtig zeg!

 14. robin 1 maart 2014

  Wauuuuw mooi <3

 15. Mattania 1 maart 2014

  Echt een super mooi kleurtje! Glitters zijn geweldig ^^

 16. Amy-Denise 2 maart 2014

  Wat een leuk kleurtje!

 17. Svenja 2 maart 2014

  Prachtige/feestelijk lakje <3

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén