Base- & topcoats to love

Ik weet dat er genoeg van jullie zijn die het lekker skippen maar ik kan niet zonder: base- en topcoat! Tegenwoordig draag ik m’n nagellak het liefst zo lang mogelijk chipvrij, aangezien ik niet elke avond de motivatie kan opbrengen om m’n nagellak opnieuw te doen haha. En als ik ze dan wel eens lak, moet het lekker snel droog zijn omdat ik anders binnen no time deuken erin heb. De base- en topcoats die ik het liefst gebruik zijn:

> Sally Hansen Insta-Dri: Omdat het echt lekker snel droog is en je deze makkelijk in de winkel kunt kopen (vaak zelfs met een 1+1 gratis actie). En met deze topcoat blijft nagellak ook vrij goed zitten. Nadeel vind ik wel dat je er best snel bubbels in krijgt, die je dan met een beetje pech ook op je nagels terug ziet!

> Essie Ballet Slippers: Dit is inderdaad een gewoon kleurtje, maar ik gebruik hem graag als basecoat! Ik gebruikte een hele tijd nagelverharders als basecoat maar op een gegeven moment kreeg ik er gevoelige nagels van en dus moest ik over op iets anders. De meeste basecoats doen hun werk niet zo best bij mij, en dus besloot ik eens een van zichzelf toch niet zo geweldig dekkend kleurtje te gebruiken. En ik vind dat echt top werken, aangezien ik genoeg van dat soort kleuren heb van merken die lekker lang blijven zitten!

> Essence Better Than Gel Nails top sealer (high gloss & fast dry): Dit blijft een budgettopper! Ik vind de topcoat van Sally Hansen wat beter wat betreft anti-chip, maar toch pak ik ook deze topcoats nog vaak zat. Echt verschil tussen de twee soorten zie ik overigens niet, en volgens mij is nu alleen nog maar de high gloss variant te koop.

> Ciaté Speed Coat: Als mijn voorraadje Sally Hansen Insta-Dri op is koop ik denk ik deze topcoat in full size! Hij zat in de adventkalender en ik vond hem eigenlijk wel erg goed werken. Droogt lekker snel en voorkomt ook goed dat je nagellak gaat chippen. De fullsize versie is niet echt goedkoop, maar zeker het proberen waard!

Welke base- en topcoat gebruik jij het liefst? Of skip je dat altijd?

  1. Ik gebruik zelf ook graag de topcoats van Essence. Eerlijk gezegd skip ik het soms ook wel;) Maar zeker als ik rode nagellak draag vergeet ik het niet. Ben toch altijd bang dat mijn nagels een gele gloed krijgen.

  2. Pfoeh dat is lang geleden dat ik nagellak op heb gehad haha. Volgens mij gebruik ik wel een basecoat, maar geen topcoat. Dat vind ik echt zo’n onzin haha :”D

  3. Leuk om te zien wat jouw favorieten zijn! Zelf gebruik ik altijd een base coat van de Hema en een top coat van Catrice. Deze gebruik ik nu al een hele tijd en ben er nog steeds erg tevreden over.

  4. Ik gebruik als basecoat altijd de Base and Care coat van P2. Ik was nog op zoek naar een topcoat. Pasgeleden won ik de Double Duty van Sally Hanssen, welke ik nu als topcoat gebruik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *