Base- & topcoats to love

Ik weet dat er genoeg van jullie zijn die het lekker skippen maar ik kan niet zonder: base- en topcoat! Tegenwoordig draag ik m’n nagellak het liefst zo lang mogelijk chipvrij, aangezien ik niet elke avond de motivatie kan opbrengen om m’n nagellak opnieuw te doen haha. En als ik ze dan wel eens lak, moet het lekker snel droog zijn omdat ik anders binnen no time deuken erin heb. De base- en topcoats die ik het liefst gebruik zijn:

> Sally Hansen Insta-Dri: Omdat het echt lekker snel droog is en je deze makkelijk in de winkel kunt kopen (vaak zelfs met een 1+1 gratis actie). En met deze topcoat blijft nagellak ook vrij goed zitten. Nadeel vind ik wel dat je er best snel bubbels in krijgt, die je dan met een beetje pech ook op je nagels terug ziet!

> Essie Ballet Slippers: Dit is inderdaad een gewoon kleurtje, maar ik gebruik hem graag als basecoat! Ik gebruikte een hele tijd nagelverharders als basecoat maar op een gegeven moment kreeg ik er gevoelige nagels van en dus moest ik over op iets anders. De meeste basecoats doen hun werk niet zo best bij mij, en dus besloot ik eens een van zichzelf toch niet zo geweldig dekkend kleurtje te gebruiken. En ik vind dat echt top werken, aangezien ik genoeg van dat soort kleuren heb van merken die lekker lang blijven zitten!

> Essence Better Than Gel Nails top sealer (high gloss & fast dry): Dit blijft een budgettopper! Ik vind de topcoat van Sally Hansen wat beter wat betreft anti-chip, maar toch pak ik ook deze topcoats nog vaak zat. Echt verschil tussen de twee soorten zie ik overigens niet, en volgens mij is nu alleen nog maar de high gloss variant te koop.

> Ciaté Speed Coat: Als mijn voorraadje Sally Hansen Insta-Dri op is koop ik denk ik deze topcoat in full size! Hij zat in de adventkalender en ik vond hem eigenlijk wel erg goed werken. Droogt lekker snel en voorkomt ook goed dat je nagellak gaat chippen. De fullsize versie is niet echt goedkoop, maar zeker het proberen waard!

Welke base- en topcoat gebruik jij het liefst? Of skip je dat altijd?

Verder Bericht

Vorige Bericht

15 Reacties

 1. Laura 27 maart 2014

  Leuk om te zien wat je graag gebruikt als base- en topcoats! Bij mij zijn ze allebei van essence. 😉

 2. Wendy 27 maart 2014

  Die topcoats van Essence zijn inderdaad erg fijn! Die gebruik ik zelf ook graag.

 3. Sofie 27 maart 2014

  Fijne topcoats! Ik gebruik die van Essence, Sally Hansen en Essie met veel plezier.

 4. Sophie 27 maart 2014

  Ik skip altijd, guilty, haha! Ik draag in de winter nooit lakjes en in de zomer nauwelijks dus mijn nagels hebben geen tijd om te verkleuren haha!

 5. Natascha 27 maart 2014

  Ik gebruik zelf ook graag de topcoats van Essence. Eerlijk gezegd skip ik het soms ook wel;) Maar zeker als ik rode nagellak draag vergeet ik het niet. Ben toch altijd bang dat mijn nagels een gele gloed krijgen.

 6. Lotte 27 maart 2014

  Haha, ik skip base- en topcoat inderdaad altijd. Maar die van Sally Hansen wil ik graag nog eens kopen tijdens zo’n 1+1 actie!

 7. femketje 27 maart 2014

  ik gebruik altijd de essence 24/7 base, super fijn spul!

 8. Esmay 27 maart 2014

  Pfoeh dat is lang geleden dat ik nagellak op heb gehad haha. Volgens mij gebruik ik wel een basecoat, maar geen topcoat. Dat vind ik echt zo’n onzin haha :”D

 9. Lies 27 maart 2014

  Leuk om te zien wat jouw favorieten zijn! Zelf gebruik ik altijd een base coat van de Hema en een top coat van Catrice. Deze gebruik ik nu al een hele tijd en ben er nog steeds erg tevreden over.

 10. Pauline 27 maart 2014

  Laatst die van Sally Hansen gewonnen, heel tevreden over, droogt echt snel!

 11. Manon 27 maart 2014

  wat fijn om te zien wat jij gebruikt!

 12. Anne Solveig 28 maart 2014

  Die van Sally Hansen gebruik ik ook!

 13. Wendy (MissPinkyNails) 28 maart 2014

  Ik gebruik Duri – Rejuvacote als basecoat en INM – Out The Door topcoat! Echt een super combi!

 14. Stéphanie B. 28 maart 2014

  Yes! op deze post was ik aan het wachten! Dank je voor de tips. Ik zal zeker eens op zoek gaan naar die Sally Hansen Insta-Dri, lijkt me het proberen waard! 🙂

 15. Roxanne 29 maart 2014

  Ik gebruik als basecoat altijd de Base and Care coat van P2. Ik was nog op zoek naar een topcoat. Pasgeleden won ik de Double Duty van Sally Hanssen, welke ik nu als topcoat gebruik

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén