4x Wet n Wild nail polish

Big Bazar begin ik steeds leuker te vinden. Niet alleen omdat alles lekker cheap is, maar ook omdat er steeds meer bijzondere make-up merken te koop zijn! Zo zag ik laatst in het foldertje dat ze nu ook het merk Wet n Wild verkochten en aangezien je dat verder niet zo heel makkelijk in Nederland kan krijgen, ging ik maar even langs. Helaas viel het tegen – er was 1 soort palette (met blauw en groen, wat ik toch niet ga dragen), wat gezichtspoeders die er niet echt bijzonder uitzagen, en nagellak. Maar er zaten eigenlijk best wat mooie nagellakkleurtjes tussen, dus ik nam er vier mee!


De eerste kleur heet My Silicone Popped en is het perfecte, oudroze kleurtje. Ik vind hem echt prachtig en hij dekt perfect na twee laagjes. Dit is zo’n kleurtje wat ik graag pak, omdat het netjes en verzorgd staat. Na wat Googlen kwam ik er trouwens achter dat deze nagellakken uit de Spoiled collectie komen, die sinds half 2012 in de Amerikaanse CVS winkels te vinden is.


Deze kleur heet Cougar Attack en is best bijzonder. Het is een bruine basis met daarin koperen glitters, die na twee laagjes op zich al prima dekt. Ik vind de combinatie best mooi en er komen ook echt lekker veel glitters van op je nagels! Misschien toch wel wat meer geschikt voor de herfst door de kleuren, maar ach ;).


Bite Me is op zich niet het meest bijzondere kleurtje aangezien meerdere merken zo’n vampy tint in het assortiment hebben. Maar ik blijf ze kopen, want ik vind het super mooi! Ook deze dekt perfect na twee laagjes en de shimmer erin vind ik prachtig.


Het laatste kleurtje heet Deeper Dive en is denk ik wel het meest toffe kleurtje. Blauw met daarin van die “flecks” in blauw. Helaas dekt deze wel minder omdat de basis meer jelly-achtig is, en na drie laagjes zie je alsnog mijn nagelrandje erdoor. Deze kun je dus beter aanbrengen over een ander kleurtje!

Eigenlijk is mijn eerste ervaring met de Wet n Wild nagellak best goed! Op Deeper Dive na dekken ze goed, en alle vier de kleuren vind ik op hun eigen manier erg mooi. Zelf ben ik ook fan van de brede en rond afgesneden kwastjes, al weet ik dat niet iedereen dat even fijn vindt. Mocht je in ieder geval binnenkort een bezoekje brengen aan Big Bazar, kijk dan zeker even bij deze nagellakjes! De Wet n Wild producten kosten daar â‚Ŧ2,49 per stuk.

  1. Ik kan me voorstellen dat Bite Me nu in het zonnetje echt supermooi wordt! Mijn favoriete is toch wel de eerste. Precies de goede oudroze tint. En prachtig gelakt ook!

  2. Die blauwe vind ik echt prachtig! Doet me aan een ander lakje die ik heb maar geen idee meer welke (dat krijg je als je al weken geen nagellak meer op hebt :”D). Ik vind die rozige ook lief.

  3. oeh het tweede kleurtje vind ik echt prachtig! Ik heb ook een paar spoiled lakjes alleen nog niet echt geprobeerd. Binnenkort toch maar echt even doen hihi ^^ Ziet er goed uit

  4. Wauw, erg mooie kleurtjes!
    Ik zag ze ook al liggen, maar had niet door dat het van wet ’n wild was, misschien toch maar wÊl aanschaffen ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *