4x Catrice Luxury Lacquers!

Met een grote boog probeerde ik om de nieuwe Catrice limited edition collectie, Luxury Lacquers, te lopen. Waarom? Ik heb al veel teveel nagellak, en Catrice nagellak vind ik doorgaans niet zo geweldig. Maar toen ik een bijna vers display van deze collectie zag kon ik het toch niet laten om een paar nagellakjes mee te nemen.. Oeps! Maar 4 van de 24 lijkt me een prima score, haha.

De collectie zelf heet dus Luxury Lacquers en bevat 4 verschillende soorten nagellak – glitter, holografisch, sand style en duochrome. Ik had best hoge verwachtingen van de glitterlakken (Million Brilliance) maar helaas vond ik die na het zien van de swatches van Maud wel erg tegenvallen, en daar nam ik dus ook geen een van mee. Duocrome is sowieso niet mijn ding, maar holografische en sand style nagellak gaat er prima in!


Ik nam maar een holografische kleur mee van de vier, wat vooral komt omdat ik de andere kleuren al wel van andere merken had haha. Maar een kleur als Holo in One had ik nog niet! Een licht zeegroenig kleurtje met een mooi holografisch effect..


.. welke je uiteraard het beste kunt zien met zonlicht! Ik vind het effect zeker weten geslaagd en ook de kleur zelf best bijzonder. De dekking is uitstekend, eigenlijk is 1 laagje al voldoende. Met dit kleurtje ben ik zeker weten blij!De overige drie lakken die ik mee nam zijn van de Sand’Sation lijn, wat betekent dat ze dat matte en korrelige zandeffect hebben. Dat vind ik zowel mat als met topcoat erover leuk! De eerste kleur heet PLUMbeach en de kleur zit dan ook tussen paars en lila in. Met daarin gouden en blauw/paarsige glitters, waardoor hij eigenlijk best bijzonder wordt! Ik vind het wel een fijn kleurtje – niet super opvallend en daardoor prima draagbaar, maar zeker niet saai. Hij lakte wel wat minder fijn omdat hij wat dikkig is, maar het is te doen.Maliblue is daarentegen wel een stuk opvallender! Door de blauwe en zilveren glitters die erin zitten staat hij een stuk koeler en frisser, en ik vind hem zeker tof. Deze lakt ook wat fijner en dekt ook echt goed na 2 laagjes!De laatste nagellak die ik mee nam heet Strawberry BAYquiri, een behoorlijk felle roze kleur. Eigenlijk vond ik deze in de winkel niet de meest interessante kleur, maar ik ben wel blij dat ik hem mee heb genomen! Hij is super leuk voor het voorjaar en ook als sand style kleurtje vernieuwend.

Wat betreft de kleuren en finishes van deze nagellakken ben ik zeker heel enthousiast! Ik moet wel zeggen dat ik de droogtijd zoals altijd bij Catrice vervelend lang vind, en dat ik ze met een prijs van €3,59 per stuk toch aardig duur vind worden. Ik weet nog dat Catrice nagellak €2 was, haha. Maar eerlijk is eerlijk, een geslaagde collectie is het zeker! En mocht je ergens een nog niet helemaal geplunderd schap aantreffen, dan is het zeker de moeite waard om de kleuren te bekijken :). Heb jij al wat van deze collectie gescoord?

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Sofie 16 maart 2014

  Wat een geweldige lakken! Vooral de eerste kleur vind ik heel mooi.

 2. Beautydagboek 16 maart 2014

  De zeegroene vind ik echt prachtig, wat een mooi kleurtje en effect geeft het!

 3. Mandy 16 maart 2014

  Ze zijn heel mooi! Helaas hier nog niet

 4. Lotte 16 maart 2014

  Ik wil ook zo graag een paar van de holo’s, die zijn echt onwijs mooi! De liquid sand lakjes vind ik er ook goed uit zien.

 5. Esmay 16 maart 2014

  Nee maar kijk: als jij nagellakjes swatcht dan wil ik ze sowieso hebben omdat jij ze altijd perfect lakt. Dus ja: ik wil deze.
  Maar iik vind ze ook heel mooi hoor <3

 6. Edith 16 maart 2014

  Wat een mooie lakjes, vooral de eerste vind ik erg mooi!

 7. Marijke 16 maart 2014

  Ik vind ze alle 4 echt héél erg mooi!

 8. Sophie 16 maart 2014

  Wauw, wat een prachtige kleurtjes! Ik vind ze eigenlijk allemaal wel even mooi; wow!

 9. Dionne 16 maart 2014

  Wat een prachtige lakjes!

 10. femketje 16 maart 2014

  Love maliblue! ♥

 11. Vera 16 maart 2014

  Maliblue is nu al mijn favoriete nagellak geworden!

 12. Manon 16 maart 2014

  wat een mooie kleuren!

 13. The name is Jolien 16 maart 2014

  Wat hebben deze lakjes een fijne structuur!

 14. Kelly 16 maart 2014

  Ik vind vooral de eerste echt prachtig!

 15. Mariska 16 maart 2014

  De eerste en de laatste zijn heel erg mooi!

 16. Stéphanie B. 16 maart 2014

  hé , het valt me altijd op dat jouw nagels zo verzorgd zijn en da bij elke nailpolish swatch de kleur prachtig vertaalt op je nagels. Ik vroeg me daarom af welke basecoats en topcoats jij het meest/het liefst gebruikt. Ik gebruik nooit top of base coat en denk dat het wel eens nodig is. Zou je eventueel een blogpost hier omtrent willen maken, ik ben alleszins zeer benieuwd! Bedankt! xx

 17. Tessa 16 maart 2014

  Wat een geweldige lakjes, vooral de holo is erg mooi!

 18. Squeaky Q 16 maart 2014

  Hele mooie swatches!

 19. Angelique 16 maart 2014

  wauw vind het echt prachtige lakken van Catrice, je hebt ze ook erg mooi gelakt

 20. Renate 16 maart 2014

  Gisteren zag ik ze ook en ik twijfelde zo.. Maar nu na het zien van deze swatches heb ik ongelooflijke spijt haha!
  Trouwens, wat lak je je nagels prachtig!

 21. Ypie 17 maart 2014

  Wauw, wat lak jij ongelofelijk netjes! En de kleuren zijn ook prachtig, vooral de eerste!
  Liefs, Ypie

 22. Wendy (MissPinkyNails) 19 maart 2014

  Je hebt 4 prachtige lakken geshopt!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén