4x Catrice Luxury Lacquers!

Met een grote boog probeerde ik om de nieuwe Catrice limited edition collectie, Luxury Lacquers, te lopen. Waarom? Ik heb al veel teveel nagellak, en Catrice nagellak vind ik doorgaans niet zo geweldig. Maar toen ik een bijna vers display van deze collectie zag kon ik het toch niet laten om een paar nagellakjes mee te nemen.. Oeps! Maar 4 van de 24 lijkt me een prima score, haha.

De collectie zelf heet dus Luxury Lacquers en bevat 4 verschillende soorten nagellak – glitter, holografisch, sand style en duochrome. Ik had best hoge verwachtingen van de glitterlakken (Million Brilliance) maar helaas vond ik die na het zien van de swatches van Maud wel erg tegenvallen, en daar nam ik dus ook geen een van mee. Duocrome is sowieso niet mijn ding, maar holografische en sand style nagellak gaat er prima in!


Ik nam maar een holografische kleur mee van de vier, wat vooral komt omdat ik de andere kleuren al wel van andere merken had haha. Maar een kleur als Holo in One had ik nog niet! Een licht zeegroenig kleurtje met een mooi holografisch effect..


.. welke je uiteraard het beste kunt zien met zonlicht! Ik vind het effect zeker weten geslaagd en ook de kleur zelf best bijzonder. De dekking is uitstekend, eigenlijk is 1 laagje al voldoende. Met dit kleurtje ben ik zeker weten blij!De overige drie lakken die ik mee nam zijn van de Sand’Sation lijn, wat betekent dat ze dat matte en korrelige zandeffect hebben. Dat vind ik zowel mat als met topcoat erover leuk! De eerste kleur heet PLUMbeach en de kleur zit dan ook tussen paars en lila in. Met daarin gouden en blauw/paarsige glitters, waardoor hij eigenlijk best bijzonder wordt! Ik vind het wel een fijn kleurtje – niet super opvallend en daardoor prima draagbaar, maar zeker niet saai. Hij lakte wel wat minder fijn omdat hij wat dikkig is, maar het is te doen.Maliblue is daarentegen wel een stuk opvallender! Door de blauwe en zilveren glitters die erin zitten staat hij een stuk koeler en frisser, en ik vind hem zeker tof. Deze lakt ook wat fijner en dekt ook echt goed na 2 laagjes!De laatste nagellak die ik mee nam heet Strawberry BAYquiri, een behoorlijk felle roze kleur. Eigenlijk vond ik deze in de winkel niet de meest interessante kleur, maar ik ben wel blij dat ik hem mee heb genomen! Hij is super leuk voor het voorjaar en ook als sand style kleurtje vernieuwend.

Wat betreft de kleuren en finishes van deze nagellakken ben ik zeker heel enthousiast! Ik moet wel zeggen dat ik de droogtijd zoals altijd bij Catrice vervelend lang vind, en dat ik ze met een prijs van €3,59 per stuk toch aardig duur vind worden. Ik weet nog dat Catrice nagellak €2 was, haha. Maar eerlijk is eerlijk, een geslaagde collectie is het zeker! En mocht je ergens een nog niet helemaal geplunderd schap aantreffen, dan is het zeker de moeite waard om de kleuren te bekijken :). Heb jij al wat van deze collectie gescoord?

  1. Nee maar kijk: als jij nagellakjes swatcht dan wil ik ze sowieso hebben omdat jij ze altijd perfect lakt. Dus ja: ik wil deze.
    Maar iik vind ze ook heel mooi hoor <3

  2. hé , het valt me altijd op dat jouw nagels zo verzorgd zijn en da bij elke nailpolish swatch de kleur prachtig vertaalt op je nagels. Ik vroeg me daarom af welke basecoats en topcoats jij het meest/het liefst gebruikt. Ik gebruik nooit top of base coat en denk dat het wel eens nodig is. Zou je eventueel een blogpost hier omtrent willen maken, ik ben alleszins zeer benieuwd! Bedankt! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *