Valentine’s Day nails!

Valentijnsdag.. De dag waarop ik weer zeker weet dat ik forever alone ben haha, al vind ik het wel een prima excuus om een nail-art te maken met lekker veel roze en hartjes. En dat laatste deed ik dan ook! Helemaal netjes en perfect is hij niet geworden, maar hartjes kan ik niet al niet op een gewoon papiertje tekenen dus dat had ik ook niet verwacht haha.Ik gebruikte een aantal roze tinten hiervoor, en een witte. Bij de meeste nagels gebruikte ik Steady As She Rose van OPI als basis, en een nagel lakte ik met Serendipity van Ciaté. Verder gebruikte ik een donkere tint van Pupa (#310) en een glittertopcoat van H&M die simpelweg Pink heet. Ik gebruikte een dottingtool met een klein puntje voor de vormpjes waaronder de hartjes. Door een soort V vorm te stippelen kun je vrij makkelijk een hartje maken! Dat op m’n wijsvingernagel moet trouwens XO voorstellen, de X was niet zo goed gelukt haha.


Ik vind ‘m zelf best leuk geworden en hopelijk geeft het jullie ook wat inspiratie. En mocht je nou niet moeilijk willen doen met nail-art dan kan je natuurlijk ook gewoon je nagels een roze kleurtje geven. Of elke nagel een andere roze kleur, haha! Heb jij hoge verwachtingen voor Valentijnsdag?

  1. Wat super leuk gedaan! Ik vind het erg leuk dat je niet voor knal/neon roze bent gegaan, maar juist voor wat meer donkere en juist hele lichte tinten. De nagel met de hartjes vind ik tof!

    Ik ben zelf niet ‘forever alone’ op Valentijnsdag, maar ik heb er helemaal niets mee en mijn vriend ook niet. Ik vind het veel leuker om zo spontaan iets leuks/liefs te krijgen dan op deze commerciële dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *