Valentine’s Day nails!

Valentijnsdag.. De dag waarop ik weer zeker weet dat ik forever alone ben haha, al vind ik het wel een prima excuus om een nail-art te maken met lekker veel roze en hartjes. En dat laatste deed ik dan ook! Helemaal netjes en perfect is hij niet geworden, maar hartjes kan ik niet al niet op een gewoon papiertje tekenen dus dat had ik ook niet verwacht haha.Ik gebruikte een aantal roze tinten hiervoor, en een witte. Bij de meeste nagels gebruikte ik Steady As She Rose van OPI als basis, en een nagel lakte ik met Serendipity van Ciaté. Verder gebruikte ik een donkere tint van Pupa (#310) en een glittertopcoat van H&M die simpelweg Pink heet. Ik gebruikte een dottingtool met een klein puntje voor de vormpjes waaronder de hartjes. Door een soort V vorm te stippelen kun je vrij makkelijk een hartje maken! Dat op m’n wijsvingernagel moet trouwens XO voorstellen, de X was niet zo goed gelukt haha.


Ik vind ‘m zelf best leuk geworden en hopelijk geeft het jullie ook wat inspiratie. En mocht je nou niet moeilijk willen doen met nail-art dan kan je natuurlijk ook gewoon je nagels een roze kleurtje geven. Of elke nagel een andere roze kleur, haha! Heb jij hoge verwachtingen voor Valentijnsdag?

Verder Bericht

Vorige Bericht

26 Reacties

 1. Lotte 12 februari 2014

  Ik vind vooral de glitternagel en die met de hartjes leuk! Tof ook dat je niet voor knalroze bent gegaan maar de roze kleur net wat rustiger hebt gehouden.

 2. Laura 12 februari 2014

  Wauw, super leuk gedaan! Niet té druk en de kleuren passen echt heel mooi bij elkaar! Zelf heb ik absoluut geen hoge verwachtingen, ook gewoon forever alone! 😉

 3. Kelly 12 februari 2014

  Wat super leuk gedaan! Ik vind het erg leuk dat je niet voor knal/neon roze bent gegaan, maar juist voor wat meer donkere en juist hele lichte tinten. De nagel met de hartjes vind ik tof!

  Ik ben zelf niet ‘forever alone’ op Valentijnsdag, maar ik heb er helemaal niets mee en mijn vriend ook niet. Ik vind het veel leuker om zo spontaan iets leuks/liefs te krijgen dan op deze commerciële dag!

 4. Dionne 12 februari 2014

  Aaaah, super leuk gedaan!

 5. Amy 12 februari 2014

  Leuk gedaan, zelf heb ik er helaas het geduld niet voor haha! En wij doen niet aan Valentijn dus ik heb ook geen verwachtingen 😛

 6. Marissa 12 februari 2014

  Super leuk gedaan! Ik vind die glitter van Ciaté echt prachtig en je pink vind ik ook heel mooi gedaan.

 7. Esmay 12 februari 2014

  Ik vind het juist wel schattig! Die glitters van Ciate zijn gorgeouzzz.

 8. Manon 12 februari 2014

  wat een prachtige nail art en erg schattig!

 9. Ayla 12 februari 2014

  hij is heel leuk en schattig!

 10. femketje 12 februari 2014

  echt cute en pretty :3

 11. Lotje 12 februari 2014

  Ah super leuk gedaan! Vooral die nagel met XO!

 12. Valery 12 februari 2014

  Die glitternagellak vind ik leuk! Ik denk dat ik niet genoeg geduld heb om de rest na te maken, haha. Erg leuk gedaan!

 13. Linda 12 februari 2014

  Ik vind de look wel onwijs leuk geworden, perfect voor valentijnsdag!

 14. Beautyjuf 12 februari 2014

  Wat een prachtige creatie! 🙂 Ik vind de nail art op je middelvinger erg mooi.

 15. Kimberly 12 februari 2014

  Leuk dat je zoveel mooie kleurtjes hebt gebruikt en niet alleen de standaard roze hihi! I like 😀

 16. Miss Sentinelli 12 februari 2014

  Super leuke nail art heb je gemaakt. Leuk om op elke nagel iets anders te doen :).

 17. Fleur 12 februari 2014

  Wauw, wat zijn ze mooi geworden!
  Ik heb nog geen plannen met valentijn, maar who knows..

 18. Lotte 12 februari 2014

  Deze nagellak van Ciaté vind ik echt prachtig! En de nail arts zijn ook leuk.

 19. Tineke 12 februari 2014

  Heel erg mooi, die nagel met die stipjes ziet er zo leuk uit!
  Liefs

 20. peggy timmermans visagie 12 februari 2014

  Wat een mooie nailart! Ik bewonder mensen die dit kunnen ik heb er zo geen geduld voor…

 21. Jana 12 februari 2014

  Ooh zo mooi gedaan 🙂 x

 22. Kelly 12 februari 2014

  Wat heb je dat leuk gedaan!

 23. Daphne 12 februari 2014

  Wauw, zo tof! Ik ben erg onder de indruk. Liefs

 24. The Beauty Suitcase 12 februari 2014

  Hele mooie rustige combinatie! Vind het ook niet storend dat de hartjes iets wat rommelig zijn, dat geeft juist wel een leuk effect!

 25. Roxanne 16 februari 2014

  Ach, perfect gelukt of niet, ik vind m mooi! Was me net af aant vragen wat de donkere kleur was want ja, die wil ik wel! Haha, maar die heb ik dus al 😛 Mooi kleurtje!

 26. Esther 21 februari 2014

  Wauw, wat zien je nagels er super leuk uit zeg

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén