Teeez Amazing Amethyst & Melted Copper

Teeez vind ik zelf een merk waar ik niet snel iets van koop, maar de producten die ik ervan heb zijn eigenlijk altijd wel erg fijn. Gisteren wilde ik dan ook even kijken naar een oogpotlood, maar logischerwijs werd ik weer eens afgeleid door iets anders. In mijn ooghoek zag ik namelijk.. Holografische nagellak! Twee kleurtjes om precies te zijn en ik besloot beide kleuren mee te nemen.
De eerste kleur heet Aamzing Amethyst en is een paarse holografische kleur. Ik ben op zich niet zo’n fan van paars, maar deze vind ik qua tint wel mooi en donker genoeg. Het holografische effect van dit lakje is echt awesome, eigenlijk nog wel mooier dan op de foto’s naar voren komt! Maar ook in de schaduw vind ik hem mooi, je ziet dan nog heel licht het holografische effect. Dekt overigens perfect na 2 laagjes en lakt gewoon prettig!
Melted Copper is qua kleur niet helemaal my cup of tea, maar ik denk dat deze vooral tof is om te gebruiken met nail-art (bijvoorbeeld over zwart). Maar ook los is het zeker geen lelijk kleurtje. Hij zit tussen koper en roze in en heeft ook dat prachtige holografische effect in de zon! En hij dekt ook gewoon goed na 2 laagjes.

Ik vind deze nagellakken heel erg geslaagd! Ze lakken fijn, dekken goed en het holografische effect is ook tof. Met een prijs van ā‚¬5,49 per stuk zijn ze niet heel cheap, maar ik vind ze wel bijzonder genoeg om het ervoor over te hebben. Ze zijn overigens onderdeel van een collectie genaamd Chain Of Stones, waarvan ik niet weet of die limited edition is. Je kunt Teeez kopen bij enkele vestigingen van DA, Etos en Dirx, al weet ik helaas niet precies de verkooppunten. Maar mocht je het tegenkomen, dan zijn deze nagellakjes in ieder geval de moeite waard om mee te nemen!

  1. Deze lakjes vind ik echt heel tof zeg, mooi! Ik ben Teez eigenlijk nog nooit in de winkel tegengekomen als ik er zo over nadenkt, misschien toch maar wat beter gaan opletten hehe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *