Tag – my most worn winter things

Bij Esmay zag ik een leuke tag, namelijk eentje waarbij je laat zien welke items je het meest hebt gedragen of gebruikt en dat in een winters thema. Eigenlijk een soort favorieten, maar dan niet alleen beauty! Ik besloot ‘m van haar te jatten, aangezien ze me niet zelf getagd heeft (boeh! :p). Dus lees vooral verder voor mijn antwoorden!


Nagellak & haarproduct – Verrassend genoeg is dat niet een donkere kleur, maar juist OPI Steady As She Rose! Deze hele lichtroze tint is namelijk perfect voor naar werk en bovendien vind ik het sowieso erg netjes en verzorgd staan. Jup, een dikke favoriet. En ik denk dat ik inmiddels al ruim een jaar deze olie van L’oréal gebruik voor mijn haar. Shampoo en conditioner wissel ik vaak zat af, maar deze blijft toch favoriet! Hij is voor mijn haar precies goed – voedend genoeg maar niet te vet. Ik doe het na het douchen in het onderste deel van mijn haar en daardoor is het gewoon prima in plaats van een ontplofte poedel.


Tas & schoenen – Eigenlijk neem ik bijna altijd deze basic tas van Invito mee, zwart met gouden details. Een afdankertje van m’n ma haha, maar voor mij prima en precies het perfecte formaat! Wel begint hij inmiddels te slijten, dus ik denk dat ik op zoek moet naar een fijne vervanger. En pijn deden ze, deze laarzen van McGregor. Niet qua schoen, maar qua prijs haha. Maar ik moet zeggen dat het ’t dubbel en dwars waard is, want sindsdien heb ik eigenlijk bijna geen andere schoenen gedragen haha. Ze zijn perfect voor koud en nat weer en tsja, dat was het de afgelopen tijd wel!


Accessoires & kledingstuk – Accessoires draag ik eigenlijk bijna nooit, omdat ik zo’n beetje alles super irritant vind haha. Maar als ik iets moet kiezen, dan dit horloge van eBay denk ik. Kleding draag ik natuurlijk wel veel, al was het meest gedragen item kiezen nog niet zo makkelijk. Maar ik denk dat het toch de grijs/groenige broek van Primark is! Ik vind de kleur ervan erg tof, anders dan zwart of blauw maar niet onflatterend (in tegenstelling tot ongeveer elke andere kleur broek, haha).

Foundation & blush/bronzer – Aan foundation doe ik niet, maar in plaats daarvan gebruik ik lekker een concealer van Essence. Die vind ik nog steeds ideaal, en dus gebruik ik die ook nu elke dag! Qua blush blijft ik toch bij de MAC MSF in Starwonder, die van een oude limited edition is. Hij is de perfecte mix tussen roze en peachy met daarbij een hele mooie glans, en bovendien ook niet té fel. I love it!

Lipproduct & mascara – Ook aan lipglosses en lipsticks doe ik niet, maar wel aan (heel veel) lippenbalsem. Mijn favoriet is deze van Purol omdat hij helemaal kleurloos is en de perfecte mix tussen verzorging en bescherming geeft. Hoewel de mascara van MAX eigenlijk totaal geen volume of krul geeft en ik hem dus altijd combineer met een andere mascara, is hij toch favoriet. Deze is namelijk waterproof en smudgeproof, maar ook gemakkelijk te verwijderen met een basic remover. Aan het eind van de dag of na een regenbui zie ik er niet ineens uit als een panda, haha. Welke items draag en gebruik jij op het moment het meest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *