Tag – my most worn winter things

Bij Esmay zag ik een leuke tag, namelijk eentje waarbij je laat zien welke items je het meest hebt gedragen of gebruikt en dat in een winters thema. Eigenlijk een soort favorieten, maar dan niet alleen beauty! Ik besloot ‘m van haar te jatten, aangezien ze me niet zelf getagd heeft (boeh! :p). Dus lees vooral verder voor mijn antwoorden!


Nagellak & haarproduct – Verrassend genoeg is dat niet een donkere kleur, maar juist OPI Steady As She Rose! Deze hele lichtroze tint is namelijk perfect voor naar werk en bovendien vind ik het sowieso erg netjes en verzorgd staan. Jup, een dikke favoriet. En ik denk dat ik inmiddels al ruim een jaar deze olie van L’oréal gebruik voor mijn haar. Shampoo en conditioner wissel ik vaak zat af, maar deze blijft toch favoriet! Hij is voor mijn haar precies goed – voedend genoeg maar niet te vet. Ik doe het na het douchen in het onderste deel van mijn haar en daardoor is het gewoon prima in plaats van een ontplofte poedel.


Tas & schoenen – Eigenlijk neem ik bijna altijd deze basic tas van Invito mee, zwart met gouden details. Een afdankertje van m’n ma haha, maar voor mij prima en precies het perfecte formaat! Wel begint hij inmiddels te slijten, dus ik denk dat ik op zoek moet naar een fijne vervanger. En pijn deden ze, deze laarzen van McGregor. Niet qua schoen, maar qua prijs haha. Maar ik moet zeggen dat het ’t dubbel en dwars waard is, want sindsdien heb ik eigenlijk bijna geen andere schoenen gedragen haha. Ze zijn perfect voor koud en nat weer en tsja, dat was het de afgelopen tijd wel!


Accessoires & kledingstuk – Accessoires draag ik eigenlijk bijna nooit, omdat ik zo’n beetje alles super irritant vind haha. Maar als ik iets moet kiezen, dan dit horloge van eBay denk ik. Kleding draag ik natuurlijk wel veel, al was het meest gedragen item kiezen nog niet zo makkelijk. Maar ik denk dat het toch de grijs/groenige broek van Primark is! Ik vind de kleur ervan erg tof, anders dan zwart of blauw maar niet onflatterend (in tegenstelling tot ongeveer elke andere kleur broek, haha).

Foundation & blush/bronzer – Aan foundation doe ik niet, maar in plaats daarvan gebruik ik lekker een concealer van Essence. Die vind ik nog steeds ideaal, en dus gebruik ik die ook nu elke dag! Qua blush blijft ik toch bij de MAC MSF in Starwonder, die van een oude limited edition is. Hij is de perfecte mix tussen roze en peachy met daarbij een hele mooie glans, en bovendien ook niet té fel. I love it!

Lipproduct & mascara – Ook aan lipglosses en lipsticks doe ik niet, maar wel aan (heel veel) lippenbalsem. Mijn favoriet is deze van Purol omdat hij helemaal kleurloos is en de perfecte mix tussen verzorging en bescherming geeft. Hoewel de mascara van MAX eigenlijk totaal geen volume of krul geeft en ik hem dus altijd combineer met een andere mascara, is hij toch favoriet. Deze is namelijk waterproof en smudgeproof, maar ook gemakkelijk te verwijderen met een basic remover. Aan het eind van de dag of na een regenbui zie ik er niet ineens uit als een panda, haha. Welke items draag en gebruik jij op het moment het meest?

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Isabel 13 februari 2014

  Die mac blush is echt heel erg mooi! Leuke spullen en mooie foto’s heb je.

 2. Laura 13 februari 2014

  Je hebt de tag leuk ingevuld! Misschien ga ik die Max mascara dan ook maar eens halen! 😉

 3. Lotte 13 februari 2014

  Ik heb zo’n spijt dat ik Starwonder toen niet heb gekocht! Meh 🙁 En je schoenen vind ik leuk.

 4. Dionne 13 februari 2014

  Wat een leuke schoenen!

 5. Kimberly 13 februari 2014

  De concealer van Essence heb ik door jou laatst ook gekocht, ik vind ‘m heel fijn! En dat lakje van OPI blijf ik mooi vinden <3

 6. Danielle 13 februari 2014

  Mooie foto’s heb je gemaakt. Die tas ziet er leuk uit. Die concealer van Essence heb ik ook en ik vind hem erg fijn!

 7. Hilde 13 februari 2014

  Wat ’n prachtige kleur nagellak! 🙂 En die tas vind ik ook erg mooi 🙂

 8. Esmay 13 februari 2014

  Jaa, leuk dat je ;m ook hebt gedaan! Ik vind je tas tof, en je MAC MSF is echt gorgeous <3

 9. robin 13 februari 2014

  die Invito tas is echt nice ;D

 10. Anne vdh 13 februari 2014

  Die nagellak! Wat een mooie kleur! Die foto kan ook zo van tumblr vandaan komen:D

 11. Manon 13 februari 2014

  Ik vind die schoenen echt leuk

 12. Miss Sentinelli 13 februari 2014

  Leuke tag en je hebt hem leuk ingevuld. De blush is echt mooi zeg! En die mascara lijkt me top!

 13. femketje 13 februari 2014

  super pretty lakje 😀

 14. Lotje 13 februari 2014

  De blush van MAC is echt mooi! XOXO

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén