Sunday pampering met The Body Shop, Keune & Wilkinson

Als werkend persoon is het weekend toch het moment voor achterstallig onderhoud. Gezichtsmasker, haarmasker, scrubben, scheren, nagels lakken. Alles waar je doordeweeks eigenlijk niet aan toe komt tijdens je 5 minuten onder de douche, haha. Ik plan het in ieder geval wel zo, en natuurlijk heb ik wel wat favorieten voor de zaterdag(of zondag)ochtend!


Scrubben kun je sowieso het beste niet al te vaak doen en dus is het weekend eigenlijk wel een perfect moment ervoor. Zeker in de winter wordt m’n huid super droog en door eerst te scrubben en daarna een flinke lik bodylotion erop te smeren, worden ze instant gelukkig! Op dit moment gebruik ik een scrub van The Body Shop, van de perziklijn. Deze scrub is wel best grof aangezien de scrubdeeltjes vrij groot zijn, dus voor echt gevoelige huidjes is dit geen aanrader. Maar ik vind ‘m best fijn en ik ben dol op de geur!


Doordeweeks probeer ik m’n haar al wel happy te houden door conditioner en olie te gebruiken, maar soms is het wel toe aan iets meer. Een heerlijk haarmasker, bijvoorbeeld! En dit masker van Keune voldoet daar prima aan. Dit is het Vital Nutrition Intensive Hair Repair masker en deze hoef je slechts 3 minuten in te laten trekken (of gewoon langer voor maximaal effect). Hij werkt voor mijn lange, krullende haar heel goed en geeft instant zachte lokken. Overigens kun je ‘m door die 3 minuten inwerktijd eigenlijk ook prima doordeweeks gebruiken in plaats van een conditioner. Of volg de tip van Keune zelf op om ‘m eens als nachtmasker te gebruiken, fijn voor in de winter!


Misschien is het niet super logisch om over een scheermesje te gaan praten op een blog haha, maar de kans is groot dat je er regelmatig mee in je hand staat. Ik gebruikte altijd dat systeem van Venus, maar dit Hydro Silk scheermesje van Wilkinson Sword is eigenlijk veel fijner. Hier zitten namelijk van die speciale kussentjes op waar verzorgend spul vanaf komt (een soort olie lijkt het), wat ideaal is omdat je ‘m best voor bijvoorbeeld je oksels kunt gebruiken zonder scheerschuim. Wederom niet eens alleen handig in het weekend, maar ook doordeweeks! Al zou ik ‘m bij andere onderdelen van je lichaam wel met scheerschuim gebruiken.

Natuurlijk zijn er nog wel meer producten die ik in het weekend erbij pak (zoals gezichtsmaskertjes en glitternagellak), maar de producten in deze post zijn op dit moment overtuigende favorieten! Nog wat handy info: The Body Shop scrubs kosten €15,00 voor 200ml en heb je in heel veel verschillende varianten (te koop in de webshop en natuurlijk in de winkels). Het Keune Vital Nutrition Intensive Hair Repair masker kost €17,55 voor 200ml en is te koop bij Keune kapsalons (of bekijk de website voor meer info). De Wilkinson Sword Hydro Silk lijn is verkrijgbaar bij de drogist, €13,99 voor het scheersysteem (inclusief één mesje) en €14,99 voor een pakje met drie nieuwe mesjes. Doe jij ook aan Sunday pampering?

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Lotte 4 februari 2014

  Jaaa, sunday pampering! Ik moet zeggen dat het er soms even bij in schiet, maar ik vind ’t heerlijk om op zondag lekker te chillen en mezelf goed te verzorgen. Die scrub lijkt me fijn!

 2. Isabel 4 februari 2014

  De scrubs van TBS vind ik ook heel erg fijn! Voor masker gebruik ik meestal iets van Andrèlon, Dove of kruidvat eigen merk en gewone goedkope wegwerpscheermesjes haha.

 3. Laura 4 februari 2014

  Heerlijk! Ik heb nog niet echt veel over deze producten gehoord, maar mij lijken ze ook erg fijn! 🙂

 4. Marloes 4 februari 2014

  Leuk om te lezen. De scrub van TBS is erg fijn!

 5. Dionne 4 februari 2014

  DIe van TBS zijn ook heel fijn!

 6. Monique 4 februari 2014

  Leuk om te lezen! Sunday pampering is heerlijk, al vergeet ik het wel vaak. De scrub lijkt me heel fijn.

 7. Charlotte 4 februari 2014

  Oeeh ziet er allemaal superfijn uit!

 8. Esmay 4 februari 2014

  Die scrub, geef die maar <3 Die lijkt me echt wel heel lekker en sowieso moet ik nog een body scrub hebben.

 9. femketje 4 februari 2014

  oeh die scrub! <3

 10. Manon 4 februari 2014

  Die scrub ruikt zo lekker!!

 11. Manon 4 februari 2014

  Die scrub ziet er goed uit!

 12. Kimberly 4 februari 2014

  Ik ben sinds ik de scrub van Pink Grapefruit heb zo’n fan ervan! Ik wil er meeerrrr! (Ik ben echt een mega verzamelaar, moet dus eigenlijk niet meer kopen maar doe dat stiekem altijd toch…)

 13. Anne vdh 4 februari 2014

  De scrub ziet er eigenlijk echt heel smerig uit hahah, maar ik kan me voorstellen dat ie wel lekker ruikt, perzik hmm!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén