Revlon Really Rosy & Emerald City


Dat Big Bazar een goudmijntje is voor make-up is denk ik bij velen wel bekend. Ik kom er verrassend vaak prima merken of leuke producten tegen voor fijne prijsjes (zoals Essie, L’oréal en Maybelline). Een ander merk wat je er al een flinke tijd kunt krijgen is Revlon, maar tot nu toe had ik niet echt veel leuks ervan zien liggen. Tot ik twee prachtige kleuren nagellak zag en ze gewoon mee moest nemen! Dit zijn Really Rosy en Emerald City, en natuurlijk ga ik jullie swatches laten zien.


Laten we beginnen met Really Rosy. Dit is zo’n typisch oudroze kleurtje, aan de vrij donkere kant (nog wat donkerder dan hij op de foto’s lijkt). Misschien niet heel bijzonder, maar wel een kleur die ik vaak pak en die ook gewoon prima voor elke dag kan. Even was ik bang dat hij te waterig zou zijn om goed te dekken, maar twee laagjes waren uiteindelijk gelukkig wel voldoende. Het kwastje vind ik bovendien best fijn lakken! Hij lijkt smal maar heeft behoorlijk wat haartjes waardoor hij fijn uitwaaiert en dus goed lakt.Emerald City is daarentegen zeker wel bijzonder! Deze nagellak heeft een suède finish, wat in feite betekent dat hij halfmat opdroogt. De kleur vind ik erg mooi, echt zo’n smaragdgroene kleur met mooie shimmer erin. Hij dekt in twee laagjes en lakt net als de oudroze kleur erg fijn. Het matte effect vind ik tof, al is hij ook erg mooi met een glanzende topcoat erover zoals op de laatste foto!

Voor deze nagellakken betaalde ik €2,99 per stuk bij Big Bazar en dat vind ik prima prijzen. De normale prijs van Revlon nagellak ligt rond de €9-€10 dus de prijzen bij Big Bazar zijn een stuk aantrekkelijker! Het is wel een beetje geluk hebben aangezien het assortiment per vestiging verschilt, maar mocht je ze tegenkomen dan zijn ze zeker het meenemen waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *