NOTD – never enough dark red

Een tijdje geleden verklaarde ik al mijn liefde aan dieprode nagellak en inmiddels heb ik een nieuwe favo erbij, namelijk Red Dingue van Bourjois! Deze prachtige kleur is onderdeel van de afgelopen (mini) kerstcollectie van dit merk (al denk ik dat je ‘m nog wel kunt vinden) en kreeg ik van Ilja omdat ze mijn liefde kent haha.

Twee laagjes heb je nodig voor het perfecte resultaat. Het kwastje van deze variant van Bourjois nagellak vind ik zelf erg fijn, omdat het een heel plat, breed en rond afgesneden variant is. Hierdoor kun je lekker snel lakken! En het kleurtje zelf vind ik natuurlijk erg mooi, maar dat hadden jullie vast al door haha.


Ik besloot ‘m nog te proberen in combinatie met een glitterlak, Be Merry Be Bright van China Glaze. Jep, nog een kerstcollectie-lak. Dit is een glitterlak met een doorzichtige basis waardoor je hem eigenlijk over elke kleur aan kunt brengen, maar door de roze en paarse glitters is hij vooral leuk over een kleur zoals Red Dingue! Ik heb hierbij 1 laagje van de glitters aangebracht en zoals je ziet komt er meer dan genoeg vanaf.

Ik vind zowel Red Dingue van Bourjois als de kerstige glitterlak van China Glaze erg mooi, en zeker in combinatie met elkaar. Red Dingue van Bourjois kun je waarschijnlijk nog wel in de winkel vinden (en online), de 1 Seconde nagellakken kosten €8,49 per stuk. Be Merry Be Bright van China Glaze kun je online nog prima vinden, bijvoorbeeld op eBay of bij Enchantra!

Verder Bericht

Vorige Bericht

21 Reacties

 1. Laura 8 februari 2014

  Zelf heb ik ook een liefde voor rode nagellak en de combinatie met die glitters is al helemaal tof! 🙂

 2. Sofie 8 februari 2014

  Ik lak mijn nagels ook heel vaak met deze kleur, hij is prachtig! De combinatie met de kerstlak van China Glaze vind ik mooi 🙂

 3. Wendy 8 februari 2014

  Wat een mooie rode kleur. De combinatie met het China Glazr lakje is echt perfect! Ziet er erg feestelijk uit.

 4. Dionne 8 februari 2014

  Wat een super leuke combi!

 5. Esmay 8 februari 2014

  Vooral in combinatie met glitters vind ik die rode lak leuk! Haha. Maar ik hou gewoon echt van glitter, dat maakt ALLE nagellakjes.

 6. Vera 8 februari 2014

  Wat een prachtige lak van Bourjois en de combinatie met die glitterlak vind ik echt geweldig!

 7. melike 8 februari 2014

  Wauw wat een prachtige foto’s <3

 8. Lotte 8 februari 2014

  Wauw, wat een onverwacht mooie combinatie!

 9. Marissa 8 februari 2014

  Wauw, wat een mooi kleurtje, maar ook een mooie combinatie! Erg mooi 🙂

 10. robin 8 februari 2014

  Wauww die tweede combi is pretty

 11. José 8 februari 2014

  Wat een mooie combinatie! Prachtige nagels heb je!

 12. Manon 8 februari 2014

  wauw die glitters van china glaze <3

 13. femketje 8 februari 2014

  awesome met die glitters!

 14. Danielle 8 februari 2014

  Ik vind ze allebei wel erg leuk. Ik hou wel van donker rode kleurtjes. Ik heb er nu één van Essie en ben daar heel tevreden over.

 15. Tedje 8 februari 2014

  Wat een belachelijk mooie foto’s weer!!

 16. Miss Sentinelli 8 februari 2014

  Gave lakjes! De glitters zijn echt mooi :)!

 17. Anne Solveig 8 februari 2014

  Be Merry Be Bright is praaaaachtig!!

 18. June 8 februari 2014

  Wat een mooie lak, foto’s n vooral swatches!
  Like! XX

 19. Jana 8 februari 2014

  Supermooie combi 😀 x

 20. Lotje 8 februari 2014

  Mooie combinatie!!

 21. Roxanne 9 februari 2014

  Prachtige rode lak!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén