NOTD – never enough dark red

Een tijdje geleden verklaarde ik al mijn liefde aan dieprode nagellak en inmiddels heb ik een nieuwe favo erbij, namelijk Red Dingue van Bourjois! Deze prachtige kleur is onderdeel van de afgelopen (mini) kerstcollectie van dit merk (al denk ik dat je ‘m nog wel kunt vinden) en kreeg ik van Ilja omdat ze mijn liefde kent haha.

Twee laagjes heb je nodig voor het perfecte resultaat. Het kwastje van deze variant van Bourjois nagellak vind ik zelf erg fijn, omdat het een heel plat, breed en rond afgesneden variant is. Hierdoor kun je lekker snel lakken! En het kleurtje zelf vind ik natuurlijk erg mooi, maar dat hadden jullie vast al door haha.


Ik besloot ‘m nog te proberen in combinatie met een glitterlak, Be Merry Be Bright van China Glaze. Jep, nog een kerstcollectie-lak. Dit is een glitterlak met een doorzichtige basis waardoor je hem eigenlijk over elke kleur aan kunt brengen, maar door de roze en paarse glitters is hij vooral leuk over een kleur zoals Red Dingue! Ik heb hierbij 1 laagje van de glitters aangebracht en zoals je ziet komt er meer dan genoeg vanaf.

Ik vind zowel Red Dingue van Bourjois als de kerstige glitterlak van China Glaze erg mooi, en zeker in combinatie met elkaar. Red Dingue van Bourjois kun je waarschijnlijk nog wel in de winkel vinden (en online), de 1 Seconde nagellakken kosten €8,49 per stuk. Be Merry Be Bright van China Glaze kun je online nog prima vinden, bijvoorbeeld op eBay of bij Enchantra!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *