NOTD – a very late Christmas party


De kerstcollecties van China Glaze vind ik altijd awesome, zeker als er veel glitterlakken in zitten! Dit jaar had ik wat van de lakken pas na kerst, maar dat mag de pret niet drukken. Zeker niet omdat er dit jaar best veel kleurtjes inzaten die niet eens zo kerstig zijn, zoals Bells Will Be Blinging!


En dus besloot ik ‘m gewoon lekker eind januari op te doen, haha. Ik combineerde ‘m met My Prerogative van Deborah Lippmann omdat de lak van China Glaze wel 2-3 laagjes nodig heeft om te dekken. Dan wordt het een aardig dikke plak op je nagels, en dus bracht ik simpelweg 1 laagje aan over de blauwe lak van Deborah Lippmann. Topcoat erover en niemand die door heeft dat je nagels stiekem in kerstsfeer zijn! De China Glaze HoliGlaze kerstcollectie kun je overigens nog steeds prima online kopen, zoals bij Pretty Polish of op eBay.

  1. Geweldige combinatie! En zo extreem feestelijk vind hem niet hoor, ik vind het gewoon een mooie winter combinatie dus voor mijn part kan het nu ook nog 😀

  2. Ik hou niet zo van bar glitter, daarom heb ik deze niet in mijn stash.
    Maar hij staat je wel heel goed en ik vind hem over de donkere blauw ook erg mooi!

    Goede keuze 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *