Lovely blog – intothegloss.com

Buitenlandse blogs weten me op een of andere manier nooit zo lang te boeien. Beautyblogs schrijven vaak over producten die je hier niet kunt kopen, en een bepaalde fotografiestijl heb je na een paar posts ook wel gezien. Maar de laatste tijd blijf ik steeds terugkomen bij een bepaalde blog, namelijk Into The Gloss! Of eigenlijk is het niet echt een standaardblog, aangezien aardig wat mensen eraan werken en de onderwerpen ook vrij breed zijn. Maar ik vind het tof, omdat het een perfecte mix is tussen beauty, fashion en lifestyle.

Mijn favoriete posts zijn denk ik toch de interviews, omdat het interessante mensen zijn die geïnterviewd worden en ze vaak hun beautyfavorieten bespreken. Meestal zijn dit de meer groene en simpele producten en hoewel ik daar doorgaans niet zo snel voor kies, raak ik er best geïnspireerd door om het wel eens te proberen! En de posts over kapsels en haartrends vind ik eigenlijk ook best leuk. Qua beauty kom ik een eind, alleen haardingen is altijd een drama haha. Daar kan ik dus best wel wat van leren nog ;). Ik raad je in ieder geval zeker aan om Into The Gloss eens te bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *