Lieve Zalando man…

De enige was je die op Valentijnsdag aan me dacht. Maar gelukkig ben je helemaal mijn type, met je materialistische insteek en gulle houding. En de kleuren van je pak, die accentueren je ogen zo mooi! Dat je een beetje een player bent en niet alleen naar mij een roos hebt gestuurd… Dat neem ik maar voor lief. Je kunt je kansen tegenwoordig immers beter spreiden! Nu hoorde ik dat je graag eens op bezoek wilt komen, maar niet met lege handen. En weet je wat ik wel zou willen krijgen van je? Een nieuwe koptelefoon! Deze bijvoorbeeld, maar als je een beetje krap bij kas zit maak je me ook al heel blij met dit exemplaar. En neem je dan ook een leuke film mee? Zie je snel! ♥

Heb jij nog een leuke verrassing gehad voor Valentijnsdag?

Verder Bericht

Vorige Bericht

1 Reactie

  1. Daphne 16 februari 2014

    Wat leuk, haha! Ik kreeg een bos rozen bezorgd op mijn stage-adres!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén