Instagrammed favorites

De laatste tijd draag ik eigenlijk vooral nude of juist donker op m’n nagels. Ik moet een beetje rekening houden met wat ik draag in verband met werk en vaak lak ik ze om de 4 dagen nu, dus dan het liefst een simpel maar mooi kleurtje! Het kleurtje links is denk ik op dit moment wel mijn grootste favoriet, echt een perfecte lichtroze tint.

Een tweede favoriet is toch zeker mijn nieuwe camera. Ik heb er hier al iets over geschreven en hoewel het geen kwalitatief hoogstaand ding is (in vergelijking met een spiegelreflex that is), neem ik ‘m wel graag mee en is hij prima voor snelle kiekjes! En de wifi functie vind ik echt mega handig.

Ik kan echt niet zonder sneldrogende topcoat en hoewel merken als Seche Vite en INM wel favoriet zijn, is het online moeten bestellen nou niet echt handy. Gelukkig is de Insta-Dri topcoat van Sally Hansen ook een prima optie. Mijne was nogal stroperig geworden en niet meer te redden met verdunner, dus kocht ik maar nieuwe. Toevallig was er een 1+1 gratis actie bij Ici Paris XL. En als je dan met een verse topcoat je nagels lakt is het echt liefde, haha!

Een van mijn favo dingen om te doen tijdens het werk is naast heel veel thee drinken het insmeren van mijn nagelriemen. Ja echt, haha! En wegens gebrek aan fancy nagelriemcrème doe ik dat altijd met lippenbalsem. Maar de Intensive Repair lippenbalsem van Kruidvat is eigenlijk wel echt perfect ervoor! Hij voedt namelijk goed en ik vind het een pluspunt dat hij licht naar pepermunt ruikt, in plaats van zo’n vies handlotion geurtje waar je collega’s nogal geïrriteerd van raken. En m’n vogelgum is ook favoriet, ghehe.

En de laatste favoriet.. Is denk ik toch wel lekker bloggen op zondag! Er zijn genoeg weken dat ik het bloggen maar tussendoor moet doen, maar als ik in het weekend niet echt plannen heb kan ik het wel doen. Vind ik leuk, want dan kan ik er ook echt de tijd voor nemen. Jup, it’s a fave!

Verder Bericht

Vorige Bericht

10 Reacties

 1. Lotte 11 februari 2014

  Jaaa, lekker bloggen in het weekend! Vind ik ook heerlijk. En al die mooie swatches van je zijn prachtig.

 2. femketje 11 februari 2014

  kekke foto’s 😀 vind jouw IG altijd leuk om te volgen :3

 3. Danielle 11 februari 2014

  Bloggen in het weekend vind ik ook fijn, maar dan moet het wel mooi weer zijn!

 4. Anne Solveig 11 februari 2014

  Haha, die laatste foto’s zijn herkenbaar!

 5. Esmay 11 februari 2014

  Jouw swatches zijn altijd zo mooi <3 En bloggen in 't weekend is fijn!

 6. Tineke 11 februari 2014

  Zondag is mijn blogdag! Hele leuke favorieten, die lakjes zijn erg mooi!
  Liefs

 7. Helen - ilovemyinterior 11 februari 2014

  Op zondag bloggen is echt lekker! groot kopje thee erbij en gaaaan! 🙂 XoXo Helen

 8. Manon 11 februari 2014

  Heerlijk om op een zondag lekker te bloggen!

 9. Marloes 11 februari 2014

  Bloggen in het weekend is zeker fijn. Kun je er tenminste lekker de tijd voor nemen. Fijne favourites!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén