Instagram I

Regelmaat is iets waar ik niet zo goed in ben haha, maar ik ga het denk ik eens proberen! Veel bloggers doen op vaste moment een post gevuld met instagram foto’s en een verhaaltje van wat ze allemaal hebben gedaan. Nu is mijn leven niet zo exciting dat ik dat elke week wil gaan doen, maar om de twee weken lijkt me best een goed idee! Nu hoop ik natuurlijk dat jullie dat ook vinden, haha.

De afgelopen twee weken heb ik stiekem wel een beetje veel nieuwe dingen gekocht. Of nou ja, vooral nieuwe make-up. Een assortimentswissel van Essence en Catrice maakt me altijd iets meer hebberig dan zou moeten en een aantal dingen kan ik dan niet laten liggen haha. Nu ben ik van alles aan het testen, langzaamaan komen er dus ook reviews online (zoals deze en deze). Tot nu toe vallen een aantal dingen helaas wel tegen, al zullen er ook wel dingen zijn die een plekje gaan veroveren in mijn everyday bakje! Ik ging twee weken geleden naar Antwerpen met m’n ma, waar natuurlijk ook foto’s van gedeeld moesten worden haha. Maar het is ook een leuke stad om foto’s in te maken! Of ik snel weer terug wil.. Meh, of dan in ieder geval wel met wat zonniger weer! En ik vind het ook wel leuk om onderweg foto’s te maken, zoals bij het metrostation. Niet echt super kwaliteit omdat met telefoon, maar je beste camera is de camera die je bij hebt ;).

Natuurlijk deelde ik weer swatches en NOTDs op instagram. Zo begin ik echt een ernstige liefde te ontwikkelen voor nude nagellak! Staat netjes, past goed op het werk en ik ben het bovendien niet zo snel zat. Maar ik maakte ook een nail-art voor Valentijnsdag en probeerde zo’n nieuw liquid sand achtig lakje van Catrice uit (waar de review nog van volgt!). Verder deelde ik nog wat random foto’s, waaronder van mijn haar en van oorbellen die ik had gemaakt. En ik ben helemaal verslaafd aan het eten van mandarijntjes, al vraag ik me af waar de grens zit tussen gezond en te veel, haha. Die gevouwen dingen op de derde foto waren trouwens kaasbroodjes met pesto en tomaat van de Lidl, best lekker en prima als luiemensendiner! 😀

Vinden jullie het leuk als ik dit om de week ga doen?

  1. Haha, ik heb dat ook met nude nagellak! Hoewel die van mij meer naar lichtroze en wit neigen dan naar taupe/bruin; best wel saai, ik moet van mezelf ook alles eerst opmaken voordat ik nieuwe koop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *