H&M Nudes palette & Mega Volume mascara

H&M make-up vind ik altijd een beetje een hit or miss. Soms is het verrassend goed, soms gewoon erg tegenvallend. Maar wat je ze in ieder geval kunt meegeven is dat de verpakking er vaak wel zo mooi uit ziet dat je er super hebberig van kan worden, haha! Ik nam laatst een oogschaduwpalette en een mascara mee, twee dingen waar ik toen ik ze zag best benieuwd naar werd. Tijd voor een review!

De Mega Volume mascara past qua verpakking helemaal bij de rosΓ© gouden trend van het moment. Het borsteltje van de mascara is behoorlijk aan de grote kant, en heeft lekker veel haartjes. Wel zit er aardig wat mascara op het borsteltje en dat maakte me vrij huiverig, maar natuurlijk heb ik ‘m wel geprobeerd. Het resultaat zie je onderaan deze post!


Naast de mascara kocht ik dit Nudes palette met 5 oogschaduwkleurtjes. De middelste kleur is behoorlijk shimmery, de rest een beetje tussen mat en shimmery in. Ik vind ‘m vooral mooi omdat de kleuren fris en vrij koel zijn, want warme kleuren vind ik bij mezelf niet zo geslaagd! Helaas is de pigmentatie van dit palette niet erg indrukwekkend en zijn de oogschaduws wat aan de droge kant. De meest donkere kleur is ook niet echt donker genoeg om je crease goed aan te kunnen zetten..

En ook in een look is het een beetje meh. Maar nog meer meh vind ik de mascara, waar ik vieze plakwimpers van krijg. Not pretty! Ik vind de mascara echt niet fijn werken, het lukte me niet om ‘m zo aan te brengen dat mijn wimpers niet aan elkaar gingen zitten. Volume geeft hij op zich wel, maar niet de goede variant haha. De ooglook is ook niet zo geslaagd aangezien je niet echt duidelijk verschil ziet tussen de kleuren. Maar toch wil ik het palette niet helemaal afkraken, omdat ik ‘m sinds ik hem heb eigenlijk best veel gebruikt heb! Hij is namelijk best ideaal om ‘s ochtends een hele snelle, simpele look te maken die niet kan mislukken. En aangezien ik me meestal in het halfdonker op zit te maken, is dat soms best fijn haha!

De mascara is een flinke teleurstelling, maar het palette is voor mij ondanks de tegenvallende swatches nog niet eens zo’n miskoop. Gewoon een simpel palette waarvan de kleuren gelukkig niet zo vervelend shimmery zijn als van veel andere goedkope paletten. De mascara kost €2,95 en het palette €4,95, te vinden bij H&M vestigingen met een beauty afdeling!