H&M Nudes palette & Mega Volume mascara

H&M make-up vind ik altijd een beetje een hit or miss. Soms is het verrassend goed, soms gewoon erg tegenvallend. Maar wat je ze in ieder geval kunt meegeven is dat de verpakking er vaak wel zo mooi uit ziet dat je er super hebberig van kan worden, haha! Ik nam laatst een oogschaduwpalette en een mascara mee, twee dingen waar ik toen ik ze zag best benieuwd naar werd. Tijd voor een review!

De Mega Volume mascara past qua verpakking helemaal bij de rosΓ© gouden trend van het moment. Het borsteltje van de mascara is behoorlijk aan de grote kant, en heeft lekker veel haartjes. Wel zit er aardig wat mascara op het borsteltje en dat maakte me vrij huiverig, maar natuurlijk heb ik ‘m wel geprobeerd. Het resultaat zie je onderaan deze post!


Naast de mascara kocht ik dit Nudes palette met 5 oogschaduwkleurtjes. De middelste kleur is behoorlijk shimmery, de rest een beetje tussen mat en shimmery in. Ik vind ‘m vooral mooi omdat de kleuren fris en vrij koel zijn, want warme kleuren vind ik bij mezelf niet zo geslaagd! Helaas is de pigmentatie van dit palette niet erg indrukwekkend en zijn de oogschaduws wat aan de droge kant. De meest donkere kleur is ook niet echt donker genoeg om je crease goed aan te kunnen zetten..

En ook in een look is het een beetje meh. Maar nog meer meh vind ik de mascara, waar ik vieze plakwimpers van krijg. Not pretty! Ik vind de mascara echt niet fijn werken, het lukte me niet om ‘m zo aan te brengen dat mijn wimpers niet aan elkaar gingen zitten. Volume geeft hij op zich wel, maar niet de goede variant haha. De ooglook is ook niet zo geslaagd aangezien je niet echt duidelijk verschil ziet tussen de kleuren. Maar toch wil ik het palette niet helemaal afkraken, omdat ik ‘m sinds ik hem heb eigenlijk best veel gebruikt heb! Hij is namelijk best ideaal om ’s ochtends een hele snelle, simpele look te maken die niet kan mislukken. En aangezien ik me meestal in het halfdonker op zit te maken, is dat soms best fijn haha!

De mascara is een flinke teleurstelling, maar het palette is voor mij ondanks de tegenvallende swatches nog niet eens zo’n miskoop. Gewoon een simpel palette waarvan de kleuren gelukkig niet zo vervelend shimmery zijn als van veel andere goedkope paletten. De mascara kost €2,95 en het palette €4,95, te vinden bij H&M vestigingen met een beauty afdeling!

Verder Bericht

Vorige Bericht

25 Reacties

 1. Bianca 27 februari 2014

  Goed artikel! Dit ga ik er dus niet kopen πŸ˜‰

 2. Lidewij 27 februari 2014

  Nou, die mascara sla ik dus over! Ik heb zo’n hekel aan spinnenpoten en klontjes..brr! Het palette vind ik ook niet eens zo verkeerd, maar niet zo mooi dat ik hem zou willen kopen. Fijne review! Thanks for sharing πŸ™‚

 3. Dionne 27 februari 2014

  Ik vind hem niet zo geweldig..

 4. Sophie 27 februari 2014

  Ik vind de huls van de mascara er wel echt amazing uit zien! Jammer dat ‘ie zo tegenvalt, ik sla over!

 5. femketje 27 februari 2014

  Best een mooi paletje :3 β™₯

 6. Esmay 27 februari 2014

  Haha, lekker tegenstrijdig over dat palette, al denk ik ook wel dat ie voor elke dag best oke is ondanks dat ie niet zo gepigmenteerd is. Die mascara vind ik ook een beetje meh, beetje jammer…

 7. Elise 27 februari 2014

  Jammer van de mascara, het palette had van mij toch betere pigmentatie mogen hebben!

 8. Margo 27 februari 2014

  Jammer! Ik heb een ander nudes palette van H&M en ben daar juist wel heel enthousiast over. Maar deze swatches zijn inderdaad niet zo indrukwekkend…

 9. Sofie 27 februari 2014

  De mascara is echt een tegenvaller, maar het palette ziet er prima uit!

 10. beautyforgirls 27 februari 2014

  Heel jammer, vooral de mascara.
  Liefs, xxx

 11. Manon 27 februari 2014

  Ik vind de mascara er best goed uitzien nog, ik heb veel ergere gehad hahaha!! de nude palette vind ik ook best mooi

 12. Isabel 27 februari 2014

  Hmm tja valt wel tegen helaas.

 13. Vera 27 februari 2014

  Jammer dat het tegenvalt..

 14. Lotte 27 februari 2014

  Meh, ik vind beide producten niet echt geweldig. Het palette is inderdaad wel handig voor dagelijks gebruik omdat je er niet fout mee kan gaan maar ik heb toch liever wat meer pigment, haha.

 15. beautybysandra 27 februari 2014

  Dit nude palette vind ik wel heel erg nude. Jammer, dit zijn geen producten voor mij.

 16. Saskia 27 februari 2014

  De mascara lijkt me indd niets. Het palette is wel fijn voor dagelijks!

 17. Melike 27 februari 2014

  Nou ja.. Het palet vind ik wel mooi!

 18. Miss Sentinelli 27 februari 2014

  Jammer van de mascara…het palette is wel mooi.

 19. Miss Happinez 27 februari 2014

  Ik vind de mascara ook niet zo mooi! Het palette valt ook een beetje tegen.

 20. Kelly 28 februari 2014

  Mehhh ik vind beide producten er niet geweldig uitzien. De mascara huls vind ik wel erg tof, maar daar blijft het dan ook bij!

 21. Simone 28 februari 2014

  Ik vind ze allebei niet zo!

 22. nikita 2 maart 2014

  Jammer van de pigmentatie anders wat het echt een TOP palet πŸ™‚

 23. Svenja 2 maart 2014

  Mooie ooglook! Voor de prijs vind ik het echt een mooi palette hoor πŸ™‚ Liefs, Svenja

 24. Bychristiana 11 maart 2014

  Ah, jammer van de mascara. Ik bestelde er onlangs een via de webshop, maar de helft van mijn bestelling komt pas volgende maand binnen πŸ™ Dus tja, ik moet nog eventjes afwachten tot ik hem kan proberen, ik kocht trouwens wel een andere variant, misschien is die beter;-)

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén