Glitter Gal Fuchsia


Klein maar fijn, dat is het nagellakje in deze blogpost! Een roze, holografische lak in een heel klein flesje. Ik ben dol op holografische nagellak en ik word dus zeker blij van dit lakje van Glitter Gal. Extra mooi met zonlicht of met een flitser, want dan zie je het holografische effect nog veel beter!


Fuchsia van Glitter Gal is dus een holografisch nagellakje. Dit kleurtje dekt redelijk, het mooist is om 3 dunne laagjes aan te brengen. Wel lakt hij echt heel fijn en soepel en dat derde laagje was dus zeker geen ramp! Op de eerste foto zie je ‘m zoals hij in gewoon licht is, op de tweede met directe flits.


Holografische lak vind ik zelf ook tof om te gebruiken met stamping nail-art, in dit geval met zo’n plate van Konad. Dat gaat met dit nagellakje gelukkig ook heel goed! Ik vind het effect wel tof, zeker als er dan wat zonlicht op je nagels valt.

Best tof toch, dit kleine lakje? Ik vind in ieder geval van wel! Glitter Gal kun je kopen bij Enchantra, waar ze €11,95 per stuk kosten (9ml). Echt goedkoop is dat natuurlijk niet, maar mooie holografische lakken zijn vaak niet heel budget. Er zijn overigens nog meer holografische kleuren te vinden naast Fuchsia!

  1. Shit ey, dit doet me denken aan de pakjes van K3 uit de video Op Elkaar haha! Wauw, wat een prachtige lak. Woah. Wat een uitvinding is dat toch, Konad. Ik vind het heel tof gedaan 🙂 Helaas ben ik er niet zo goed in, anders zou ik het graag nog eens proberen. Oh Marjolein, ik ben zo jaloers op je práchtige nagels.
    X.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *