Fotografie – obsessed

Voor ons huis staat een aantal bomen die nu natuurlijk omdat het winter is helemaal kaal zijn. Iets wat er misschien treurig uit ziet, maar ik vind het wel wat hebben! Zeker in combinatie met een mooie zonsopkomst, vogels die rond vliegen, of juist een donkere regenwolk. Afgelopen weekend maakte ik dan ook onbewust af en toe wat foto’s tijdens het maken van blogfoto’s en omdat een paar best tof zijn geworden, wilde ik ze wel laten zien!
Best cool toch? De combinatie van vogels met de takken vind ik sowieso wel tof en ook die met de maan! Daarvan was wel 99% mislukt en ook deze foto was een faal omdat je een stuk mist haha, maar de kleuren die de maan geeft zijn wel mooi. Ik zou trouwens nog weleens vogels willen fotograferen, maar ik heb er niet echt de lens voor. De lens die ik gebruikt heb kan wel best ver inzoomen, alleen is hij niet erg scherp (het is een behoorlijk oude lens). En ik moet echt weer eens naar buiten met m’n spiegelreflex, maar dat komt hopelijk dit weekend wel! Wat vind jij van deze foto’s?

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Lynn 19 februari 2014

  Allemaal mooi! En die met de maan is inderdaad prachtig. Je wordt steeds beter in fotografie.

 2. Kelly 19 februari 2014

  Wat prachtig! Ik vind het er erg leuk om af en toe ook wat fotografie artikelen voorbij te zien komen. Je hebt zoveel talent!

 3. Laura 19 februari 2014

  Wauw, ze hebben allemaal wel iets bijzonders! De foto’s met de vogels zijn erg mooi, maar de maan heeft ook wel iets mysterieus. 😉

 4. femketje 19 februari 2014

  Gave foto’s! ♥

 5. Lotte 19 februari 2014

  Ik vind de foto van de maan echt wel heel mooi geworden, wauw. En die vogels zijn fotogeniek!

 6. Priscilla 19 februari 2014

  Heel mooi! Vooral foto 3 😀

 7. Sophie 19 februari 2014

  Die foto van de maan is mijn favoriet! Maar die andere foto’s zijn ook erg mooi geworden 🙂

 8. Manon 19 februari 2014

  mooie foto’s, vooral die ene die je in het donker hebt gemaakt, wauw!

 9. robin 19 februari 2014

  ik vind die tweede heel mooi <3

 10. Dianne 19 februari 2014

  Mooie foto’s heb je gemaakt!!

 11. Esmay 19 februari 2014

  Die foto met die maan vind ik echt vet creepy maar mooi tegelijk!

 12. Vera 19 februari 2014

  Wow, die foto met die maaaan! I love it 🙂

 13. Miranda 19 februari 2014

  Wauw de foto met de maan, love it!<3

 14. Emilia 19 februari 2014

  Prachtige foto’s, je maakt altijd zulke mooie plaatjes. Vooral die foto van de maan vind ik heel tof!

 15. Myrthe 19 februari 2014

  Hele mooie foto’s, vooral die foto met de maan!

 16. Isabel 19 februari 2014

  Superpretty! Die foto met de baan is awesome.

 17. Lies 19 februari 2014

  Hele mooie foto’s heb je gemaakt! Vooral de foto met de maan vind ik zo mooi.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén