Fotografie – obsessed

Voor ons huis staat een aantal bomen die nu natuurlijk omdat het winter is helemaal kaal zijn. Iets wat er misschien treurig uit ziet, maar ik vind het wel wat hebben! Zeker in combinatie met een mooie zonsopkomst, vogels die rond vliegen, of juist een donkere regenwolk. Afgelopen weekend maakte ik dan ook onbewust af en toe wat foto’s tijdens het maken van blogfoto’s en omdat een paar best tof zijn geworden, wilde ik ze wel laten zien!
Best cool toch? De combinatie van vogels met de takken vind ik sowieso wel tof en ook die met de maan! Daarvan was wel 99% mislukt en ook deze foto was een faal omdat je een stuk mist haha, maar de kleuren die de maan geeft zijn wel mooi. Ik zou trouwens nog weleens vogels willen fotograferen, maar ik heb er niet echt de lens voor. De lens die ik gebruikt heb kan wel best ver inzoomen, alleen is hij niet erg scherp (het is een behoorlijk oude lens). En ik moet echt weer eens naar buiten met m’n spiegelreflex, maar dat komt hopelijk dit weekend wel! Wat vind jij van deze foto’s?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *