Fotografie – Blijdorp!

Afgelopen zondag bracht ik een bezoekje aan Diergaarde Blijdorp, de dierentuin in Rotterdam. Met de Rotterdampas konden we namelijk super cheap naar binnen en aangezien die bijna verlopen is, moesten we daar nog wel even gebruik van maken. Gewapend met een camera en een zoomlens (en een 50mm lens die uiteindelijk betere resultaten gaf haha)! Ik maakte behoorlijk wat foto’s en de wat mij betreft meest geslaagde foto’s heb ik bij elkaar geraapt voor deze blogpost. Kijk vooral verder!
Best goed gelukt toch? Ik vind de meeste foto’s niet heel artistiek verantwoord, maar wel leuk haha. De dierentuin zelf vond ik trouwens stiekem wel een beetje tegenvallen. Het was op zich niet heel druk (wel overal stuiterende en gillende kinderen), maar al die diertjes in te kleine hokken is wel best zielig. De ietwat depressief ogende ijsbeer was daar wel het meest opvallende voorbeeld van. Awh! Deze foto’s in het groot en nog veel meer foto’s kun je overigens hier bekijken. Wat vind jij van de foto’s?

  1. Superleuke foto’s! Ik vind vooral de rog echt heel leuk, die kijkt zo schattig. En ik voel je, ik vind dieren hartstikke leuk om te zien maar ik kan het eigenlijk niet aanzien dat sommigen in te kleine leefruimtes zitten in dierentuinen. Vooral ijsberen, inderdaad. Dat viel me de laatste keer toen ik in een dierentuin was ook al op. Die horen gewoon niet in Nederland, period.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *