Essence Party In A Bottle & Bird Of Paradise

In Antwerpen vond ik afgelopen weekend al wat nieuwe Catrice producten, maar Essence was nergens te bekennen. Jammer, wat stiekem vind ik Essence vaak nog net wat leuker! Gelukkig vond ik afgelopen maandag wel een vers aangevuld schap in Rotterdam en dus nam ik nog een paar dingetjes mee. Niet zoveel eigenlijk, namelijk alleen twee schattige nagellakjes.De eerste nagellak is een Effect Nail Polish in de kleur Party In A Bottle. Een lakje vol aquablauwe glitters, waarvan ik natuurlijk hoopte dat hij dekkend zou zijn. Helaas.. Niet helemaal. Twee laagjes is nog niet echt voldoende en de glitters verdelen zich niet zo lekker, dus heel geslaagd is dat niet. Als topcoat over een andere lak doet hij het dus wel wat beter, bijvoorbeeld lekker vampy over zwart! De kleur van de glitters vind ik zelf ontzettend mooi, maar het was toch net wat beter geweest als hij wel dekkend was.De andere nagellak is een Nail Art Special Effect Topper in de kleur Bird Of Paradise. Zulke nagellakjes met smalle strookjes hebben we al gezien bij merken als Sally Hansen en China Glaze, maar nu heeft Essence het ook. Leuk, want dan is het niet zo duur haha! Jammer genoeg dekt deze al helemaal niet na 2 laagjes en moet je dus wel met een kleurtje eronder aan de slag. Ik vind dat zelf ook eigenlijk wel leuker omdat het een soort sprinkles op een donut effect geeft, haha. Ik vind de kleurtjes die erin zitten wel leuk, vrij licht en een beetje minty.

Dat dit soort nagellakjes niet vergelijkbaar zijn met bijvoorbeeld die van China Glaze merk ik helaas wel weer aan de dekking. Toch maakt dat ze niet minder leuk, zeker omdat ik dit soort nagellakjes nou niet echt elke dag gebruik en een goedkopere optie dus meer dan welkom is! Aan de lijnen waar deze nagellakjes uit komen zijn overigens nog wel meer nieuwe varianten toegevoegd, waar ik vrees ik later ook nog wel wat van ga kopen, haha! De Essence Effect Nail Polish lakjes kosten €1,99 per stuk, de Nail Art Special Effect toppers €1,89.

Verder Bericht

Vorige Bericht

21 Reacties

 1. Laura 14 februari 2014

  Leuke lakjes! Hier hou ik wel van, alleen jammer dat de eerste niet volledig dekt! De tweede is een topper dus die dekt sowieso niet, maar is echt mooi over een lakje heen! 😉

 2. Manon 14 februari 2014

  prachtige lakjes!! Ze zijn echt cute.

 3. beautybysandra 14 februari 2014

  Wat een mooie lakjes! Vooral de groene is prachtig 🙂

 4. Esmay 14 februari 2014

  Die groene glitter is gorgeous! Al vind ik ze allebei wel heel erg leuk!

 5. Jaimy en Laura 14 februari 2014

  Ik vind ze allebei erg leuk!

 6. Valery 14 februari 2014

  Het effect van Party In A Bottle vind ik juist heel erg mooi! Leuk met een zwarte nagellak eronder. Ik ben wel benieuwd welke kleur nagellak je onder Bird Of Paradise hebt gebruikt. 🙂

 7. Sophie 14 februari 2014

  Ik vind beiden erg leuk! Ik vind de aqua kleur op zwart echt waanzinnig!

 8. Charile 14 februari 2014

  Prachtige lakjes!

 9. femketje 14 februari 2014

  awesome kekke lakjes 😀 gotta love glitter!

 10. Lotte 14 februari 2014

  Ik vind Party in a Bottle zo leuk! Die heb ik zelf ook gekocht, vind ‘m wel echt mooi.

 11. Danielle 14 februari 2014

  Die eerste vind ik super mooi! 🙂

 12. Dionne 14 februari 2014

  Dat groene lakje is mooi!

 13. Mattania 14 februari 2014

  Het tweede lakje met oranje vind ik wel erg mooi!

 14. Miss Sentinelli 14 februari 2014

  Leuke lakjes, vooral die tweede vind ik pretty :).

 15. Vera 14 februari 2014

  De Special Effect Toppers heten niet voor niks toppers 😉 Die zijn bedoeld om over een ander lakje aan te brengen! Ik vind beide lakjes erg mooi!

 16. Anne Solveig 14 februari 2014

  Ik vind die tweede leuk als topcoat!

 17. Sharon 14 februari 2014

  Wauw super pretty foto’s mayo! <3 De groene is mooi.

 18. Lotje 14 februari 2014

  Mooie lakjea! En wat heb je prachtige foto’s gemaakt! Xxx

 19. Linda 15 februari 2014

  VInd de groene glitters over zwart geweldig, wat een super mooie combinatie

 20. Roxanne 17 februari 2014

  Die 2e lijkt net fruithagel, zo op die oranje lak 😉

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén