Catrice Glamour Doll Curl & Volume mascara + Eyeliner Pen

Eyeliner en mascara zijn de twee make-up producten die ik denk ik het meest gebruik voor mijn ogen. Nou ja denk ik.. Dat weet ik haast wel zeker! En ik gebruik vaak producten van Catrice, aangezien de Liquid waterproof eyeliner de beste ever is en ook de mascara’s me vaak niet tegen vallen. Na de assortimentswissel zijn er weer wat nieuwe producten toegevoegd, waaronder de Glamour Doll Curl & Volume mascara en de waterproof Eyeliner Pen. En die heb ik uitgeprobeerd!Laten we beginnen met de eyeliner pen. Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding met dit soort pennen. Vaak is de eyeliner die erin zit niet waterproof en dan valt het bij mij sowieso al af, aangezien ik vrij vettige oogleden heb en ook regelmatig door de regen moet lopen. Vaak vind ik ze ook te dik en krijg je er niet echt een mooi lijntje mee. Catrice weet dat eerste punt te tackelen door ‘m wel waterproof te maken, en ook het puntje is prima. Hij smudged bij mij niet en is zeker waterproof! Het is zo’n eyeliner die in stukjes eraf komt als je hem verwijdert met make-up remover.

Maar helemaal enthousiast ben ik niet, aangezien hij best wel waterig is. Je krijgt er geen pikzwarte lijn mee en meerdere laagjes aanbrengen lukt ook niet echt, omdat je dan de eerste laag meetrekt. Een killer eyeliner kan je hier dus niet mee zetten, al geeft hij wel een wat zachter effect wat mooi kan zijn als je net als ik best een lichte huid hebt. Zwarte eyeliner staat dan namelijk al snel erg hard en dit juist wat minder. Onderaan deze post kun je uiteraard ook een foto vinden van deze eyeliner aangebracht op m’n ooglid!


De Glamour Doll Curl & Volume mascara had ik al eens in de normale, waterproof versie. Die vond ik best fijn, dus nam ik deze nieuwe versie in een paarse verpakking mee! Het borsteltje hiervan is licht gebogen in plaats van recht en is ook vrij vol qua haartjes. Catrice belooft dat je met deze mascara meer volume en lengte krijgt en dat is natuurlijk wat we allemaal wel willen!

En zie hierboven: het eindresultaat. Zoals ik al zei is de eyeliner niet super zwart, al kun je ‘m nog enigszins opbouwen. Ik ben niet zo’n held met eyeliner en echt netjes zit hij er dan ook niet op, maar het is te doen. Wel trek je al snel de eerste laag mee als je nog een extra laagje eyeliner aan wilt brengen om ‘m donkerder te maken. Gelukkig kan ik er wel een vrij dun lijntje mee trekken, dat vind ik een pluspunt! De mascara vind ik qua effect een beetje.. Meh. Niet slecht, maar ook niet indrukwekkend. Hij vlekt niet snel maar blijft ook niet uitzonderlijk goed zitten. Geen nieuwe holy grail dus!

Zowel van de eyeliner als van de mascara word ik niet super enthousiast, al zijn het ook niet perse grote tegenvallers. Beiden heb ik inmiddels al meerdere keren gebruikt en voor een simpele, niet te opvallende look zijn ze prima. Wel hoop ik dat Catrice nog eens zo’n pen weet uit te brengen met de vloeistof van de Liquid waterproof eyeliner, want dan zou ik echt gelukkig zijn! De mascara en eyeliner kun je vinden in het vernieuwde assortiment van Catrice, de eyeliner kost €3,39 en de mascara €3,99.

Verder Bericht

Vorige Bericht

16 Reacties

 1. Sofie 20 februari 2014

  Jammer dat beide producten wat tegenvallen! Fijne review 🙂

 2. Dionne 20 februari 2014

  Wat jammer zeg, het lijken mij juist fijne producten!

 3. Marloes 20 februari 2014

  Jammer dat ze een beetje tegenvallen. Ik had eerst ook altijd de normale glamour doll mascara, en die vond ik wel prettig werken, met een mooi effect.

 4. beautybysandra 20 februari 2014

  Hmm, dat valt inderdaad een beetje tegen.

 5. Eline 20 februari 2014

  Ik heb die mascara en ben er echt heel erg gek op!

 6. Marissa 20 februari 2014

  Ik heb die eyeliner ook gekocht. Ik hoop dat hij mij wat beter bevalt.

 7. Miranda 20 februari 2014

  Oeh wat jammer dat de producten toch wat tegenvallen.

 8. Lotte 20 februari 2014

  Ik vind de Eyeliner Pen ook echt tegenvallen. Zoals je weet is de mijne juist niet waterig maar heel erg droog, er komt geen kleur van af 🙁 De mascara is ook niet echt geweldig zo te zien…

 9. Esmay 20 februari 2014

  Die eyeliner vind ik meh en die mascara vind ik ook meh. Beetje jammer weer 🙁

 10. Melike 20 februari 2014

  De mascara ben ik wel benieuwd naar, lijkt me goed.

 11. Manon 20 februari 2014

  Jammer dat ze tegenvallen, ik vind de eyeliner best mooi!

 12. Sophie 20 februari 2014

  Jammer dat ze beiden niet helemaal voldoen, de mascara zou ook voor mijn wimpers weinig resultaat geven!

 13. Lotje 20 februari 2014

  Mwah, vind het ook niet echt bijzonder! Jammer XOXO

 14. femketje 20 februari 2014

  bummers van de liner >.<

 15. Kelly 20 februari 2014

  Ik ben zelf ook niet zo onder de indruk van de eyeliner. Ik hoop ook op een hele goede zwarte eyeliner van Catrice in stift-vorm!

 16. Suzanne 22 februari 2014

  Meh, die eyeliner. Ik vind zelf de Miss Sporty 24H Pump Up Booster eyeliner heel goed – die is waterproof!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén