Blushin’ – Babor Rose & MAC Dollymix

Een zwak heb ik voor blushes, helemaal als ze er in de verpakking al prachtig uit zien! Sinds kort heb ik twee nieuwe blushes.. Of nou ja, eigenlijk zijn ze tweedehands haha. Niet dat de liefde dan minder is hoor! Misschien nog wel meer, omdat ik ze een prachtig tweede leven kan schenken. Oké ik dwaal af, tijd om wat meer van deze twee blushes te laten zien!


De eerste blush is er eentje van MAC, en dat is ook gelijk de eerste blush die ik van dit merk bezit! Ik ben dol op de MSFs, maar een echte blush had ik eigenlijk nog nooit geprobeerd. Dit is de kleur Dollymix, een best fel roze kleur met een flinke glans. Metallic-achtig, maar dan op een mooie manier. Deze blush is overigens behoorlijk goed gepigmenteerd en je moet dus ook nog best oppassen met het aanbrengen ervan. Voordat je het weet zie je eruit als een clowntje, haha!Minstens net zo mooi is deze blush van Babor! Deze heet Super Soft Duo Blush in de kleur Rose, en hij bevat eigenlijk twee kleuren – een meer peachy en een echt roze tint. En een lichte shimmer, al valt deze niet eens zo erg op! Je kunt de kleuren los dragen of natuurlijk gewoon met elkaar mengen. Op zich verschillen ze qua kleur op je hand of wang uiteindelijk niet echt, dus ik ga gewoon lekker voor de luie optie en veeg mijn kwast over de gehele blush ;).

Natuurlijk moet je de blushes ook even in actie zien. Nu moet ik zeggen dat blush echt lastig op de foto te zetten is haha, helemaal als je van jezelf al een best rode teint hebt. Toch zie je het nog wel redelijk! Die van Babor heb ik vrij zwaar aangebracht, en hij geeft je een gezond blosje met een subtiele shimmer. Dollymix van MAC heb ik juist vrij lichtjes aangebracht en deze zou je zeker nog meer aan kunnen zetten. De blush van Babor is wat warmer van kleur, Dollymix juist wat koeler!

Hoewel de blushes op zich niet heel erg op elkaar lijken, vind ik ze allebei erg mooi! MAC Dollymix is wel een kleur die ik liever niet ’s ochtends vroeg in het donker en met een slaperig hoofd aanbreng haha, maar als je een goed gepigmenteerde blush zoekt is het zeker weten een aanrader! En die van Babor vind ik ook prachtig en pak ik zeker vaker. MAC blushes kosten €21,50 per stuk en kun je kopen bij de MAC Counters in de Bijenkorf en Douglas (of bestel online bij Bijenkorf of Douglas!). Babor’s Super Soft Duo Blush kost €26 en kun je onder andere in de online shop kopen.

  1. Haha, alle blushes van MAC zijn echt mega gepigmenteerd! Dollymix is wel heel mooi, die kende ik nog niet. Maar stiekem vind ik die van Babor je mooier staan, net wat subtieler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *