Beauty wishlisting

Hoewel ik de laatste tijd al wel wat fijne make-upjes en verzorgingsproducten gekocht heb, staan er nog wel een paar op de wishlist. Dingen die ik niet zomaar van mezelf mag kopen, maar misschien wel als ik het kan verantwoorden aan mezelf haha! Wat dat zijn?

1. Benefit The Porefessional pore minimizing balm – ik heb best opvallende poriën op mijn neus en kin en hoewel een wekelijks kleimaskertje wonderen doet, ben ik toch benieuwd naar dit product van Benefit! Benefit belooft dat dit product poriën en fijne lijntjes minder opvallend maakt en hij is ook fijn als gladmakende basis onder make-up.

2. Dior Nail Apricot cream – met een prijs van ruim €20 is dit een heel erg luxe nagelcrème, en misschien wel een beetje te duur haha. Maar toch ben ik benieuwd ernaar, en dit is ook wel iets wat ik echt veelzal gebruiken als hij fijn is. Dior beloof zelf dat de crème de nagelgroei bevordert en je nagels sterker maakt.

3. Estée Lauder Sumptuous Extreme volume mascara – ik heb eigenlijk altijd goedkope mascara’s, maar een echt wow-effect geven ze meestal niet. En dus wil ik best eens een luxere mascara uitproberen in de hoop dat dit beter werkt. Ik heb best goede verhalen gehoord over deze mascara van Estée Lauder, dus dat is een mogelijke kandidaat!

4. Treacle Moon Those Lemonade Days bath and shower gel – ik geniet nog elke dag van de One Ginger Morning variant en als die op is wil ik graag de citroenversie proberen! Deze lijkt me echt heerlijk en hoewel ze €5 per stuk kosten, doe je er wel super lang mee. Maar deze mag ik pas kopen als de vorige op is ;).

5. Urban Decay Naked 2 eyeshadow palette – ik ben meer van de Vice palettes dan van de Naked palettes, maar nummer 2 zou ik nog wel willen hebben. Deze is in vergelijking met 1 en 3 koeler qua kleurtinten en dat vind ik mooier staan bij mezelf. En als ik oogschaduw draag is het toch altijd wel nude. Genoeg redenen om hem binnenkort eens te bestellen denk ik, haha.

6. Hourglass Ambient Lightening blusher in Diffused Heat – deze blush is volgens mij nog maar net te koop, of misschien zelfs nog niet. Maar ik wil het, thanks to alle Britse bloggers die er nu al een hype van maken haha. Dat wordt wel online bestellen denk ik en bovendien is hij zo’n €30. Auw!

Welke dingen staan er op jouw wensenlijstje?

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. Lotte 10 februari 2014

  Naked 2, jaaa! En die blush van Hourglass ziet er ook echt mooi uit.

 2. Laura 10 februari 2014

  Mooie wishlist! Die treacle moon showergel wil ik ook, maar hetzelfde als jou; eerst opmaken! 😉

 3. Maud 10 februari 2014

  Leuke wistlist! Die blushes van Hourglass kon ik niet, maar oh my, wat zien ze schitterend uit <3

 4. Kimberly 10 februari 2014

  Die nagelcreme van dior maakt mij ook nog steeds nieuwsgierig! Die wil ik ooit wel eens proberen maar hij is zi prijzig! Met naked2 ben ik nog steeds heel blij dus dat is wel echt een aanrader!

 5. Sofie 10 februari 2014

  Wat een prachtige producten!

 6. Marissa 10 februari 2014

  Mooie wishlist! Ik vind Hourglass echt een prachtig merk, maar jammer dat het hier zo moeilijk te verkrijgen is. En daarbij inderdaad flink aan de prijs.

 7. Yak Man 10 februari 2014

  aah ud 2, ik wil altijd nog een zo palette weet alleen niet zo goed welke er beter bij mij staat. Ik zit te twijfelen tussen basics of gewoon palette omdat basics vergeleken met de normale palette duurder is haha.

 8. Kelly 10 februari 2014

  Prachtige wishlist!

 9. Lotte 10 februari 2014

  Mooie wishlist! Ik ben dol op mijn Naked 2 palette.

 10. Miranda 10 februari 2014

  Wat een mooie wishlist. Het naked palette en de blush.. <3

 11. Myrna 10 februari 2014

  Hele mooie wishlist! The Porefessional is heel erg fijn, heb ‘m zelf ook. En de Hourglass blush is zo prachtig!!

 12. wies 10 februari 2014

  Ik vind de porefessional zo fijn! Ik heb Naked 2 ook maar die gebruik ik niet zo heel vaak.

 13. Manon 10 februari 2014

  De porefessionals wil ik ook graag hebben

 14. Melike 10 februari 2014

  Oeh Naked 2! Ik ga zelf voor Naked 3

 15. Lotje 10 februari 2014

  Mooie wishlist heb je! x

 16. femketje 10 februari 2014

  mooi naked palette 😀

 17. Jana 10 februari 2014

  Hele mooie wishlist 🙂 x

 18. Miss Sentinelli 10 februari 2014

  Mooie wishlist, vooral de naked palette en de mascara :).

 19. robin 11 februari 2014

  ik vind de porefessional wel echt helpen =) de Dior pore minimizer ook.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén