Winwinwin – Deborah Lippmann She’s Always A Woman set!

De afgelopen dagen heb ik jullie twee sets laten zien van nagellakmerk Deborah Lippmann, Rock This Town en She’s Always A Woman. Prachtige lakjes, maar op dit moment eigenlijk al niet meer te koop. Om de swatches toch nog een beetje nuttig te maken besloot ik om nog een She’s Always A Woman set te halen, zodat ik een van jullie hier blij mee kan gaan maken! Deze set is mijn eigen favoriet en bevat drie kleuren: Putty In Your Hand, Raspberry Beret en My Prerogative.


Wat je moet doen:

> Laat een reactie achter, met een geldig e-mail adres, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee doet. En vertel me wat je favoriete nagellakmerk is!
> Volg mij via Bloglovin en like deze blogpost via Bloglovin (mits je Bloglovin hebt).

Wat je mag doen:

> Tweet iets in de trant van: “Ik maak kans op een Deborah Lippmann nagellakset bij @marjolean, doe jij al mee? Kijk op http://marjolean.nl/”, en laat de link naar je tweet achter in je reactie! Dit levert je 1 extra deelname op.

De winactie loopt tot en met 26 januari 2014, hierna neem ik contact op met de winnaar via e-mail!

Verder Bericht

Vorige Bericht

88 Reacties

 1. Sabrina 19 januari 2014

  Wat een mooie lakjes, daar wil ik graag kans op maken! Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb daar dit bericht geliked en ik ben je gaan volgen op Twitter en heb het volgende getweet:

  https://twitter.com/Truusje26/status/424806012957122560

  Groetjes,
  Sabrina

 2. Amanda 19 januari 2014

  Wat een gave winactie. Ik heb nog helemaal geen nagellak van dit merk vanwege de hoge prijs die je ervoor betaald. Ben er al zo lang benieuwd naar! Ik doe dus zeker mee haha. Mijn favoriete nagellakmerk is Catrice, althans die met hun oude kwastjes. Ze waren budget, veel kleurkeuze, brachten mooi aan en bleven goed zitten bij mij. Alleen hebben ze nu die nieuwe kwastjes die ik helemaal niet fijn vind lakken. Ik moet dus op zoek naar een vervangend merk. Ik volg je via Bloglovin & heb geliked. Ik ben de 3e liker. Daarnaast heb ik ook getweet:
  https://twitter.com/Ditisons/status/424823635522490368

 3. Elise 19 januari 2014

  Wat een geweldige winactie, ik wil al een tijd de nagellakjes van Deborah! Ik heb de twee gestuurd https://mobile.twitter.com/eliseeexx/status/424826623293390848

 4. Tessa 19 januari 2014

  Super leuk! Ik doe graag mee! Mijn favoriete merk is Catrice of Essence dus dit is wel wat heel anders maar ja ik heb nog nooit een lakje van Deborah lippmann gehad! Ik volg je al heeeel lang op bloglovin!
  Liefs,

 5. Annelies 19 januari 2014

  Leuke actie! 🙂
  Ik doe graag mee! Ik volg op bloglovin en heb geliked. (een twitter heb ik niet).
  Mijn favoriete merk nagellak is op dit moment toch wel Essie. deze lakjes blijven goed zitten en hebben erg mooie kleuren. Ik heb van Deborah Lippmann nog geen lakjes geprobeerd, maar ze lijken me erg fijn.. Dit is dus een kans om ze eens te proberen! 🙂
  Liefs, Annelies

 6. Amber (marljapam op bloglovin) 19 januari 2014

  Wat een mooie kleuren, ik doe graag mee! Ik volg je op bloglovin en heb je post geliket! Mijn favoriete merk is Essence, vooral omdat ik een student ben en graag eens afwissel en essence is lekker goedkoop!

 7. Isabel 19 januari 2014

  Ik doe mee! Mijn favoriete merk is Essie, maar ik ben altijd in om een ander merk te proberen 😀 Ik volg je op bloglovin’ en heb deze post geliked!

 8. Melike 19 januari 2014

  Ik doe mee! Mijn favo nagellakmerk is P2 omdat het zo goedkoop en zooo goed is.. het is dan zeg maar de look a like gel collectie van P2. X

 9. Esmay 19 januari 2014

  Ik doe meee haha! En mijn favoriete nagellak merk is Essie want die zijn gewoon geweldig. <3

 10. Tineke 19 januari 2014

  Ik doe zeker mee. Heb alle stappen gedaan. Mijn twitter account is SuperSweetLife. Mijn favoriete nagellak merk is OPI maar misschien weet dit setje daar wel verandering in te brengen. Ik heb nog nooit iets van dit merk getest maar het beloofd nu al veel goeds!
  Liefs

 11. Claudia 19 januari 2014

  Oh yeah, ik doe zeker mee! Ik denk dat mijn favoriete nagellak merk toch Essie is! Ik vind OPI ook wel goed, qua lakken en houdbaarheid, maar ik vind dat Essie wat frissere kleuren heeft!

 12. x_Nadine 19 januari 2014

  Natuurlijk doe ik hiervoor mee!
  Tot nu toe vind ik Essie een fijjln merk, omdat het lang blijft zitten.

  En ik ga dit eens op mn Twitter zetten voor je 🙂

 13. Marike 19 januari 2014

  Awesome 🙂

  Mijn favoriete nagellakmerk is OPI, ook al heb ik maar 2 lakjes. Dat kwastje is zo fijn 😀

 14. Lotte 19 januari 2014

  Wauw, wat een supergave winactie! Ik volg je op bloglovin’ en ik heb dit artikel geliked. Mijn favoriete nagellakmerk, dat is lastig. Ik denk dat het OPI is. Of Essie. Of Kiko. Ik weet het niet!!

 15. Jessica 19 januari 2014

  Ohhh die zou ik zo graag willen winnen! Mijn favoriete merken zijn China glaze en Diamond cosmetics!

 16. Marissa 19 januari 2014

  Ik heb nog niet zoveel ervaring met ‘high-end’ nagellak merken, zoals OPI en bijv. Deborah Lippmann. Maar tot nu toe vind ik Essie het fijnste. Ik heb daar vier lakjes van en het lakt fijn en het blijft ook nog eens goed zitten! 🙂

 17. Lotte 19 januari 2014

  Waaaaaaajoooooooo, ik doe mee! Toen ik je swatches zag dacht ik meteen: die wil ik! En in mijn stomme Bijenkorf zijn deze setjes er niet meer, dus ik doe graag een poging om ze bij jou te winnen. Ik volg je, ik heb geliked en ik heb getweet: https://twitter.com/Lotteloves_/status/424856964154138624

 18. Lara 19 januari 2014

  Oh wat zou ik graag meedoen! Mijn favoriete nagellakmerk is op het moment Catrice. Waarom? Het is goedkoop en voor de lage prijs zijn de lakjes fantastisch! Het enige probleem is dat ik nu al zowat het hele Catrice assortiment in mijn kast heb staan. Daarom ben ik de laatste tijd meer op zoek naar mooie lakjes van andere merken. O.P.I., Essie en Barry M zijn de revue al gepasseerd. En ook Deborah Lippmann. Ik zou dus heel graag dit setje met mooie lakjes winnen zodat ik eindelijk wat van dit merk kan proberen 🙂

 19. Kim 19 januari 2014

  Leuke winactie! Ik doe mee 🙂 MIjn favoriete merk is Catrice, maar graag zou ik wat meer high end merken gaan gebruiken zoals opi en essie..

 20. Tess Evea 19 januari 2014

  Wauw wat een geweldige winactie. Ik heb nog nooit iets van Deborah Lipmann geprobeerd dus dit zal een geweldige kans zijn. 😉

  PS: Doe jij al mee aan mijn winactie? 🙂
  http://www.tessevea.nl/2014/01/winactie-2x-new-black-original-ombre.html

 21. Dionne 19 januari 2014

  Wat super leuk! Ik doe graag mee!

 22. Daphne 19 januari 2014

  Leuk! Ik doe mee!
  Mijn favoriete nagellakmerk is trind, omdat die mijn nagels heel mooi houd. Ik heb zelf nog geen lakjes van Deborah Lippmann en ben er erg benieuwd naar!

 23. Desirée 19 januari 2014

  Wow wat een super leuke winactie, ik doe graag mee! 🙂
  Ik volg je op BL en heb je artikel geliket.

 24. Agnetha 19 januari 2014

  Wow, dat is een prachtig setje!

  Mijn favoriete nagellak merk is denk ik Zoya. Maar OPI en P2 vind ik ook geweldig 🙂
  Ik doe graag mee met je winactie. Ik volg je via Bloglovin en heb dit artikel geliked.
  https://twitter.com/agnethavdk/status/424871557849026560

 25. Masha 19 januari 2014

  Wat een super leuke winactie! Mijn favoriete nagellak merk is zeker weten Essie! Die kleurtjes zijn altijd echt prachtig en de kwaliteit is fijn. Helaas zijn het niet de goedkoopste lakjes, maar af en toe trakteer ik mezelf op eentje 🙂 Voor als het nog niet duidelijk was: ik doe graag mee!

 26. Britt 19 januari 2014

  Ik heb hem ook zien liggen bij de Bijenkorf, maar ik had hem helaas niet meegenomen. Ik vind dat rode glitterlakje wel erg mooi! Mijn favoriete nagellakmerk is Kiko, de kleurtjes zijn ontzettend mooi en ze lakken heel erg fijn! Ik heb geliked op bloglovin, waar ik je al op volgde!

  Liefs, Britt

 27. Julie 19 januari 2014

  Natuurlijk wil ik hier aan mee doen!
  Dit is mijn tweet: https://twitter.com/JuliieStarr/status/424888517555007488

  Mijn favoriete merk is Bourjois.
  Het is geen budgetmerk maar wel betaalbaar, ze hebben fantastische kleuren en hij blijft ook goed zitten voor een aantal dagen! Ik heb er zelfs eentje die ik zonder chippen en 10-tal dagen kan dragen!

  Veel succes iedereen!

  Liefs!

 28. Melody 19 januari 2014

  Ik doe heel graag mee! Mijn favoriete nagellak is Essie 🙂
  xoxo Melody

 29. Miss Sentinelli 19 januari 2014

  Mooi setje! Leuk dat we die kunnen winnen. Ik doe dan ook zeker mee. Ik volgde je al via Bloglovin en heb ook het artikel geliked :).

 30. Femke 19 januari 2014

  Mooie winactie! Nagellak is altijd welkom! Mijn favoriete nagellak merk is Essie. Ze lakken gewoon heel fijn en de houdbaarheid is ook altijd goed. Hier heb je een link naar mijn tweet: https://twitter.com/Jesuisfemke/status/424896537294929921

 31. charile 19 januari 2014

  Wauwie, ik doe heel graag mee 😀 Bij ons hadden ze namelijk niet 🙁 Ik heb de tweet geplaatst, hierbij de link!
  https://twitter.com/charile96/status/424899307754373120
  Mijn favoriete merk is op dit moment absoluut Ciate, door de adventkalender hihi! Ik heb nu ook een combinatie op, ze zijn echt prachtig!

 32. Jolijn 19 januari 2014

  Leuke actie & prachtige lakjes, ik doe graaag mee (:
  Mijn favo nagellak merk is Essie ♥
  Liefs, Jolijn.

 33. Tedje 19 januari 2014

  Oooh ik doe heel graag mee! Wat een prachtige nagellakjes. Zag ze deze week al op je blog, echt heel mooi! Ik volg je via Bloglovin en heb de post geliked 😉

 34. Sanne 19 januari 2014

  Leuke actie, ik ken dit merk nagellak nog niet. 🙂
  Tot nu toe is mijn favoriete merk Bourjois kwa nagellak! 😀
  Ik follow je nu en heb dit berichtje geliked. Ik volg je ook op instagram, want ik zag dat je daar mooie foto’s plaatst.
  Instagram sannes0
  Bloglovin: sannesa

  Liefs, Sanne

 35. Sylvia 19 januari 2014

  Ahhh wat leuk! Ik doe mee! Ik vind het echt hele mooie lakjes 🙂 Mijn favoriete nagellak merk: hmm, moielijk, ik vind Essie heel fijn, maar ik vind dat China Glaze leukere kleuren heeft.

 36. Cora 19 januari 2014

  Essie
  Ik volg je nu op bloglovin’ en like dit bericht.
  Bloglovin’ http://www.bloglovin.com/coravandoornmalen

  Groetjes, Cora

 37. femketje 19 januari 2014

  awesome ik doe mee :3 ik volg en like via bloglovin!

 38. Beautyding 19 januari 2014

  Mijn favoriete nagellak merk is P2, ze hebben altijd bijzondere kleuren en zijn niet te duur. Veel succes, ik volg en like je via bloglovin!

 39. Charlotte 19 januari 2014

  Leuke winactie!prachtige set met deze lakken
  Mijn favoriete nagellak merk is WIC Herome. Leuke kleurtjes en mooie dekking. Ik volg je met bloglovin en heb geliked 🙂

 40. Linsey 19 januari 2014

  Mijn favoriete nagellakmerk is Essie, essence lakjes vind ik ook fijn. Ik volg je op bloglovin en heb geliked.

 41. Nynke 19 januari 2014

  Ik doe mee hoor! Ik wil deze graag eens uitproberen. Ik gebruik nu vaak Essie, maar ben niet heel merkenvast.

 42. Renskee 19 januari 2014

  jaaa leuk! ik doe meee (: Mijn favoriete nagellakmerk is Rimmel! Ik volg je op bloglovin’ en ben like 39 van dit artikel! xxxx Renske

 43. robin 19 januari 2014

  ik doe meeeee 😀 mijn favoriete merk is OPI. en ik volg je al een tijdje ofc <3 ik ga het ook liken xxx

 44. Nadine 19 januari 2014

  Ik doe graag mee. Mijn favo nagellakmerk is Rimmel London.

  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.

 45. Leonella 19 januari 2014

  Ik doe niet mee, maar ik vind dit wel een mooie gelegenheid om te laten weten dat ik je nog steeds regelmatig lees =D

 46. Minke 19 januari 2014

  Leuke winactie! Ik doe mee 🙂
  Mijn favo nagellak merk is denk ik Essie, maar ik vind de lakjes uit deze set van Deborah Lippmann ook erg mooi, dus dat zou heel goed mijn nieuwe favo merk kunnen worden….

 47. Anna 19 januari 2014

  Super leuk! Ik doe natuurlijk mee, hihi. Mijn favoriete nagellak merk is Rimmel London, die vind ik echt top! Ik heb alles gedaan, behalve Twitter want dat heb ik niet.

 48. Lotje 19 januari 2014

  Leuk ik doe mee! Ik heb het bericht geliked en getweet! Op Twitter heet ik @Bolleke08 xxx

 49. Christina 19 januari 2014

  Hey,
  Heel leuke winactie!
  Ik heb alles gedaan en mijn favoriete nagellak is van Essence.

  https://twitter.com/Christina_Fore

 50. Bianca 19 januari 2014

  Ik heb alles gedaan 🙂
  Heb geen favo nagellak nog want heb van de week pas 2 potjes gekocht ( laatbloeier i know haha!).

  Pinkt it ‏@Pinkit1988 1 min.
  Ik maak kans op een Deborah Lippmann nagellakset bij @marjolean, doe jij al mee? Kijk op http://marjolean.nl/
  Sluiten Beantwoorden Verwijderen Favoriet Meer
  08:58 – 19 jan. 2014 · Details

  x

 51. Lieke 19 januari 2014

  Ik doe graag mee en maak kans op deze prachtige lakjes! Ik heb alles gedaan:-)) Mijn favo nagellakmerk is Essie geweldige dekking, droogt snel en blijft lekker lang zitten, en ze hebben prachtige kleuren! X Lieke

 52. Karen 19 januari 2014

  Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee. Mijn favoriete nagellakmerk is Essie.
  Ik volg je op bloglovin en ik heb dit bericht geliket.

 53. lauren 19 januari 2014

  Super toffe winactie! Ik doe mee! 🙂
  Mijn favoriete nagelakmerk is essie ookal heb ik er maar 3 in mijn bezit.
  Ik volg je op bloglovin en heb dit bericht geliket
  + ik heb over je winactie getweet:
  https://twitter.com/laurrn_x/status/424959345030201344

 54. Pauline 19 januari 2014

  Echt prachtige lakjes, zag ze op Instagram al voorbij komen!
  Ik doe mee met de winactie en heb het getweet (xPln… ik weet niet hoe je de link van de Tweet kunt kopiëren!)
  Heb je overigens ook, ein-de-lijk, gemaild over de Earth oorbellen 🙂

 55. Kelly 19 januari 2014

  Wat een toffe winactie! Ik heb nog maar één lakje geprobeerd van Deborah Lippmann, dus ik kan niet zeggen dat het mijn favoriete nagellakmerk is. De nagellakmerken die ik fijn vind (één kon ik er niet kiezen) zijn Essie, China Glaze en O.P.I. Ik volg je via Bloglovin!

 56. ling 19 januari 2014

  Hele leuke win actie! Ik zelf erg fan van nagellak en heb al veel gehoord en gelezen over de debora lippmann maar zelf nog niet uitgeprobeerd dus ik doe graag mee! Ik volg je via bloglovin, heb deze post geliked en heb ook getweet: https://twitter.com/LYGx_/status/424993005817188352

  liefs,
  X

 57. Loubna 19 januari 2014

  opi en catrice lijken me top merken verder ,ijkt me het leuk om dit merk te proberen:)
  twitter; hanan147
  bloglovin; loubna yag

  xx

 58. Anita te Gussinklo 19 januari 2014

  Prachtige lakjes, ik doe graag mee.
  Ik volg je op Blogovin en heb het artikel geliked.
  Ook via Twitter een tweet geplaatst.
  https://twitter.com/AGussinklo/status/424997952126328832

 59. wies 19 januari 2014

  Ik doe ook mee! 😀 zo pretty.
  Xx

 60. pauline 19 januari 2014

  Oh en mijn favoriete nagellak merk? Pupa en Essie, kannietkiezen!
  Post ook geliked op Bloglovin 🙂

 61. Tessa 19 januari 2014

  Wauw! Vandaag was ik toevallig in Rotterdam en even bij de Bijenkorf, maar helaas geen setje te vinden. Ik vind deze set super vet, en maak graag kans op dit prachtsetje. Ik bezit geen Deborah Lippman vanwege de hoge prijs van dit merk. Mijn favoriete nagellak merken zijn OPI en China Glaze, maar ik gebruik ook veel Catrice en Pupa 🙂 Super gave actie, en ik heb ook getweet. Kan geen link krijgen vanwege de app die ik gebruik, maar mijn Twitternaam is @NailartAddicted. Iedereen veel succes! Liefs Tessa.

 62. Corlinda 19 januari 2014

  wat een leuke winactie!
  Natuurlijk doe ik mee.

  Mijn favo nagellak merk?? geen idee, ik heb er te veel om echt een favoriet te hebben.
  Ik heb eigenlijk per merk wel 2 of 3 favorieten.

  ik volg je op bloglovin en heb het bericht geliked.

 63. Joy 19 januari 2014

  Leuk heb altijd al eens lakjes van Deborah Lipmann willen proberen! Mijn favoriete merk is toch wel OPI, gave kleuren, leuke limited editions en blijft ook nog eens lang zitten!

 64. Deborah van den Berg 19 januari 2014

  Oeh, leuke winactie! Ik heb geen echt vast nagellakmerk dat ik goed vind, maar ik moet zeggen dat Essie wel heel erg lekker lakt! Eigenlijk zou ik, gezien mijn naam, moeten zeggen dat Deborah Lippmann mijn favoriete merk is, maar dan moet je daar wel lakjes voor hebben! 😉
  Ik heb alles gedaan, ook het extra. De tweet: https://twitter.com/deborahkimb/status/425016516963086336

 65. Anita H. 19 januari 2014

  https://twitter.com/NTHBRT/status/425019805540704256

  Ik doe graag mee!

  Favoriet nagellakmerk: kan ik je eigenlijk niet noemen. Ik koop doorgaans budgetlakjes en die vind ik best goed. Denk aan: Catrice, Essence, P2 (DM Duitsland). Ik denk eigenlijk dat OPI, Essie en zo wel beter zijn. Vanwege hoge prijs dus nog niet geprobeerd.

 66. Jessy 19 januari 2014

  Wat een prachtig merk.
  Ik heb nooit de kans gehad om goed te investeren in nagellak, maar dit is mijn kans haha. Ik heb je netjes gevolgd op bloglovin en ik heb dit bericht geliked.
  Liefs,
  Jessy

 67. Jolien Verschaeve 19 januari 2014

  Hoi!

  Ik doe graag mee met de winactie 😀 ziet er superleuk uit!

 68. Anne-Laure 20 januari 2014

  Wat een leuke lakjes 😀 ik doe graag mee! Ik volg je op Bloglovin’ en heb dit bericht geliked! xx

 69. Isabelle 20 januari 2014

  Oeeeeeh heerlijke winactie! Ik wil al erg lang nagelak van dit merk Alleen vanwege de hoge prijs was dit niet mogelijk ahhhh ik Ben Zo benieuwdddd. Mijn favo merk is toch wel Rimmel, vooral die nieuwe galaxy nagellak vind ik zooooo mooi! Ik heb je bericht gelikd en ik follow je al een tijdje liefsss xxx

 70. Jana 20 januari 2014

  Superleuke winactie! Ik doe graag mee! Mijn favoriete nagellakmerk is OPI omdat ik ze vernieuwend vind (de liquid sands vind ik bijvoorbeeld super) maar de lakjes toch nog betaalbaar zijn. Qua budgetnagellak ben ik heel tevreden over Flormar. Ik heb alles gedaan wat moest en heb ook getweet: https://twitter.com/BeautyByJana1/status/425202040420069376

 71. Suzanne 20 januari 2014

  Wauwww wat een mooie kleurtjes! Ik heb nog nooit een lakje van Deborah Lipmann geprobeerd en zou heel graag kans maken op deze set. Ik heb geen bloglovin’ maar wel Twitter, mijn tweet vind je hier: https://twitter.com/SUUSiiEJ/status/425211071293423616. En mijn favo nagellakmerk is heel lastig om te kiezen maar.. ik denk dat ik voor China Glaze ga. Goede prijs-kwaliteitsverhouding en lekker vaak een nieuwe collectie. Oh en geweldige flesjes!

 72. Jacoba 20 januari 2014

  Leuke actie voor mooie lakjes! Mijn favoriete merk voor nagellak is Rimmel. Ik heb net een lakje gekocht en die bevalt goed! Wel wat prijzig, maar ik merk echt het verschil met de goedkopere lakjes die ik normaal koop.
  Ik volg je op Bloglovin. Dit is mijn tweet: https://twitter.com/Jacoba1970/status/425219022200651776

 73. Lise 20 januari 2014

  Ik wil graag mee doen. Ik heb je bericht geliked en ik volg je ook op bloglovin.
  M’n favoriete nagellakmerk is Essie. Ik laat me altijd weer verleiden door hun mooie kleurtjes.

 74. Suzanne 20 januari 2014

  Ik doe heel graag mee, niet voor mezelf maar om dit als verrassing aan een vriendin te geven. Mijn favoriete nagellakmerk is The New Black 😉

  https://twitter.com/DeltaCephei/status/425263939631333378

 75. Cariena 20 januari 2014

  Ik had je swatches gezien en ik vind de lakjes echt supermooi! Ik doe daarom graag mee en ik volg je al op bloglovin’ en heb nu ook deze post geliked. x

 76. kim 21 januari 2014

  Wat een mooie lakken! Ik doe graag mee 🙂
  mijn favo nagellakmerk heb ik denk ik niet..
  Als ik china glaze lakjes zou hebben zouden dat vast mn favo lakken zijn!
  Essence lakjes vind ik vaak ook wel leuk vooral de glitter toppers.
  Ik volg je op bloglovin en het artikel is geliked.
  https://twitter.com/Justnailpolish/status/425540367111319552
  Ik ga duimen!! Want ben erg benieuwd naar dit merk ♥

 77. Mariska 21 januari 2014

  Ahh ik had deze set al gezien bij de Bijenkorf in Rotterdam, maar had besloten dat ik wel even genoeg had uitgegeven aan nagellak..
  Maar nu ik hem zie, baal ik toch wel! Haha

  Zelf ben ik echt een O.P.I. lover. Ook omdat zij vaak voorlopen met bepaalde trends en het zijn natuurlijk fijne lakjes.

  Ik volgde je al op bloglovin’ en heb het artikel geliked.

  Goodluck iedereen ♡

 78. Mirne 21 januari 2014

  Leuk! Ik doe graag mee.

  OPI is wel mijn lievelingsmerk. Helaas ook veel te duur.

 79. Deborah 21 januari 2014

  Hoi!

  Ik doe ook graag mee aan deze winactie!
  Mijn favo merk is Essie, nog nooit van een nagelakje geprobeerd van Deborah Lippman.
  Moet eigenlijk wel als naamgenoten 😛

  Groetjes, deborah.
  (heb geliked op Bloglovin’)

 80. Sanne 21 januari 2014

  Ik wil heeeeeel graag meedoen!
  Mijn favoriete naggellakmerk is Essie, omdat ze prachtige lichte kleurtjes hebben die ook dekken. Love that. <3

 81. Sofi 21 januari 2014

  Ik wil graag meedoen! Mijn favoriete nagelmerk is opi omdat ze altijd leuke, aparte nagellakjes hebben. Ook vind ik de packs met meerdere lakjes van een bepaalde collectie zo origineel.

 82. Zoe 23 januari 2014

  Ik doe mee voor mijn bff fréderique, ze is er altijd voor me en ik voor haar. Ze is de allerbeste vriendin die ik me kan wensen, Fréderique is nagellak gek, ze heeft zelfs haar eigen nagellakboekjes waar ze opschrijft welke ze allemaal heeft en er een beetje van die nagellak op doet, ze heeft allerlei logo’s bedacht zoals een L met een hartje wat limited editon betekend, ook houd ze een nagellakdagboek bij en daarom gun ik haar dit met heel mijn hart. Ik hoop dat ik ze voor haar win en haar daarmee gelukkig mag maken, haar lievelingsmerk is catrice, groetjes zoe.

 83. Jennifer 25 januari 2014

  Leuke winactie! Ik doe graag mee :)Ik volg je op bloglovin & ik heb het artikel geliked. Mijn favoriete nagellak merk is OPI, omdat ze mooie kleurtjes hebben en van goede kwaliteit zijn 🙂

 84. Linda 25 januari 2014

  Oeeh gaaf ;D Ik doe mee en heb alles gedaan! Mijn favoriete merk is denk ik toch wel OPI, hoewel ik Catrice, Essie en nog een aantal andere merken ook heel nice vind ^^

  https://twitter.com/WingsOfArt/status/427151336207970304

 85. Marijke 26 januari 2014

  Op de valreep! 🙂

  Leuk, leuk, leuk! Ik doe graag mee! Ik heb je geliked e.d.

  Mijn favo merk is Kiko. Mooie kleuren, mooie prijsjes!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén