Winwinwin – Deborah Lippmann She’s Always A Woman set!

De afgelopen dagen heb ik jullie twee sets laten zien van nagellakmerk Deborah Lippmann, Rock This Town en She’s Always A Woman. Prachtige lakjes, maar op dit moment eigenlijk al niet meer te koop. Om de swatches toch nog een beetje nuttig te maken besloot ik om nog een She’s Always A Woman set te halen, zodat ik een van jullie hier blij mee kan gaan maken! Deze set is mijn eigen favoriet en bevat drie kleuren: Putty In Your Hand, Raspberry Beret en My Prerogative.


Wat je moet doen:

> Laat een reactie achter, met een geldig e-mail adres, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee doet. En vertel me wat je favoriete nagellakmerk is!
> Volg mij via Bloglovin en like deze blogpost via Bloglovin (mits je Bloglovin hebt).

Wat je mag doen:

> Tweet iets in de trant van: “Ik maak kans op een Deborah Lippmann nagellakset bij @marjolean, doe jij al mee? Kijk op http://marjolean.nl/”, en laat de link naar je tweet achter in je reactie! Dit levert je 1 extra deelname op.

De winactie loopt tot en met 26 januari 2014, hierna neem ik contact op met de winnaar via e-mail!