Winwinwin – Deborah Lippmann She’s Always A Woman set!

De afgelopen dagen heb ik jullie twee sets laten zien van nagellakmerk Deborah Lippmann, Rock This Town en She’s Always A Woman. Prachtige lakjes, maar op dit moment eigenlijk al niet meer te koop. Om de swatches toch nog een beetje nuttig te maken besloot ik om nog een She’s Always A Woman set te halen, zodat ik een van jullie hier blij mee kan gaan maken! Deze set is mijn eigen favoriet en bevat drie kleuren: Putty In Your Hand, Raspberry Beret en My Prerogative.


Wat je moet doen:

> Laat een reactie achter, met een geldig e-mail adres, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee doet. En vertel me wat je favoriete nagellakmerk is!
> Volg mij via Bloglovin en like deze blogpost via Bloglovin (mits je Bloglovin hebt).

Wat je mag doen:

> Tweet iets in de trant van: “Ik maak kans op een Deborah Lippmann nagellakset bij @marjolean, doe jij al mee? Kijk op http://marjolean.nl/”, en laat de link naar je tweet achter in je reactie! Dit levert je 1 extra deelname op.

De winactie loopt tot en met 26 januari 2014, hierna neem ik contact op met de winnaar via e-mail!

 1. Wat een gave winactie. Ik heb nog helemaal geen nagellak van dit merk vanwege de hoge prijs die je ervoor betaald. Ben er al zo lang benieuwd naar! Ik doe dus zeker mee haha. Mijn favoriete nagellakmerk is Catrice, althans die met hun oude kwastjes. Ze waren budget, veel kleurkeuze, brachten mooi aan en bleven goed zitten bij mij. Alleen hebben ze nu die nieuwe kwastjes die ik helemaal niet fijn vind lakken. Ik moet dus op zoek naar een vervangend merk. Ik volg je via Bloglovin & heb geliked. Ik ben de 3e liker. Daarnaast heb ik ook getweet:
  https://twitter.com/Ditisons/status/424823635522490368

 2. Super leuk! Ik doe graag mee! Mijn favoriete merk is Catrice of Essence dus dit is wel wat heel anders maar ja ik heb nog nooit een lakje van Deborah lippmann gehad! Ik volg je al heeeel lang op bloglovin!
  Liefs,

 3. Leuke actie! πŸ™‚
  Ik doe graag mee! Ik volg op bloglovin en heb geliked. (een twitter heb ik niet).
  Mijn favoriete merk nagellak is op dit moment toch wel Essie. deze lakjes blijven goed zitten en hebben erg mooie kleuren. Ik heb van Deborah Lippmann nog geen lakjes geprobeerd, maar ze lijken me erg fijn.. Dit is dus een kans om ze eens te proberen! πŸ™‚
  Liefs, Annelies

 4. Wat een mooie kleuren, ik doe graag mee! Ik volg je op bloglovin en heb je post geliket! Mijn favoriete merk is Essence, vooral omdat ik een student ben en graag eens afwissel en essence is lekker goedkoop!

 5. Ik doe zeker mee. Heb alle stappen gedaan. Mijn twitter account is SuperSweetLife. Mijn favoriete nagellak merk is OPI maar misschien weet dit setje daar wel verandering in te brengen. Ik heb nog nooit iets van dit merk getest maar het beloofd nu al veel goeds!
  Liefs

 6. Oh yeah, ik doe zeker mee! Ik denk dat mijn favoriete nagellak merk toch Essie is! Ik vind OPI ook wel goed, qua lakken en houdbaarheid, maar ik vind dat Essie wat frissere kleuren heeft!

 7. Natuurlijk doe ik hiervoor mee!
  Tot nu toe vind ik Essie een fijjln merk, omdat het lang blijft zitten.

  En ik ga dit eens op mn Twitter zetten voor je πŸ™‚

 8. Wauw, wat een supergave winactie! Ik volg je op bloglovin’ en ik heb dit artikel geliked. Mijn favoriete nagellakmerk, dat is lastig. Ik denk dat het OPI is. Of Essie. Of Kiko. Ik weet het niet!!

 9. Ik heb nog niet zoveel ervaring met ‘high-end’ nagellak merken, zoals OPI en bijv. Deborah Lippmann. Maar tot nu toe vind ik Essie het fijnste. Ik heb daar vier lakjes van en het lakt fijn en het blijft ook nog eens goed zitten! πŸ™‚

 10. Oh wat zou ik graag meedoen! Mijn favoriete nagellakmerk is op het moment Catrice. Waarom? Het is goedkoop en voor de lage prijs zijn de lakjes fantastisch! Het enige probleem is dat ik nu al zowat het hele Catrice assortiment in mijn kast heb staan. Daarom ben ik de laatste tijd meer op zoek naar mooie lakjes van andere merken. O.P.I., Essie en Barry M zijn de revue al gepasseerd. En ook Deborah Lippmann. Ik zou dus heel graag dit setje met mooie lakjes winnen zodat ik eindelijk wat van dit merk kan proberen πŸ™‚

 11. Leuk! Ik doe mee!
  Mijn favoriete nagellakmerk is trind, omdat die mijn nagels heel mooi houd. Ik heb zelf nog geen lakjes van Deborah Lippmann en ben er erg benieuwd naar!

 12. Wat een super leuke winactie! Mijn favoriete nagellak merk is zeker weten Essie! Die kleurtjes zijn altijd echt prachtig en de kwaliteit is fijn. Helaas zijn het niet de goedkoopste lakjes, maar af en toe trakteer ik mezelf op eentje πŸ™‚ Voor als het nog niet duidelijk was: ik doe graag mee!

 13. Ik heb hem ook zien liggen bij de Bijenkorf, maar ik had hem helaas niet meegenomen. Ik vind dat rode glitterlakje wel erg mooi! Mijn favoriete nagellakmerk is Kiko, de kleurtjes zijn ontzettend mooi en ze lakken heel erg fijn! Ik heb geliked op bloglovin, waar ik je al op volgde!

  Liefs, Britt

 14. Oooh ik doe heel graag mee! Wat een prachtige nagellakjes. Zag ze deze week al op je blog, echt heel mooi! Ik volg je via Bloglovin en heb de post geliked πŸ˜‰

 15. Leuke actie, ik ken dit merk nagellak nog niet. πŸ™‚
  Tot nu toe is mijn favoriete merk Bourjois kwa nagellak! πŸ˜€
  Ik follow je nu en heb dit berichtje geliked. Ik volg je ook op instagram, want ik zag dat je daar mooie foto’s plaatst.
  Instagram sannes0
  Bloglovin: sannesa

  Liefs, Sanne

 16. Ahhh wat leuk! Ik doe mee! Ik vind het echt hele mooie lakjes πŸ™‚ Mijn favoriete nagellak merk: hmm, moielijk, ik vind Essie heel fijn, maar ik vind dat China Glaze leukere kleuren heeft.

 17. Mijn favoriete nagellak merk is P2, ze hebben altijd bijzondere kleuren en zijn niet te duur. Veel succes, ik volg en like je via bloglovin!

 18. jaaa leuk! ik doe meee (: Mijn favoriete nagellakmerk is Rimmel! Ik volg je op bloglovin’ en ben like 39 van dit artikel! xxxx Renske

 19. Leuke winactie! Ik doe mee πŸ™‚
  Mijn favo nagellak merk is denk ik Essie, maar ik vind de lakjes uit deze set van Deborah Lippmann ook erg mooi, dus dat zou heel goed mijn nieuwe favo merk kunnen worden….

 20. Super leuk! Ik doe natuurlijk mee, hihi. Mijn favoriete nagellak merk is Rimmel London, die vind ik echt top! Ik heb alles gedaan, behalve Twitter want dat heb ik niet.

 21. Ik heb alles gedaan πŸ™‚
  Heb geen favo nagellak nog want heb van de week pas 2 potjes gekocht ( laatbloeier i know haha!).

  Pinkt it ‏@Pinkit1988 1 min.
  Ik maak kans op een Deborah Lippmann nagellakset bij @marjolean, doe jij al mee? Kijk op http://marjolean.nl/
  Sluiten Beantwoorden Verwijderen Favoriet Meer
  08:58 – 19 jan. 2014 Β· Details

  x

 22. Ik doe graag mee en maak kans op deze prachtige lakjes! Ik heb alles gedaan:-)) Mijn favo nagellakmerk is Essie geweldige dekking, droogt snel en blijft lekker lang zitten, en ze hebben prachtige kleuren! X Lieke

 23. Echt prachtige lakjes, zag ze op Instagram al voorbij komen!
  Ik doe mee met de winactie en heb het getweet (xPln… ik weet niet hoe je de link van de Tweet kunt kopiΓ«ren!)
  Heb je overigens ook, ein-de-lijk, gemaild over de Earth oorbellen πŸ™‚

 24. Wat een toffe winactie! Ik heb nog maar één lakje geprobeerd van Deborah Lippmann, dus ik kan niet zeggen dat het mijn favoriete nagellakmerk is. De nagellakmerken die ik fijn vind (één kon ik er niet kiezen) zijn Essie, China Glaze en O.P.I. Ik volg je via Bloglovin!

 25. Wauw! Vandaag was ik toevallig in Rotterdam en even bij de Bijenkorf, maar helaas geen setje te vinden. Ik vind deze set super vet, en maak graag kans op dit prachtsetje. Ik bezit geen Deborah Lippman vanwege de hoge prijs van dit merk. Mijn favoriete nagellak merken zijn OPI en China Glaze, maar ik gebruik ook veel Catrice en Pupa πŸ™‚ Super gave actie, en ik heb ook getweet. Kan geen link krijgen vanwege de app die ik gebruik, maar mijn Twitternaam is @NailartAddicted. Iedereen veel succes! Liefs Tessa.

 26. wat een leuke winactie!
  Natuurlijk doe ik mee.

  Mijn favo nagellak merk?? geen idee, ik heb er te veel om echt een favoriet te hebben.
  Ik heb eigenlijk per merk wel 2 of 3 favorieten.

  ik volg je op bloglovin en heb het bericht geliked.

 27. Leuk heb altijd al eens lakjes van Deborah Lipmann willen proberen! Mijn favoriete merk is toch wel OPI, gave kleuren, leuke limited editions en blijft ook nog eens lang zitten!

 28. Wat een prachtig merk.
  Ik heb nooit de kans gehad om goed te investeren in nagellak, maar dit is mijn kans haha. Ik heb je netjes gevolgd op bloglovin en ik heb dit bericht geliked.
  Liefs,
  Jessy

 29. Oeeeeeh heerlijke winactie! Ik wil al erg lang nagelak van dit merk Alleen vanwege de hoge prijs was dit niet mogelijk ahhhh ik Ben Zo benieuwdddd. Mijn favo merk is toch wel Rimmel, vooral die nieuwe galaxy nagellak vind ik zooooo mooi! Ik heb je bericht gelikd en ik follow je al een tijdje liefsss xxx

 30. Wauwww wat een mooie kleurtjes! Ik heb nog nooit een lakje van Deborah Lipmann geprobeerd en zou heel graag kans maken op deze set. Ik heb geen bloglovin’ maar wel Twitter, mijn tweet vind je hier: https://twitter.com/SUUSiiEJ/status/425211071293423616. En mijn favo nagellakmerk is heel lastig om te kiezen maar.. ik denk dat ik voor China Glaze ga. Goede prijs-kwaliteitsverhouding en lekker vaak een nieuwe collectie. Oh en geweldige flesjes!

 31. Ik wil graag mee doen. Ik heb je bericht geliked en ik volg je ook op bloglovin.
  M’n favoriete nagellakmerk is Essie. Ik laat me altijd weer verleiden door hun mooie kleurtjes.

 32. Ik had je swatches gezien en ik vind de lakjes echt supermooi! Ik doe daarom graag mee en ik volg je al op bloglovin’ en heb nu ook deze post geliked. x

 33. Ahh ik had deze set al gezien bij de Bijenkorf in Rotterdam, maar had besloten dat ik wel even genoeg had uitgegeven aan nagellak..
  Maar nu ik hem zie, baal ik toch wel! Haha

  Zelf ben ik echt een O.P.I. lover. Ook omdat zij vaak voorlopen met bepaalde trends en het zijn natuurlijk fijne lakjes.

  Ik volgde je al op bloglovin’ en heb het artikel geliked.

  Goodluck iedereen β™‘

 34. Hoi!

  Ik doe ook graag mee aan deze winactie!
  Mijn favo merk is Essie, nog nooit van een nagelakje geprobeerd van Deborah Lippman.
  Moet eigenlijk wel als naamgenoten πŸ˜›

  Groetjes, deborah.
  (heb geliked op Bloglovin’)

 35. Ik wil heeeeeel graag meedoen!
  Mijn favoriete naggellakmerk is Essie, omdat ze prachtige lichte kleurtjes hebben die ook dekken. Love that. <3

 36. Ik wil graag meedoen! Mijn favoriete nagelmerk is opi omdat ze altijd leuke, aparte nagellakjes hebben. Ook vind ik de packs met meerdere lakjes van een bepaalde collectie zo origineel.

 37. Ik doe mee voor mijn bff frΓ©derique, ze is er altijd voor me en ik voor haar. Ze is de allerbeste vriendin die ik me kan wensen, FrΓ©derique is nagellak gek, ze heeft zelfs haar eigen nagellakboekjes waar ze opschrijft welke ze allemaal heeft en er een beetje van die nagellak op doet, ze heeft allerlei logo’s bedacht zoals een L met een hartje wat limited editon betekend, ook houd ze een nagellakdagboek bij en daarom gun ik haar dit met heel mijn hart. Ik hoop dat ik ze voor haar win en haar daarmee gelukkig mag maken, haar lievelingsmerk is catrice, groetjes zoe.

 38. Leuke winactie! Ik doe graag mee :)Ik volg je op bloglovin & ik heb het artikel geliked. Mijn favoriete nagellak merk is OPI, omdat ze mooie kleurtjes hebben en van goede kwaliteit zijn πŸ™‚

 39. Op de valreep! πŸ™‚

  Leuk, leuk, leuk! Ik doe graag mee! Ik heb je geliked e.d.

  Mijn favo merk is Kiko. Mooie kleuren, mooie prijsjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *