Urban Decay Vice 2

FINALLY! Begin deze maand bestelde ik het Urban Decay Vice 2 palette bij Beautybay, een Britse webshop die op dit moment eigenlijk het handigst is als je spullen van bijvoorbeeld Urban Decay en Too Faced wilt bestellen (Sephora ik mis je nog steeds). Helaas duurt het altijd wel even voordat items uit Engeland er zijn, en pas afgelopen donderdag kon ik ‘m in mijn armen sluiten. Nadat ik bijgekomen was van de hartverzakking die ik kreeg van de doos. Gelukkig was hij nog helemaal heel!

Ik ga jullie in deze blogpost nog geen swatches of looks laten zien, aangezien ik nog geen tijd heb gehad om die te maken en er met een beetje pech ook pas over een week tijd voor heb, haha. Toch wil ik ‘m wel alvast aan jullie laten zien. Sowieso zodat jullie even mee kunnen kwijlen haha, maar ook omdat ik niet weet hoe lang hij nog te koop gaat zijn (al hoorde ik dat Beautybay nog wel een aardige voorraad heeft). Het is immers een limited edition van afgelopen feestdagen.

Ik heb zelf Vice 1 al een tijdje en dat is toch echt mijn favo palette. Onder andere daarom wilde ik Vice 2 ook graag, en natuurlijk vanwege de mooie kleuren en positieve reviews! De kleuren zijn natuurlijk niet zo naturel als een van de Naked palettes, maar op een of andere manier trekken deze Vice palettes me veel meer. Waarschijnlijk omdat er zowel nude tinten als lekker opvallende kleuren in zitten en omdat de oogschaduws van Urban Decay sowieso echt goed en fijn zijn. Als ik dan eens voor iets fels wil gaan.. Dan graag ook echt een goede oogschaduw! 😉

Een uitgebreide review met swatches en looks volgt natuurlijk zo snel mogelijk, maar ik verwacht veel goeds van het palette. Op dit moment is hij volgens mij alleen nog maar te koop via Beautybay, waar hij nu €45 kost. Bij Beautybay kun je wel alleen betalen met creditcard of PayPal, het verzenden is gelukkig wel gratis. Swatches van en looks met dit palette volgen natuurlijk zo snel mogelijk!

Verder Bericht

Vorige Bericht

34 Reacties

 1. Anneloes 24 januari 2014

  Ik heb Vice 2 ook en hij is zooo mooi! Ik wilde vorig jaar eigenlijk 1 nog kopen, maar dat was helaas niet meer gelukt. Stiekem vind ik deze nog net een graadje mooier. Ik ben benieuwd wat je van het palette gaat vinden!

 2. Laura 24 januari 2014

  Wauw, wat een prachtig palet! Ik ben benieuwd naar de swatches en looks! 🙂

 3. Manon 24 januari 2014

  Wat een mooie palette!!

 4. Tessa 24 januari 2014

  Wauw wat een mooie palette! Ik zou ze zelf alleen niet zo snel halen omdat ik ze erg prijzig vind!
  Liefs,

 5. esmee 24 januari 2014

  ziet er erg tof uit, mooie palleten!!
  XOXO esmee

 6. Beautydagboek 24 januari 2014

  Ik heb deze ook en het is een echte beauty!

 7. Kimberly 24 januari 2014

  Ik vind het echt een heel mooi palette zeg! Jammer dat het zo lang duurde voordat hij bij je was en dat het zo vervromvraaid binnenkwam, gelukkig was ‘ie nog heel! Ik ben heel benieuwd naar de looks die je ermee gaat maken

 8. LaraLaurentia 24 januari 2014

  Heel mooi palette, je laat mij bijna twijfelen om hem ook te kopen 🙂

 9. femketje 24 januari 2014

  hij is zo mooi! 😀

 10. Anne Solveig 24 januari 2014

  Wauw, hij is heel mooi!

 11. Mandy 24 januari 2014

  Wauw, mooi palette!

 12. Dionne 24 januari 2014

  Wat een leuke kleurtjes, ziet er tof uit!

 13. Melike 24 januari 2014

  Ik vind de spiegel heel erg mooi maar ik ben alleen niet weg van de binnenverpakking.. X

 14. Charlotte 24 januari 2014

  WAUW hij is echt gorgeous! Ik wil er snel looks mee zien. Wat erg van die doos, gelukkig is het palette niet beschadigd.

 15. Natasja 24 januari 2014

  Oh wauw! Dit blijven zulke mooie paletten. Prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik ben benieuwd naar looks. 🙂

 16. Kelly 24 januari 2014

  Wat een prachtig palette! Ik ben erg benieuwd naar je komende swatches en look.

 17. Eline 24 januari 2014

  Echt een plaatje! Zulke leuke kleurtjes zitten er in!

 18. Moniek 24 januari 2014

  Ik heb deze ook, echt super!

 19. beautybysandra 24 januari 2014

  Echt een prachtig palette!

 20. Lotte 24 januari 2014

  It’s so prettehhh! Ik ben benieuwd naar de looks die je gaat maken 🙂

 21. Miranda 24 januari 2014

  Oh wauw! Jammer dat hij alleen verkrijgbaar met PayPal of creditcard. 🙁

 22. beautyforgirls 24 januari 2014

  Wauw, wat een mooie palette.
  Liefs, xxx

 23. Marissa 24 januari 2014

  Ik heb het palette ook en ik ben er zo blij mee! Mijn eerste high-end palette en echt een hele goede keuze geweest! 🙂

 24. Esmay 24 januari 2014

  It’s soooo pretty! En ik ben nu al benieuwd naar swatches en looks met dit palette. <3

 25. Soesja 24 januari 2014

  Het Naked palette is wel iets meer mijn ding, maar deze ziet er ook geweldig uit. Ik ben erg benieuwd naar je review en looks! 🙂

 26. Lotte 24 januari 2014

  Prachtig, maar als ik zo de kleuren zie, denk ik dat ik Vice 1 net iets mooier vind.

 27. anna 24 januari 2014

  Wauw, super mooie kleuren!

 28. I scream beauty 24 januari 2014

  Wat een mooie kleuren!

 29. wies 24 januari 2014

  De mijnes is nu ook onderweg yayy. Ik moet deze ook echt in mijn armen sluiten. Ik heb trouwens zelf ook het naked 2 palette maar ik moet zeggen dat ik die vrij saai-ig vind. Ik neig daarom ook meer naar dit palette. Prachtige foto’s! <3

 30. Angelique 25 januari 2014

  wat een prachtige foto`s en wat een prachtige palette, goed dat ik een no buy heb anders had ik hem meteen besteld haha

 31. Joyce 26 januari 2014

  Wat een onwijs mooi palette zeg, moet mezelf inhouden om ‘m niet ook te bestellen – maar nee, ik heb voorlopig even genoeg haha. Ben benieuwd naar de swatches en looks! 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén