Urban Decay Vice 2

FINALLY! Begin deze maand bestelde ik het Urban Decay Vice 2 palette bij Beautybay, een Britse webshop die op dit moment eigenlijk het handigst is als je spullen van bijvoorbeeld Urban Decay en Too Faced wilt bestellen (Sephora ik mis je nog steeds). Helaas duurt het altijd wel even voordat items uit Engeland er zijn, en pas afgelopen donderdag kon ik β€˜m in mijn armen sluiten. Nadat ik bijgekomen was van de hartverzakking die ik kreeg van de doos. Gelukkig was hij nog helemaal heel!

Ik ga jullie in deze blogpost nog geen swatches of looks laten zien, aangezien ik nog geen tijd heb gehad om die te maken en er met een beetje pech ook pas over een week tijd voor heb, haha. Toch wil ik β€˜m wel alvast aan jullie laten zien. Sowieso zodat jullie even mee kunnen kwijlen haha, maar ook omdat ik niet weet hoe lang hij nog te koop gaat zijn (al hoorde ik dat Beautybay nog wel een aardige voorraad heeft). Het is immers een limited edition van afgelopen feestdagen.

Ik heb zelf Vice 1 al een tijdje en dat is toch echt mijn favo palette. Onder andere daarom wilde ik Vice 2 ook graag, en natuurlijk vanwege de mooie kleuren en positieve reviews! De kleuren zijn natuurlijk niet zo naturel als een van de Naked palettes, maar op een of andere manier trekken deze Vice palettes me veel meer. Waarschijnlijk omdat er zowel nude tinten als lekker opvallende kleuren in zitten en omdat de oogschaduws van Urban Decay sowieso echt goed en fijn zijn. Als ik dan eens voor iets fels wil gaan.. Dan graag ook echt een goede oogschaduw! πŸ˜‰

Een uitgebreide review met swatches en looks volgt natuurlijk zo snel mogelijk, maar ik verwacht veel goeds van het palette. Op dit moment is hij volgens mij alleen nog maar te koop via Beautybay, waar hij nu €45 kost. Bij Beautybay kun je wel alleen betalen met creditcard of PayPal, het verzenden is gelukkig wel gratis. Swatches van en looks met dit palette volgen natuurlijk zo snel mogelijk!

  1. Ik heb Vice 2 ook en hij is zooo mooi! Ik wilde vorig jaar eigenlijk 1 nog kopen, maar dat was helaas niet meer gelukt. Stiekem vind ik deze nog net een graadje mooier. Ik ben benieuwd wat je van het palette gaat vinden!

  2. Ik vind het echt een heel mooi palette zeg! Jammer dat het zo lang duurde voordat hij bij je was en dat het zo vervromvraaid binnenkwam, gelukkig was ‘ie nog heel! Ik ben heel benieuwd naar de looks die je ermee gaat maken

  3. De mijnes is nu ook onderweg yayy. Ik moet deze ook echt in mijn armen sluiten. Ik heb trouwens zelf ook het naked 2 palette maar ik moet zeggen dat ik die vrij saai-ig vind. Ik neig daarom ook meer naar dit palette. Prachtige foto’s! <3

  4. Wat een onwijs mooi palette zeg, moet mezelf inhouden om ‘m niet ook te bestellen – maar nee, ik heb voorlopig even genoeg haha. Ben benieuwd naar de swatches en looks! πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *