Treacle Moon Bath & Shower gel

Sinds een tijdje kun je bij Albert Heijn (of all places..) de douchegels van het Britse merk Treacle Moon kopen. Een merk wat zijn verpakkingen een beetje geïnspireerd lijkt te hebben op die van Philosophy, maar wat mij betreft wel met leukere en lekkerdere geuren! Aangezien ik nog wat douchegels op moest maken mocht ik er nog geen van mezelf kopen, maar omdat die nu eindelijk op waren ging ik met goede moed richting de appie! Helaas kwam ik er toen achter dat ze dus niet bij alle vestigingen te koop zijn, maar bij 150 grotere vestigingen in Nederland. Gelukkig vond ik ze bij een andere vestiging wel, en ik nam er eentje in de variant One Ginger Morning mee.


Ik houuuu van de geur van ginger (gember), het lijkt op de geur van colalolly’s maar dan net wat kruidiger en warmer. The Body Shop heeft met kerst altijd de Ginger Sparkle lijn en die vind ik heerlijk, maar de douchegels van dat merk vind ik niet zo fijn. Deze versie van Treacle Moon vind ik wel heel fijn! Hij ruikt zoet maar niet mierzoet, omdat de gember ook iets kruidigs heeft. Echt heerlijk om ’s ochtends mee wakker te worden. Hij schuimt verder goed en maakt natuurlijk prima schoon. Hoewel de douchegel groen is van kleur zijn de ingrediënten niet zo heel “goed” – zo zit er SLS en parfum in. Ik heb er gelukkig geen last van en kan er wel mee leven!

De Treacle Moon producten kun je bij 150 grotere Albert Heijn vestigingen en online kopen. Een grote fles bath & shower gel van 500ml kost €4,95, een prima prijs wat mij betreft! Er zijn natuurlijk ook nog andere geuren naast deze Ginger variant zoals Strawberry, Cinnamon en Lemonade (die ik graag ook wil proberen!). Heb jij al wat geprobeerd van dit merk?

Verder Bericht

Vorige Bericht

17 Reacties

 1. Sofie 27 januari 2014

  Dit is een heerlijke geur!

 2. Mandy 27 januari 2014

  Lijkt me fijn! Ik ga vandaag naar de DM dus ga daar wat kopen ervan;)

 3. Kimberly 27 januari 2014

  Deze geur heb ik ook en ik vind hem echt heel lekker! Heerlijk om mee wakker te worden 🙂 De strawberry variant is ook heel lekker, die ruikt naar Frisi vind ik!

 4. Lotte 27 januari 2014

  Ik ben heel benieuwd naar dit merk! De geuren van de douchegels klinken heerlijk, vooral de Lemonade versie, haha.

 5. Manon 27 januari 2014

  Ik heb deze geur nog niet geprobeerd van treacle moon, lijkt mij ook super lekker en die milka ohhhhhhh yummy!!

 6. Esmay 27 januari 2014

  Oh die klinkt best wel lekker! Ik heb hiervan nog niets geprobeerd, maar ben ook nog niet in de AH geweest (of in ieder geval niet voor dit) geweest!

 7. Marissa 27 januari 2014

  In alle AH waar ik ben geweest waren ze er niet. Het lijkt me best wel lekker!

 8. Anna 27 januari 2014

  Die douchegel lijkt me heel fijn!

 9. Angelique 27 januari 2014

  vind de ginger versie onwijs lekker! Net als de vanilla uit deze lijn <3

 10. Dionne 27 januari 2014

  Deze lijkt mij heerlijk!

 11. I scream beauty 27 januari 2014

  Deze geur is mijn favoriet! Heerlijk!

 12. Isabel 27 januari 2014

  Ik kende het nog niet, maar het lijkt me wel een leuk merk!

 13. Kelly 27 januari 2014

  Klinkt erg fijn!

 14. femketje 27 januari 2014

  ik moet er ook nog eens eentje proberen 😀

 15. Anne Solveig 27 januari 2014

  Oh, die combinatie met Milka in bad, like!

 16. Chantall 28 januari 2014

  Ik heb de cinnamon! Vind hem heerlijk 😀

 17. Roxanne 30 januari 2014

  Deze ruikt ZO lekker!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén