Treacle Moon Bath & Shower gel

Sinds een tijdje kun je bij Albert Heijn (of all places..) de douchegels van het Britse merk Treacle Moon kopen. Een merk wat zijn verpakkingen een beetje geïnspireerd lijkt te hebben op die van Philosophy, maar wat mij betreft wel met leukere en lekkerdere geuren! Aangezien ik nog wat douchegels op moest maken mocht ik er nog geen van mezelf kopen, maar omdat die nu eindelijk op waren ging ik met goede moed richting de appie! Helaas kwam ik er toen achter dat ze dus niet bij alle vestigingen te koop zijn, maar bij 150 grotere vestigingen in Nederland. Gelukkig vond ik ze bij een andere vestiging wel, en ik nam er eentje in de variant One Ginger Morning mee.


Ik houuuu van de geur van ginger (gember), het lijkt op de geur van colalolly’s maar dan net wat kruidiger en warmer. The Body Shop heeft met kerst altijd de Ginger Sparkle lijn en die vind ik heerlijk, maar de douchegels van dat merk vind ik niet zo fijn. Deze versie van Treacle Moon vind ik wel heel fijn! Hij ruikt zoet maar niet mierzoet, omdat de gember ook iets kruidigs heeft. Echt heerlijk om ’s ochtends mee wakker te worden. Hij schuimt verder goed en maakt natuurlijk prima schoon. Hoewel de douchegel groen is van kleur zijn de ingrediënten niet zo heel “goed” – zo zit er SLS en parfum in. Ik heb er gelukkig geen last van en kan er wel mee leven!

De Treacle Moon producten kun je bij 150 grotere Albert Heijn vestigingen en online kopen. Een grote fles bath & shower gel van 500ml kost €4,95, een prima prijs wat mij betreft! Er zijn natuurlijk ook nog andere geuren naast deze Ginger variant zoals Strawberry, Cinnamon en Lemonade (die ik graag ook wil proberen!). Heb jij al wat geprobeerd van dit merk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *