Spelletjes die ik vroeger speelde!

Op een onbewoond eiland, op een onbewoond eiheiland! Stel dat je nou echt op een onbewoond eiland terecht zou komen, maar dan wel met internet en laptop. Dan zou je je denk ik prima kunnen vermaken met de website Speeleiland.nl! En natuurlijk ook gewoon als je je verveelt, of nog beter: als je eigenlijk heel hard moet studeren. Het perfecte middel om je uitstelgedrag te voeden, zo’n spelletjessite. Maar misschien is het wel vooral leuk omdat het mij echt zo’n flashback terug in de tijd geeft. Want toen ik nog een klein Marjoleintje was hadden we pas net internet en mocht ik in de woonkamer op de gedeelde computer, zeg maar een uurtje per dag. Facebook en twitter waren er niet (wel Hyves, ohyes), laat staan beautyblogs en vloggende YouTubers. En wat deed je dan? Spelletjes spelen natuurlijk! #zowarenwe

Ik zat dus hard te denken welke spelletjes ik nou vroeger speelde. In schietspelletjes en racespelletjes was (en ben) ik echt heel slecht, maar puzzelspelletjes en behendigheid vond ik altijd wel heel leuk. Zoals Goudzoeker, dat heb ik echt veel gespeeld! En Air Hockey vond ik ook leuk om te doen, al was ik daar nooit zo goed in haha. Toen ik wat ouder werd (al hebben we het dan nog steeds over een jaar of 13) vond ik van die “verborgen voorwerpen” spelletjes ook wel tof trouwens, die deed ik vaak samen met een vriendin. Dan moest je allerlei items zoeken om uit een level te ontsnappen, al was het wel super frustrerend als je er niet uit kwam haha. Wat ik trouwens nog steeds soms speel is 8-ball, ofwel pool. Ik heb het nog nooit in het echt gespeeld, maar bij de online versie versla ik iedereen!

Speel jij nog weleens online spelletjes? Of speelde je net als ik vroeger dagen lang online games?

Deze blogpost is in samenwerking met SpeelEiland geschreven.

Verder Bericht

Vorige Bericht

9 Reacties

 1. Sophie 10 januari 2014

  Ik speelde me vroeger helemaal te pletter op spelletjes.nl en via Zylom. Goudzoeker, Airhockey, Bomber (oid, met die bommetjes leggen) en nog veel meer ^^

 2. beautyforgirls 10 januari 2014

  Hahaha, zo herkenbaar.
  Liefs, xxx

 3. Tineke 10 januari 2014

  Gold mine is zo leuk! Die heb ik nu zelfs nog op mijn telefoon! Heel herkenbaar!
  Liefs

 4. Priscilla 10 januari 2014

  Neopets.. maar toen was ik al niet meer klein, want toen ik klein was hadden we nog geen internet. Ik ben namelijk oer oud. En ja, ik speel het nog steeds, maar niet meer zo fanatiek.
  En room escape games vond ik ook altijd leuk 😀

 5. Manon 10 januari 2014

  Wat grappig ik zat ook altijd op deze site, ik speelde ook heel vaak gold mine.

 6. Soesja 10 januari 2014

  Oooh wat heb ik dit veel gedaan! Ik heb echt uren verspilt aan Agressive Alpine Ski (dat doe ik stiekem nog steeds eens per jaar), bomberman, bravo boogie en zo’n jungle/avonturen spel waarvan ik de naam kwijt ben… Mooie tijden 😉

 7. Jessica 10 januari 2014

  haha wat een geweldige blogpost dit!
  goldminer, air hockey en street dive waren mijn absolute favorieten!
  Ohja en dat had je vroeger ook nog zoiets als stardoll.com haha

 8. Nikki 10 januari 2014

  Plants vs. Zombies ftw!

 9. Sas 11 januari 2014

  haha nice, vorige week toen ik aan het leren was heb ik ook oude spelletjes gespeeld 😀 mijn favoriete sites waren spelletjes.nl en zylom.com, die jij post ken ik eigenlijk niet.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén