NOTD – a pattern

Het was alweer een tijdje geleden dat ik iets met nail-art had gedaan en eigenlijk had ik er wel weer zin in! Maar het liefst eentje die niet al teveel moeite zou kosten haha, en dus koos ik voor een printje gemaakt met een stamping plate. Dat soort printjes vind ik super tof, zeker als het met kleuren is die redelijk bij elkaar liggen maar toch niet helemaal hetzelfde zijn.


Ik gebruikte twee China Glaze kleuren hiervoor, namelijk Crimson en Rendezvous With You. Twee kleurtjes die ik los al heel erg mooi vind, maar samen nog meer! Ik gebruikte verder een patroontje van een Dashica plate (hier te koop), wat mij betreft nog altijd de beste en fijnste plates om mee te werken. Ik heb er zelf maar eentje van, maar zou er zeker nog wel meer willen hebben! Wat vinden jullie van deze nail-art?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *