New in – eBay watch

Ik ben niet zo van de sieraden. Vaak kom ik niet verder dan een simpel paar oorbellen – en zelfs dat draag ik vaker niet dan wel. Toch begint het soms wel te kriebelen als ik ergens een leuk sieraad zie en soms vind ik toch wel een item wat ik gerust vaker zal dragen. Zoals het horloge wat je hierboven ziet! Eigenlijk had ik die besteld voor mijn moeder, maar zij vond ‘m toch wat te groot en te opvallend. En dus claimde ik hem, haha.In de zomer was de mintgroene variant van dit horloge volgens mij best populair. Mintgroen staat me helaas niet echt, maar deze zwarte vind ik wel heel tof! Hij is stoer, maar door de roségouden details ook wel weer vrouwelijk. Overigens is het natuurlijk geen echt goud en merk je dat hij er voor de prijs die ik ervoor heb betaald echt wel goed uit ziet, maar objectief gezien niet super duper kwaliteit is. Er zitten al wat kleine beschadigingen op de rand, en de rubberen band trekt best wel erg stof aan. Oh en van de knopjes en wijzertjes werken de kleine niet (die zijn simpelweg fake), alleen de hoofdwijzers en het middelste knopje. Maar mij hoor je alsnog niet klagen! Hij is trouwens volgens mij ernstig geïnspireerd op een model van Michael Kors, haha. Waarom je mij niet hoort klagen? Ik betaalde er nog geen 2 euro voor op eBay! Super cheap natuurlijk, en dan zijn mijn verwachtingen ook niet zo hoog. Al vind ik hem serieus ook echt leuk staan. Ik bestelde ‘m hier, je kunt hem ook wel vinden door op “jelly watch women” te zoeken.

  1. Hij is leuk zeg! Weer eens wat anders dan de kleuren die je normaal gesproken ziet; mintgroen, roze, wit, etc. Heb jij alleen niet dat de wijzers zo snel stil gaan staan bij ebay horloges? Ik heb best wel wat horloges van ebay maar na een maand deden ze het allemaal niet meer bwhaha :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *