New in – eBay necklaces

Laatst kocht ik een ketting voor bij een outfit voor een feestje, en dat was best een wonder. Eigenlijk draag ik namelijk bijna nooit sieraden, omdat ik het altijd zo vervelend in de weg vind zitten haha. Maar die ketting vond ik toch wel tof en eigenlijk wilde ik er wel meer. Maar dan het liefst voor niet al teveel geld, aangezien ik ze niet super veel ga dragen. De oplossing? EBay natuurlijk! Ik bestelde een aantal kettingen voor elk minder dan een euro per stuk die ik natuurlijk graag wil laten zien, want ze vallen zeker niet tegen in het echt.

De twee meest bijzondere vind ik de octopus en de phoenix tweeling. Allebei hebben ze dezelfde bronskleur en de rechter heeft ook nog steentjes erin. Beide kettingen zijn vrij lang (wat ik mooi vind) en natuurlijk door het design best opvallend! De octopus kocht ik hier voor $0,99 (of zoek op “octopus necklace”), de phoenix ketting hier voor $0,99 (of zoek op “vintage phoenix necklace”).

De twee ronde kettingen zijn hetzelfde model, maar verschillen qua kleur. Zo’n rond model kan echter altijd wel vind ik, en dus besloot ik voor beide kleuren te gaan! Ook deze twee kettingen zijn lang en vallen mooi. Het handje is lekker creepy haha, maar daarom vind ik hem juist wel tof! Ook deze is lang, al is het handje op zich niet zo groot waardoor hij ook minder opvalt. De twee ronde kettingen zijn hier te koop voor $1,02 per stuk (of zoek op “bohemian pattern necklace”). Het handje vond ik hier voor $0,99 (of zoek op “skeleton hand necklace”).

De laatste twee kettingen zijn denk ik het meest hipster haha, namelijk een driehoekje met aztecprint en een soort pijltje. Die laatste vind ik niet zo geslaagd, het zwarte deel komt over de gouden rand en hij is bovendien best kort. De aztecdriehoek vind ik echter wel heel tof, al is het misschien wel een beetje fout haha. Maar deze is wel gewoon lang, en leuk om te combineren met zwarte kleding! De korte “pijl”ketting kocht ik hier voor $0,99 (of zoek op “v shape necklace”), de driehoek hier voor $1,16 (of zoek op “triangle necklace”).

Ik moet zeggen, ik ben blij verrast! De meeste kettingen zijn gewoon mooi en tof, en eigenlijk is alleen die pijlvormige ketting een tegenvaller. Ik denk dat ik zelf de hand en de driehoek het leukst vind, al is de octopus ook wel gaaf. Ik moet wel zeggen dat je merkt dat de kettingen niet super stevig zijn en ik raad je aan om van tevoren even alle ringetjes te checken en eventueel vast te zetten. En hee, voor minder dan een euro per stuk mag je natuurlijk sowieso al niet echt klagen. Welke ketting vind jij het leukst?

  1. Wat een leuke post! Lekker veel eyecandy πŸ˜€ Ik vind die zilveren het mooist, dus die heb ik dan meteen ook maar even besteld ^^ Voor zo weinig geld kan ik het niet laten, en ik wilde nog een zilveren lange ketting om basic shirtjes op te vrolijken! Thanks! πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *