New in – eBay necklaces

Laatst kocht ik een ketting voor bij een outfit voor een feestje, en dat was best een wonder. Eigenlijk draag ik namelijk bijna nooit sieraden, omdat ik het altijd zo vervelend in de weg vind zitten haha. Maar die ketting vond ik toch wel tof en eigenlijk wilde ik er wel meer. Maar dan het liefst voor niet al teveel geld, aangezien ik ze niet super veel ga dragen. De oplossing? EBay natuurlijk! Ik bestelde een aantal kettingen voor elk minder dan een euro per stuk die ik natuurlijk graag wil laten zien, want ze vallen zeker niet tegen in het echt.

De twee meest bijzondere vind ik de octopus en de phoenix tweeling. Allebei hebben ze dezelfde bronskleur en de rechter heeft ook nog steentjes erin. Beide kettingen zijn vrij lang (wat ik mooi vind) en natuurlijk door het design best opvallend! De octopus kocht ik hier voor $0,99 (of zoek op “octopus necklace”), de phoenix ketting hier voor $0,99 (of zoek op “vintage phoenix necklace”).

De twee ronde kettingen zijn hetzelfde model, maar verschillen qua kleur. Zo’n rond model kan echter altijd wel vind ik, en dus besloot ik voor beide kleuren te gaan! Ook deze twee kettingen zijn lang en vallen mooi. Het handje is lekker creepy haha, maar daarom vind ik hem juist wel tof! Ook deze is lang, al is het handje op zich niet zo groot waardoor hij ook minder opvalt. De twee ronde kettingen zijn hier te koop voor $1,02 per stuk (of zoek op “bohemian pattern necklace”). Het handje vond ik hier voor $0,99 (of zoek op “skeleton hand necklace”).

De laatste twee kettingen zijn denk ik het meest hipster haha, namelijk een driehoekje met aztecprint en een soort pijltje. Die laatste vind ik niet zo geslaagd, het zwarte deel komt over de gouden rand en hij is bovendien best kort. De aztecdriehoek vind ik echter wel heel tof, al is het misschien wel een beetje fout haha. Maar deze is wel gewoon lang, en leuk om te combineren met zwarte kleding! De korte “pijl”ketting kocht ik hier voor $0,99 (of zoek op “v shape necklace”), de driehoek hier voor $1,16 (of zoek op “triangle necklace”).

Ik moet zeggen, ik ben blij verrast! De meeste kettingen zijn gewoon mooi en tof, en eigenlijk is alleen die pijlvormige ketting een tegenvaller. Ik denk dat ik zelf de hand en de driehoek het leukst vind, al is de octopus ook wel gaaf. Ik moet wel zeggen dat je merkt dat de kettingen niet super stevig zijn en ik raad je aan om van tevoren even alle ringetjes te checken en eventueel vast te zetten. En hee, voor minder dan een euro per stuk mag je natuurlijk sowieso al niet echt klagen. Welke ketting vind jij het leukst?

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Sofie 11 januari 2014

  Leuke sieraden! De laatste twee vind ik heel tof 🙂

 2. Kimberly 11 januari 2014

  Ik vind ze allemaal er echt heel leuk uitzien! Vooral die met die phoenix tweeling. Die steentjes maken het namelijk extra af 😀

 3. LaraLaurentia 11 januari 2014

  Zo schattig! Vroeger bestelde ik regelmatig kettingen op Ebay, maar ik draag ze nooit dus daar ben ik mee gestopt 🙂

 4. Sophie 11 januari 2014

  De laatste twee vind ik hartstikke leuk, ook helemaal mijn smaak!

 5. Isabel 11 januari 2014

  Ik vind die bohemian rondjes en de aztec driehoek het leukst.

 6. Dionne 11 januari 2014

  Er zitten leuke kettingen tussen!

 7. dresses and daisies 11 januari 2014

  Tgoh, ik vind ze wel mooi. Maar er zit geen tussen die ik echt zou willen. Geef mij maar mijn naamketting of een leuk stel oorbellen 🙂

 8. Esmay 11 januari 2014

  Ik vind juist die ene driehoek met aztec print vet leuk haha! Maar ik hou niet zo van kettingen bij mezelf eigenlijk,

 9. Tineke 11 januari 2014

  Hele mooie outfit, die met die driehoek is erg leuk!
  Liefs

 10. Soesja 11 januari 2014

  Wat een leuke post! Lekker veel eyecandy 😀 Ik vind die zilveren het mooist, dus die heb ik dan meteen ook maar even besteld ^^ Voor zo weinig geld kan ik het niet laten, en ik wilde nog een zilveren lange ketting om basic shirtjes op te vrolijken! Thanks! 😀

 11. beautyforgirls 11 januari 2014

  Super leuke kettingen.
  Liefs, xxx

 12. Ashleey 11 januari 2014

  Wat een super leuke kettingen! Ik houd van Ebay op dit gebied!

 13. beautybysandra 11 januari 2014

  Die driehoek vind ik heel erg leuk!

 14. femketje 11 januari 2014

  oh my doodles, ze zijn allemaal awesome 😀

 15. Tessa 11 januari 2014

  Super leuke kettingen, ik heb niet echt een favo, vind ze allemaal erg tof!!
  Liefs,

 16. Joyce 11 januari 2014

  Wat een leuke kettingen, vooral die laatste 2!

 17. Marjolein 11 januari 2014

  Oe wauw, dat zijn maar een paaar kettingen, haha. Ik vind ze allemaal erg leuk 😀 vooral de driehoek en de octopus.

 18. Anna 11 januari 2014

  Wat een mooie kettingen, ik moet echt vaker op ebay kijken!

 19. Manon 11 januari 2014

  Wauw at een mooie kettingen allemaal

 20. Jana 11 januari 2014

  Supermooie kettingen 😀 x

 21. Lotje 11 januari 2014

  Leuk! Ik vind de laatste 2 het leukst xxx

 22. Nicole | Coco Gold 12 januari 2014

  Wat een leuke kettingen allemaal! En dat voor zo weinig geld, wat is eBay toch fijn 🙂 Grappig dat je eigenlijk nooit sieraden draagt, ik kan juist niet zonder!

 23. Blognroller 12 januari 2014

  Oeh, wat een leuke kettingen, echt top dat er zoiets als ebay bestaat haha. Liefs

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén