Moleskine weekly notebook diary/planner

Eigenlijk heb ik al jaren geen agenda meer. Nou ja, geen papieren, want ik zet eigenlijk alles in m’n telefoon aangezien ik die vaker bij heb dan een losse agenda! Toch begon het weer te kriebelen, want ik heb al eens gehad dat na een update ineens alles uit m’n digitale agenda weg leek te zijn (was gelukkig niet zo, maar de stress was er al wel haha). Plus ik vind het wel leuk en handig om to-do lijstjes te maken, dus ik besloot toch maar voor een agenda te gaan kijken. Natuurlijk bedenk ik dat soort dingen nadat het jaar al begonnen is haha, maar dat heeft ook altijd een groot voordeel: korting! Stiekem wilde ik het liefst een Moleskine agenda, niet alleen vanwege het merk maar ook omdat die een strak design hebben en meer geschikt zijn voor werk dan van die schoolagenda’s. De Bijenkorf had ze met korting, en ik ging voor een rode!
Moleskine heeft heel veel verschillende soorten agenda’s en ik ben voor de Weekly Notebook Diary/Planner variant gegaan. Deze heeft namelijk aan de linkerkant het agendadeel en aan de rechterkant steeds een pagina met lijntjes – een mix tussen agenda en notitieboekje dus eigenlijk. En ideaal voor mij, want links kan ik alle afspraken en dergelijken invullen, en rechts to-do lijstjes maken! Voorin zitten nog pagina’s met onder andere een jaarkalender, een omrekentabel met allemaal lengtematen en dergelijken, een kaart met tijdzones, en dat soort handy dingen. Achterin heb je nog een aantal notitiepagina’s en zoals bij volgens mij alle Moleskine boekjes een vak. In dit geval zitten daar nog stickervellen in, en een dun boekje met notitiepagina’s waar tabbladen aan vast zitten. Die heb ik er zelf uitgehaald omdat ik dat niet echt nuttig vind en het de agenda veel dikker maakt!


Ik ben blij met de agenda, al ben ik wel benieuwd of hij het einde van het jaar levend gaat halen haha. Maar de kwaliteit van andere Moleskine producten kennende zal dat vast wel. De normale prijs van deze agenda is een behoorlijk hoge, namelijk €20,50. Ik kocht ‘m met 30% korting bij de Bijenkorf. Wat voor agenda heb jij dit jaar?

  1. Ik heb ook een Moleskine, maar dan een kleine versie. Erg handig. Ik studeer niet meer en schrijf dus veel minder op in mijn agenda. Geen huiswerk enzo meer dus dan is zo’n kleine agenda prima. En hij kan altijd mee want past overal in. Ideaal.

  2. Ik ben gek op alles Moleskine. Ik heb een Moleskine pocket versie in het zwart dit jaar. Had vorig jaar de Star Wars versie, maar heb nu het notitieboekje van the Hobbit haha. Ik vind ze zo fijn. 🙂 Heb de rode ook al eerder gehad, super mooi.

  3. Ik kan niet meer zonder mijn Moleskine agenda, vind ‘m zo fijn. Inderdaad die mix tussen links afspraken en rechts lekker van alles op kunnen schrijven: ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *