Loving the brand – Essie

Nagellak is sowieso al liefde, maar er zijn zeker een aantal specifieke merken die er voor mij uit springen. Essie is een van die merken – mooie flesjes, fijne kwastjes en de crèmekleuren blijven bij mij echt heel lang zitten. De kleurtjes zijn misschien niet het meest spectaculair ever, maar dat hoeft van mij ook niet. Dit soort kleuren kan ik elke dag dragen! Ik heb er inmiddels dan ook al wel aardig wat, al komt dat ook doordat je een tijdje geleden bij Big Bazar een boel kleurtjes voor ultracheap kon kopen.

Niet alle kleuren die ik heb gebruik ik ook echt vaak, maar een aantal wel! Ik ben niet zo van het rood en roze en opvallend maar wel van blauw, donker en rustig, en dat zie je wel terug in mijn favorieten. En dit zijn als volgt:

Blauw – Lapiz of Luxury & Butter Please

Nude – Miss Fancy Pants & Don’t Sweater It

Soft – Vested Interest & Tart Deco

Dark – Wicked & Recessionista

Essie nagellak is met een gemiddelde prijs van €10 per flesje niet erg goedkoop, maar gelukkig kun je oude collecties vaak wel met korting scoren bij bijvoorbeeld Etos of Big Bazar (zoals ik regelmatig doe, haha). Ik vind het wel de moeite waard, want Essie is een van de weinige merken waarvan de nagellak echt gerust 5 dagen chiploos op mijn nagels blijft zitten! Ben jij ook zo dol op Essie?

Verder Bericht

Vorige Bericht

19 Reacties

 1. Marloes 9 januari 2014

  Wat een mooie collectie heb je van Essie! Het zijn inderdaad erg fijne lakjes!

 2. Beautydagboek 9 januari 2014

  Wauw, je hebt er maar veel! Vooral de bordeauxrode vind ik mooi 🙂

 3. femketje 9 januari 2014

  essie is zo’n mooi merk 😀

 4. Dionne 9 januari 2014

  Wat een mooie lakjes! Het is ook zo’n fijn merk!

 5. Esmay 9 januari 2014

  Jaaa, heel veel liefde voor Essie! En je hebt zoveel mooie <3 Ik wil ze. Al heb ik Tart Deco zelf ook muhaa.

 6. Sophie 9 januari 2014

  Soft – Vested Interest & Tart Deco vind ik de mooiste combinatie!

 7. Sofie 9 januari 2014

  Ik ben gek op Essie! Je hebt er prachtige lakken van <3

 8. beautyforgirls 9 januari 2014

  Essie heeft zulke leuke kleurtjes en de kwaliteit is echt top.
  Liefs, xxx

 9. Julia 9 januari 2014

  Essie is echt mijn all time favorite!

 10. Soesja 9 januari 2014

  Prachtige lakjes, en ze zijn ook zo mooi gelakt 🙂 Ik hou ook van Essie maar heb er eigenlijk maar drie nagellakken van: Carousel Coral, Swept Off My Feet en een blauwe waarvan ik de naam vergeten ben 😛

 11. Maxime 9 januari 2014

  Endless love hoor voor Essie!

  XO

 12. Angelique 9 januari 2014

  ik hou werkelijk waar van essie, ik heb niet veel lakjes maar het meeste wel van Essie haha

 13. Sanne 9 januari 2014

  Neuh niet echt haha. Vind de kwastjes hier in NL ook niet fijn. Die uit de VS zijn veel beter!

 14. Sas 9 januari 2014

  Je hebt er echt veel inderdaad, superleuk! Ik heb maar een paar kleurtjes van essie (toch de prijs hè) maar die vind ik inderdaad ook heel fijn 🙂 Van de kleurtjes die jij hebt, heb ik lapiz of luxury en tart deco al heel lang op mijn verlanglijstje staan.

 15. Isabel 9 januari 2014

  Essie is een super fijn merk en je hebt hele mooie lakjes joh! Vooral die nude kleuren vind ik echt mooi.

 16. anna 9 januari 2014

  Wat een super mooie lakjes! Ik heb nog nooit een lakje geprobeerd van essie, lijkt me een heel fijn merk.

 17. Kelly 9 januari 2014

  Essie vind ik ook een erg fijn merk, met een heleboel leuke lakjes!

 18. Roxanne 9 januari 2014

  Got to love Essie lakjes! Ik heb er ook steeds meer in mijn stash, door de actie bij Bazar last maar ook doordat oude collecties afgeprijsd verkocht worden. De kleurtjes hoeven niet spectaculair te zijn, als ze maar mooi zijn. Voor een extraatje, kun je nog altijd een leuke topcoat toevoegen toch?

 19. LaraLaurentia 10 januari 2014

  Ik ben zelf ook dol op Essie, ik ging net even kijken maar ik heb dit jaar ook echt wel wat kleurtjes bij gekregen. I like 😀

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén