Loving the brand – Essie

Nagellak is sowieso al liefde, maar er zijn zeker een aantal specifieke merken die er voor mij uit springen. Essie is een van die merken – mooie flesjes, fijne kwastjes en de crèmekleuren blijven bij mij echt heel lang zitten. De kleurtjes zijn misschien niet het meest spectaculair ever, maar dat hoeft van mij ook niet. Dit soort kleuren kan ik elke dag dragen! Ik heb er inmiddels dan ook al wel aardig wat, al komt dat ook doordat je een tijdje geleden bij Big Bazar een boel kleurtjes voor ultracheap kon kopen.

Niet alle kleuren die ik heb gebruik ik ook echt vaak, maar een aantal wel! Ik ben niet zo van het rood en roze en opvallend maar wel van blauw, donker en rustig, en dat zie je wel terug in mijn favorieten. En dit zijn als volgt:

Blauw – Lapiz of Luxury & Butter Please

Nude – Miss Fancy Pants & Don’t Sweater It

Soft – Vested Interest & Tart Deco

Dark – Wicked & Recessionista

Essie nagellak is met een gemiddelde prijs van €10 per flesje niet erg goedkoop, maar gelukkig kun je oude collecties vaak wel met korting scoren bij bijvoorbeeld Etos of Big Bazar (zoals ik regelmatig doe, haha). Ik vind het wel de moeite waard, want Essie is een van de weinige merken waarvan de nagellak echt gerust 5 dagen chiploos op mijn nagels blijft zitten! Ben jij ook zo dol op Essie?

  1. Prachtige lakjes, en ze zijn ook zo mooi gelakt 🙂 Ik hou ook van Essie maar heb er eigenlijk maar drie nagellakken van: Carousel Coral, Swept Off My Feet en een blauwe waarvan ik de naam vergeten ben 😛

  2. Je hebt er echt veel inderdaad, superleuk! Ik heb maar een paar kleurtjes van essie (toch de prijs hè) maar die vind ik inderdaad ook heel fijn 🙂 Van de kleurtjes die jij hebt, heb ik lapiz of luxury en tart deco al heel lang op mijn verlanglijstje staan.

  3. Got to love Essie lakjes! Ik heb er ook steeds meer in mijn stash, door de actie bij Bazar last maar ook doordat oude collecties afgeprijsd verkocht worden. De kleurtjes hoeven niet spectaculair te zijn, als ze maar mooi zijn. Voor een extraatje, kun je nog altijd een leuke topcoat toevoegen toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *