Love – Pillow Fight x Confetti


Een paar dagen geleden liet ik jullie al alle nagellakken uit de Ciaté Mini Mani Month adventskalender zien, en natuurlijk heb ik ze ook gelijk in gebruik genomen. En een bepaalde combinatie heb ik inmiddels al een paar dagen op mijn nagels, namelijk Pillow Fight (een paars/beige tint) met daarover een laagje Confetti (holografische glitters). Lekker sparkly maar toch ook weer niet té opvallend! Ik gebruikte hierbij overigens ook de base- en topcoat uit de kalender, die Underwear en Speed Coat heten. En wonderlijk genoeg zat deze combinatie er ruim 5 dagen later nog op, zonder enige chips of slijtage. Verrassend lang voor mijn doen, dus ik ben behoorlijk tevreden over de Ciaté nagellakken die ik heb gebruikt! En ik denk dat ik de combinatie van een basiskleur met holografische glitters toch weer herontdekt heb voor mezelf, want ik blijf er verliefd op haha. Zo’n holografische glitter topcoat heb ik overigens ook van Hema – een goede budgetoptie!

  1. Deze combinatie vind ik echt heel tof! Nu wil ik beide lakjes ook haha. Die top- en basecoat klinken trouwens ook goed zeg, vooral dat je nagellak er dan zo lang op blijft zitten

  2. Alleen grijs vind ik altijd maar saai & doe ik er ook vaak een topcoat met sparkles overheen, maar niet alles staat even mooi. Deze passen wel perfect bij elkaar!

  3. ik had nog geen idee wat ik vanavond zou gaan lakken, maar ik denk dat het een simpel kleurtje wordt met holografische topcoat 😀 Super mooie combi dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *