Love – dark polishes


Ik denk dat het iets met de tijd van het jaar te maken heeft.. Maar de afgelopen weken had ik ineens opvallend vaak donkere nagellak op! Echt zwart vind ik niet zo mooi bij mezelf, maar van die dieprode of donkerpaarse tinten vind ik prachtig. Inmiddels heb ik er stiekem dan ook al best veel haha, omdat elke kleur dan toch net weer even anders is (#addict).Toch heb ik wel favorieten binnen de favorieten. Hierboven zie je Eggplant van MAX (super budget!), Charmed I’m Sure van China Glaze en Call Of The Wild van China Glaze. Alle drie vallen ze in de categorie donker, maar toch zijn ze alle drie wel weer net anders. Vooral die van MAX vind ik verrassend, niet alleen door de mooie kleur maar ook omdat hij prima bleef zitten! Een echte budgettopper dus. Wat vind jij van dit soort kleuren?

  1. Charmed I’m Sure is mijn favoriet! Ik hou ook van donkere lakjes tijdens de herfst en de winter. As we speak heb ik Dive Bar van Essie op, een heel donkerblauwe kleur.

  2. 80% Van mijn stash bestaat uit donkere kleuren. De rest is voornamelijk rood en zilver.
    De hoofdkleur in mijn kledingkast is dan ook zwart. 😉

  3. Ja die heel donkerrode vind ik ook mooi! Alleen heb ik het idee dat niet iedereen daar zo over denkt.. of dat het teveel de aandacht trekt (echt? in 2014 nog steeds?), dus dan doe ik vaker ‘nude’ kleurtjes op… :$ Gelukkig is het ‘minder erg’ om donkere kleuren op te doen in de winter..

  4. Ik hou ook wel van donkere lakjes in deze tijd van het jaar ja! Typ ik met m’n nagels waar nu een nude kleurtje op zit 😉 Nee maar serieus, hier na ga ik weer voor donkerder. I love it!

  5. Whoa! De mooiste van het wiel vind ik toch wel die van MAX – verrassing toen ik dat merk zag! Niet verwacht, tussen al die mooie merken. Ik ben sowieso dol op donkerrode nagellak, ik vind Burgundy van Wet ’n Wild ook zo mooi. Oh en die Nails Inc. lak laatst in de Glossybox, ook zo’n mooie donkere kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *