L’Oréal Color Riche Le Vernis @ Big Bazar!


Big Bazar vind ik op zich niet echt een geweldige winkel (Action ftw) maar met 1 ding zijn ze wel goed bezig – namelijk make-up! Steeds vaker kun je relatief dure of moeilijk verkrijgbare merken vinden voor fijne prijsjes. Zo lag er laatst ineens een berg L’Oréal nagellak. De meeste flesjes zagen eruit alsof ze al heel lang aan het liggen waren haha, maar een aantal waren nog wel oké en een beetje schudden deed wonderen! Ik besloot drie kleuren mee te nemen, namelijk Maui Wave, Mysterious Icon en Crystalissime.


Mysterious Icon vind ik zelf de meest bijzondere van de drie! Een vrij koele, groen/bruinige kleur met gouden shimmer erin. Dekt perfect in twee laagjes en ik vind hem eigenlijk wel heel goed passen bij het huidige seizoen! De nagellakjes hebben trouwens een heel fijn lakkend kwastje, eentje die vrij plat en rond afgesneden is. Dat lakt wat mij betreft heerlijk.


Maui Wave is op zich niet de meest bijzondere kleur, maar dit soort kleuren draag ik graag. Jeansblauw is denk ik de beste naam hiervoor – niet al te fel van kleur, maar toch opvallend. Dekt ook in 2 laagjes, en ik weet zeker dat ik deze nog veel vaker ga pakken!


Crystalissime bevat een prachtige shimmer, maar dekt op zichzelf eigenlijk helemaal niet. Wel ideaal om te combineren over een andere kleur! De shimmer varieert van blauw naar paars, afhankelijk van het licht. Ik heb op de foto’s 1 dun laagje aangebracht over Maui Wave en ik vind het wel een geslaagde combo.

Alle drie de kleuren bevallen eigenlijk wel goed, en de nagellak zelf lakt super fijn! Stiekem wil ik er nog wel meer halen haha, al weet ik dat ik het gewoon niet moet doen. Op dit moment kosten deze nagellakjes van L’oréal €1,89 per stuk bij Big Bazar, wat een stuk goedkoper is dan de €5,99 die je normaal in de drogist ervoor betaalt. De actie loopt helaas wel nog maar tot en met 5 januari, daarna zullen ze €3,99 per stuk kosten. Mocht je dus nog wat kleurtjes willen scoren, dan moet je wel opschieten!

  1. Wat is mysterious icon ontzettend mooi zeg! Bijzonder kleurtje vind ik het 😀 ik ben trouwens benieuwd of ze later bij Big Bazaar nog meer duurdere of moeilijk verkrijgbare make up en nagellak gaan verkopen, ze zijn tot nu toe in ieder geval heel goed bezig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *