L’Oréal Color Riche Le Vernis @ Big Bazar!


Big Bazar vind ik op zich niet echt een geweldige winkel (Action ftw) maar met 1 ding zijn ze wel goed bezig – namelijk make-up! Steeds vaker kun je relatief dure of moeilijk verkrijgbare merken vinden voor fijne prijsjes. Zo lag er laatst ineens een berg L’Oréal nagellak. De meeste flesjes zagen eruit alsof ze al heel lang aan het liggen waren haha, maar een aantal waren nog wel oké en een beetje schudden deed wonderen! Ik besloot drie kleuren mee te nemen, namelijk Maui Wave, Mysterious Icon en Crystalissime.


Mysterious Icon vind ik zelf de meest bijzondere van de drie! Een vrij koele, groen/bruinige kleur met gouden shimmer erin. Dekt perfect in twee laagjes en ik vind hem eigenlijk wel heel goed passen bij het huidige seizoen! De nagellakjes hebben trouwens een heel fijn lakkend kwastje, eentje die vrij plat en rond afgesneden is. Dat lakt wat mij betreft heerlijk.


Maui Wave is op zich niet de meest bijzondere kleur, maar dit soort kleuren draag ik graag. Jeansblauw is denk ik de beste naam hiervoor – niet al te fel van kleur, maar toch opvallend. Dekt ook in 2 laagjes, en ik weet zeker dat ik deze nog veel vaker ga pakken!


Crystalissime bevat een prachtige shimmer, maar dekt op zichzelf eigenlijk helemaal niet. Wel ideaal om te combineren over een andere kleur! De shimmer varieert van blauw naar paars, afhankelijk van het licht. Ik heb op de foto’s 1 dun laagje aangebracht over Maui Wave en ik vind het wel een geslaagde combo.

Alle drie de kleuren bevallen eigenlijk wel goed, en de nagellak zelf lakt super fijn! Stiekem wil ik er nog wel meer halen haha, al weet ik dat ik het gewoon niet moet doen. Op dit moment kosten deze nagellakjes van L’oréal €1,89 per stuk bij Big Bazar, wat een stuk goedkoper is dan de €5,99 die je normaal in de drogist ervoor betaalt. De actie loopt helaas wel nog maar tot en met 5 januari, daarna zullen ze €3,99 per stuk kosten. Mocht je dus nog wat kleurtjes willen scoren, dan moet je wel opschieten!

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. Sofie 4 januari 2014

  Mysterious Icon is zo mooi!

 2. Laura 4 januari 2014

  Wat een mooie lakjes! Even kijken of ik vandaag nog langs kan! 🙂

 3. Kimberly 4 januari 2014

  Wat is mysterious icon ontzettend mooi zeg! Bijzonder kleurtje vind ik het 😀 ik ben trouwens benieuwd of ze later bij Big Bazaar nog meer duurdere of moeilijk verkrijgbare make up en nagellak gaan verkopen, ze zijn tot nu toe in ieder geval heel goed bezig!

 4. I scream beauty 4 januari 2014

  Die blauwe kleur vind ik prachtig!!

 5. Anna 4 januari 2014

  Wauw, wat een prachtige lakjes! Vooral die groenbruine vind ik super mooi.

 6. Kelly 4 januari 2014

  Mooie lakjes, misschien moet ik toch vaker naar de big bazaar!

 7. Mariska 4 januari 2014

  Die eerste heb ik ook en die is inderdaad erg mooi!

 8. Lotte 4 januari 2014

  Die eerste is inderdaad heel mooi, wauw!

 9. Kim 4 januari 2014

  Erg mooie lakjes!

 10. femketje 4 januari 2014

  oeh die zijn pretteh 😀

 11. robin 4 januari 2014

  ik vind die eerste kleur echt heel erg mooi <3

 12. Vera 4 januari 2014

  Wow, ze zijn allemaal mooi, maar mysterious icon springt er voor mij toch wel uit!

 13. Dionne 4 januari 2014

  Wat een mooie lakjes!

 14. Kim 4 januari 2014

  Even wat anders, wat lak jij mooi je nagels zeg! Heb je hier misschien tips & trics voor?

  XO’s

 15. Tineke 4 januari 2014

  Wauw, die eerste is prachtig!
  Liefs

 16. beautybysandra 4 januari 2014

  Die eerste kleur vind ik echt geweldig!

 17. Lotje 4 januari 2014

  Mooie lakjes! De eerste is mijn favoriet xoxo

 18. Esmay 4 januari 2014

  Ik vind de lakjes pretty, allemaal. <3 Superchill ook van de prijs.

 19. Lotte 4 januari 2014

  Mooie lakjes!Big Bazar heeft idd vaak fijne aanbiedingen!

 20. Jana 4 januari 2014

  Hele mooie lakjes allemaal 🙂 x

 21. Anne Solveig 4 januari 2014

  Wat een schitterende lakjes!

 22. Anne Solveig 4 januari 2014

  Wat een schitterende lakjes!

 23. Roxanne 4 januari 2014

  Mooie kleurtjes! De lakjes bij ons waren met wat schudden zelfs niet meer te redden. Dus ik heb maar overgeslagen….

 24. Angelique 5 januari 2014

  prachtige kleuren en wat een leuk prijsje, vooral de soort van topcoat met glittertjes erin vind ik erg mooi

 25. Deborah 5 januari 2014

  Oeh, wat mooi! De foto’s zijn prachtig! Ik heb nu zin meteen naar de winkel te rennen.

 26. Nikkitha 5 januari 2014

  Echt mooie lakjes 🙂

 27. wies 5 januari 2014

  Ik vind Mysterious Icon echt super mooi. Hoop dat ik hem nog in de winkel kan vinden. Je maakt zulke mooie foto’s!
  <3

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén