Lipbalm love


Het duurde even maar eindelijk lijkt hij dan toch te komen: de winter. Ik ben dol op winter, ik vind kou geen probleem (want beter dan regen) en sneeuw vind ik leuk. Maar helemaal onbeschadigd kom ik de winter niet door. Een droge huid, droge handen, en kapotte lippen blijven ook mij niet bespaard. Gelukkig kun je voor dat laatste een heleboel verschillende lipbalms kopen, en mijn favorieten zijn als volgt:

The Body Shop Born Lippy Raspberry: deze heb ik nog niet zo lang, maar hij ruikt en smaakt heerlijk en is echt zo’n vette, voedende lipbalm.
Labello Classic Care: eerlijk gezegd niet helemaal favoriet, aangezien ik altijd het idee heb dat mijn lippen hier op de lange termijn alleen maar droger van worden. Maar op de korte termijn werkt hij wel gewoon prima!
NYC Applelicious Glossy Lip Balm Big Apple Red: ik denk dat dit wel een topper is onder de lipbalms met een kleurtje! Geeft je lippen een sheer kersenrood kleurtje en verzorgt ze ook nog eens.
Purol Bee Lipbalmsem: ik denk dat dit wel mijn persoonlijke favoriet is. Hij voedt en beschermt goed, ruikt en smaakt eigenlijk niet echt ergens naar en lijkt ook nog eens nauwelijks op te gaan. Een basic lipbalmsem die ook echt zijn werk doet dus!
Kruidvat Prinsessen Lippenbalsem: natuurlijk is deze lipbalm bedoeld voor schattige meisjes van ruim onder de 12 jaar. Maar stiekem vind ik hem ook wel erg leuk haha. Hij ruikt naar mierzoete aardbeien en hij werkt eigenlijk nog best prima – voedend zonder te vet te zijn.

Mijn echte favoriet is dus de lipbalsem van Purol, maar eigenlijk vind ik ze elk op hun eigen manier wel fijn! Duidelijk is in ieder geval dat er genoeg keus is en je zeker niet met schrale lippen de winter door hoeft ;). Welke lipbalsem is jouw favoriet?

  1. Jaaa, de lipbalms van The Body Shop! Goddelijk. Ik heb er een heleboel, gotta catch ‘m all!!! En die van NYC is inderdaad ook heel nice, die draag ik ook regelmatig.

  2. Heel slecht eigenlijk (schijnt): Carmex! De 8 hour cream stick lipbalm en (op het moment watermeloen geur) Lipsmackers! Die jij noemt heb ik allemaal nooit geprobeerd; Born lippy wil ik nog wel eens proberen..

  3. Ik had altijd bergen lipbalsems thuis…. Momenteel gebruik ik het liefste lipbalsems zonder minerale olie omdat ik gemerkt heb dat mijn lippen snel weer droog zijn en behoefte hebben aan lipbalsem als ik lipbalsem met minerale olie gebruik.
    Gelukkig is er genoeg keuze 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *