Light polishes to love

De eerste trends van aankomend voorjaar beginnen al duidelijk te worden – al is het natuurlijk de vraag of dat ook echt wat gaat worden. Een van de trends die ik al voorbij heb zien komen zijn hele lichte, pastel-achtige nagellakken. Niet helemaal my cup of tea aangezien ze vaak te licht zijn voor bij de kleur van mijn handen. Toch heb ik wel een beetje een zwak voor dat soort lichte tinten, zeker als ze richting nude gaan. Sinds kort heb ik een aantal toevoegingen aan mijn nagellak voorraadje die onder dat label door kunnen gaan (thanks Ilja!) en die ga ik jullie vandaag laten zien!
KOH is een behoorlijk luxe en daarmee prijzig merk, maar de nagellakken vind ik wel altijd erg fijn. Lichte kleuren dekken niet altijd even goed, maar deze drie van KOH doen dat gelukkig wel! Hierboven zie je Hold Me Tight, Heavenly en Lazy Lounge. Een nog vrij felle lila, een beige en zacht lila kleur. Vooral de lichte lilakleur vind ik erg leuk en perfect voor de lente! Maar ook de andere twee kleuren vind ik mooi en omdat KOH nagellak bij mij lekker lang blijft zitten, zijn ze ideaal voor een werkweek. Die 5 dagen redden ze prima, en de kleurtjes zijn werkproof!
Maar ook OPI heeft meerdere nude kleuren. OPI nagellak vind ik ook erg fijn, al merk ik vaak dat dit soort kleuren niet zo goed dekken. Gelukkig valt het met de kleurtjes die je hierboven ziet. Dit zijn My Boyfriend Scales Walls, My Very First Knockwurst en Steady As She Rose. Die eerste kleur past eigenlijk wel precies in de voorjaarstrend van lichte en pastel-achtige kleurtjes! Maar daarmee vind ik hem stiekem ook niet zo leuk haha, omdat hij eigenlijk te hard is van kleur voor mijn handen. De andere twee tinten vind ik zelf dan ook wat mooier, omdat ze wat warmer van kleur zijn. Vooral Steady As She Rose vind ik prachtig!

En nu ga ik jullie even slightly teleurstellen – alle kleuren komen uit limited editions. Nu kun je op zich kleuren van OPI nog wel vinden op eBay (bijvoorbeeld bij mijn favo verkoper) en ook KOH verkoopt vaak nog oudere collecties in de winkel of in de webshop. Overigens zijn OPI nagellakken prijstechnisch gezien net wat aantrekkelijker dan die van KOH (en ze lakken fijner vind ik!). Wat vind jij van dit soort kleuren? En van de aankomende lentetrends?

  1. Ik vind alleen die eerste van KOH niet echt mooi, die kleur staat me niet echt aan haha. De rest is wel pretty. Nude kan soms heel mooi zijn πŸ™‚ (Al ben ik toch meer van kleur.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *