Light polishes to love

De eerste trends van aankomend voorjaar beginnen al duidelijk te worden – al is het natuurlijk de vraag of dat ook echt wat gaat worden. Een van de trends die ik al voorbij heb zien komen zijn hele lichte, pastel-achtige nagellakken. Niet helemaal my cup of tea aangezien ze vaak te licht zijn voor bij de kleur van mijn handen. Toch heb ik wel een beetje een zwak voor dat soort lichte tinten, zeker als ze richting nude gaan. Sinds kort heb ik een aantal toevoegingen aan mijn nagellak voorraadje die onder dat label door kunnen gaan (thanks Ilja!) en die ga ik jullie vandaag laten zien!
KOH is een behoorlijk luxe en daarmee prijzig merk, maar de nagellakken vind ik wel altijd erg fijn. Lichte kleuren dekken niet altijd even goed, maar deze drie van KOH doen dat gelukkig wel! Hierboven zie je Hold Me Tight, Heavenly en Lazy Lounge. Een nog vrij felle lila, een beige en zacht lila kleur. Vooral de lichte lilakleur vind ik erg leuk en perfect voor de lente! Maar ook de andere twee kleuren vind ik mooi en omdat KOH nagellak bij mij lekker lang blijft zitten, zijn ze ideaal voor een werkweek. Die 5 dagen redden ze prima, en de kleurtjes zijn werkproof!
Maar ook OPI heeft meerdere nude kleuren. OPI nagellak vind ik ook erg fijn, al merk ik vaak dat dit soort kleuren niet zo goed dekken. Gelukkig valt het met de kleurtjes die je hierboven ziet. Dit zijn My Boyfriend Scales Walls, My Very First Knockwurst en Steady As She Rose. Die eerste kleur past eigenlijk wel precies in de voorjaarstrend van lichte en pastel-achtige kleurtjes! Maar daarmee vind ik hem stiekem ook niet zo leuk haha, omdat hij eigenlijk te hard is van kleur voor mijn handen. De andere twee tinten vind ik zelf dan ook wat mooier, omdat ze wat warmer van kleur zijn. Vooral Steady As She Rose vind ik prachtig!

En nu ga ik jullie even slightly teleurstellen – alle kleuren komen uit limited editions. Nu kun je op zich kleuren van OPI nog wel vinden op eBay (bijvoorbeeld bij mijn favo verkoper) en ook KOH verkoopt vaak nog oudere collecties in de winkel of in de webshop. Overigens zijn OPI nagellakken prijstechnisch gezien net wat aantrekkelijker dan die van KOH (en ze lakken fijner vind ik!). Wat vind jij van dit soort kleuren? En van de aankomende lentetrends?

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Kim 30 januari 2014

  Mooie kleurtjes!!

 2. femketje 30 januari 2014

  oeh lieve kleurtjes!

 3. Dionne 30 januari 2014

  Ik vind deze niet zo mooi, ik ben weer van de ‘harde’ kleurtjes!

 4. Jeske 30 januari 2014

  Ik ben wel fan van pastel nagellak. Ik vind vooral de laatste 2 van OPI heel mooi!

 5. Marissa 30 januari 2014

  Die van Koh zijn echt heel mooi! Ik heb alleen dat merk nog nooit in de winkels zien liggen.

 6. Deborah van den Berg 30 januari 2014

  Ik ben gek op zulke kleurtjes! Ik heb teveel van zulke pastel-tinten, dus mij hoor je niet klagen over deze trend! 🙂

 7. Tineke 30 januari 2014

  Ik ben verliefd op het tweede lakje van KOH, wat een mooie kleur!
  Liefs

 8. Moniek 30 januari 2014

  Ik heb een aantal van deze kleuren, erg mooi!

 9. Esmay 30 januari 2014

  Ik vind alleen die eerste van KOH niet echt mooi, die kleur staat me niet echt aan haha. De rest is wel pretty. Nude kan soms heel mooi zijn 🙂 (Al ben ik toch meer van kleur.)

 10. beautyforgirls 30 januari 2014

  Wauw, wat een prachtige kleuren.
  Liefs, xxx

 11. Charlotte 30 januari 2014

  Prachtige nudes! <3

 12. Manon 30 januari 2014

  wauw prachtige lakjes weer!

 13. Daphne 30 januari 2014

  Supermooie lakjes!

 14. Myrna 30 januari 2014

  Ik draag eigenlijk niet zo vaak zulke lichte kleurtjes, maar deze zijn wel heel erg mooi, vooral Heavenly vind ik prachtig!

 15. Jessica 30 januari 2014

  ohmygod geef mij al die KOH kleurtjes maar , beacause i’m in love haha.
  Ze zijn echt zooo mooi! Zo jammer dat het limited edition is.

 16. Danielle 30 januari 2014

  Stuk voor stuk echt prachtig! Ik hou echt van dit soort kleurtjes en dan vooral in de zomer.

 17. Beautytalk 30 januari 2014

  Prachtige kleurtjes.. oh wat wou ik dat het al lente was!
  Eefje

 18. Jolien 30 januari 2014

  Wat een zachte kleurtjes!

 19. Julia 30 januari 2014

  Ik vind deze kleuren echt prachtig!

 20. Isabel 30 januari 2014

  Waaauuuw zulke mooie kleuren! En echt perfect gelakt.

 21. Jana 30 januari 2014

  Hele mooie lichte kleuren 🙂 x

 22. Bianca 30 januari 2014

  Heel mooie kleurtjes allemaal! Ik vind OPI voor die prijs niet al te denderend eerlijk gezegd, dan kijk ik liever eens bij Zoya 🙂

 23. Sarah 30 januari 2014

  Wat een prachtige lakjes! De laatste beetje pastelblauwige van Koh is mijn favoriet.

 24. Lisa 2 februari 2014

  Prachtige nude kleurtjes! Ik wil ook nog graag zo’n lakje aanschaffen. Maar ik ben er nog niet uit welke kleur nou het beste voor mij zal zijn.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén