Kruidvat under the shower!

Kruidvat is al tijden een van mijn favoriete winkels voor (budget) make-up en verzorgingsproducten. Maar ook het eigen huismerk van Kruidvat wordt steeds beter en blijft natuurlijk altijd even betaalbaar. Soms kijkt het merk een beetje af bij de duurdere merken, maar als het verdacht veel in de buurt komt van een veel prijziger product vind ik dat geen probleem! Zo heb ik een aantal producten voor onder de douche in gebruik genomen, waar ik jullie graag wat meer over wil vertellen.


Tijdens het Kruidvat persevent een paar maanden geleden werd onder andere de update van het haarverzorgingsassortiment gepresenteerd. Hierin zitten meerdere lijnen en producten, waaronder een shampoo en conditioner met arganolie. Ik gebruikte zulke producten eerst van Andrélon en die lijn vond ik zeker fijn, maar best prijzig. En dus probeerde ik de shampoo en conditioner van Kruidvat!

De shampoo vind ik net zo fijn als het equivalent van Andrélon. Maakt mijn haar goed schoon en zorgt er tegelijkertijd voor dat mijn haar gevoed en glad aan voelt in plaats van droog en pluizig. Hij schuimt goed waardoor je maar weinig er van nodig hebt. De geur vind ik moeilijk te omschrijven, hij ruikt ongeveer hetzelfde als de Andrélon shampoo en best wel “kappers-achtig”. De conditioner vind ik zelf wel oké maar voor mijn haar doet hij niet echt wonderen. Sommige conditioners kunnen mijn haar een stuk minder pluizig maken omdat ze goed voeden, maar dat doet deze niet echt. Een prima conditioner, geen wonderproduct.

Een ander product wat ik graag gebruik op het moment is de Pink Grapefruit & Lemon shower gel. Een lekker frisse en fruitige geur waar ik ’s ochtends gelijk wakker van word! In de winter vind ik van die kruidige of vanille-achtige geuren natuurlijk wel het meest passend, maar juist van de frisse fruitgeuren word ik lekker wakker. Van deze geur zijn overigens nog meer producten te koop, zoals de bodybutter. Die vind ik zelf niet zo, omdat ik de geur dan erg snel zat ben! Qua werking is hij overigens wel gewoon prima, al is hij qua voeding minder geschikt voor de winter.

De shampoo met arganolie en de shower gel zijn zeker weten nieuwe favorieten van mij! Ik vind ze allebei heerlijk en ze werken fijn. De conditioner en bodybutter hebben mijn hart niet weten te veroveren, al kun je het door de prijs eigenlijk geen miskopen meer noemen. Voor de shampoo betaal je €1,39 en voor de conditioner €1,59, waar je van elk 500ml voor krijgt! De showergel kost €1,99 en de bodybutter €2,49, ook prima geprijsd dus.

  1. wow €1,39 voor 500 ml is wel een fijn prijsje zeg! De shampoo klinkt wel goed, jammer dat de conditioner geen wonderen verricht. De douche gel en body butter hebben een schattige verpakking zeg ^^

  2. De shampoo vond ik helaas niet zo, mijn hoofdhuid kon er niet tegen (maar dat heb ik heel snel dus achhhh)..
    De shower gel daarentegen had ik natuurlijk ook haha en vond ik wel echt geweldig! Hij is nu gewoon ook op en moet ik een nieuwe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *