Kruidvat under the shower!

Kruidvat is al tijden een van mijn favoriete winkels voor (budget) make-up en verzorgingsproducten. Maar ook het eigen huismerk van Kruidvat wordt steeds beter en blijft natuurlijk altijd even betaalbaar. Soms kijkt het merk een beetje af bij de duurdere merken, maar als het verdacht veel in de buurt komt van een veel prijziger product vind ik dat geen probleem! Zo heb ik een aantal producten voor onder de douche in gebruik genomen, waar ik jullie graag wat meer over wil vertellen.


Tijdens het Kruidvat persevent een paar maanden geleden werd onder andere de update van het haarverzorgingsassortiment gepresenteerd. Hierin zitten meerdere lijnen en producten, waaronder een shampoo en conditioner met arganolie. Ik gebruikte zulke producten eerst van Andrélon en die lijn vond ik zeker fijn, maar best prijzig. En dus probeerde ik de shampoo en conditioner van Kruidvat!

De shampoo vind ik net zo fijn als het equivalent van Andrélon. Maakt mijn haar goed schoon en zorgt er tegelijkertijd voor dat mijn haar gevoed en glad aan voelt in plaats van droog en pluizig. Hij schuimt goed waardoor je maar weinig er van nodig hebt. De geur vind ik moeilijk te omschrijven, hij ruikt ongeveer hetzelfde als de Andrélon shampoo en best wel “kappers-achtig”. De conditioner vind ik zelf wel oké maar voor mijn haar doet hij niet echt wonderen. Sommige conditioners kunnen mijn haar een stuk minder pluizig maken omdat ze goed voeden, maar dat doet deze niet echt. Een prima conditioner, geen wonderproduct.

Een ander product wat ik graag gebruik op het moment is de Pink Grapefruit & Lemon shower gel. Een lekker frisse en fruitige geur waar ik ’s ochtends gelijk wakker van word! In de winter vind ik van die kruidige of vanille-achtige geuren natuurlijk wel het meest passend, maar juist van de frisse fruitgeuren word ik lekker wakker. Van deze geur zijn overigens nog meer producten te koop, zoals de bodybutter. Die vind ik zelf niet zo, omdat ik de geur dan erg snel zat ben! Qua werking is hij overigens wel gewoon prima, al is hij qua voeding minder geschikt voor de winter.

De shampoo met arganolie en de shower gel zijn zeker weten nieuwe favorieten van mij! Ik vind ze allebei heerlijk en ze werken fijn. De conditioner en bodybutter hebben mijn hart niet weten te veroveren, al kun je het door de prijs eigenlijk geen miskopen meer noemen. Voor de shampoo betaal je €1,39 en voor de conditioner €1,59, waar je van elk 500ml voor krijgt! De showergel kost €1,99 en de bodybutter €2,49, ook prima geprijsd dus.

Verder Bericht

Vorige Bericht

19 Reacties

 1. Sofie 12 januari 2014

  De shampoo met arganolie lijkt me zo fijn! Ik heb er al heel veel goede over gehoord 🙂

 2. Yak Man 12 januari 2014

  wow €1,39 voor 500 ml is wel een fijn prijsje zeg! De shampoo klinkt wel goed, jammer dat de conditioner geen wonderen verricht. De douche gel en body butter hebben een schattige verpakking zeg ^^

 3. Sophie 12 januari 2014

  Het is niet duur! Ik heb al positieve verhalen gehoord over de butter, toch maar eens een keer langslopen 🙂

 4. Nicole | Coco Gold 12 januari 2014

  Oehhh, ik ben echt verslaafd aan de Moroccan Argan Oil shampoo, die gebruik nu al een paar maanden en I luvvvv it! De crèmespoeling moet ik ook maar eens gaan proberen 🙂 Liefs, Nicole

 5. Andrea 12 januari 2014

  Ik ben erg benieuwd naar die shampoo & conditioner. Zeker het proberen waard denk ik.

 6. Mariska 12 januari 2014

  Toch ben ik nog steeds benieuwd naar de shampoo en conditioner van Kruidvat. Ik ga ze gewoon een keer proberen!

 7. Marissa 12 januari 2014

  Leuke producten! Ik ben echt benieuwd naar die shampoo en conditioner! Misschien toch maar eens halen.

 8. Dionne 12 januari 2014

  Lijken mij best fijn!

 9. Isabel 12 januari 2014

  Wel jammer dat er SLS in de shampoo zit maar de conditioner lijkt me wel heel fijn! En de bodyproducten ook, die gebruik ik zelf ook graag (zeker de butter).

 10. beautybysandra 12 januari 2014

  Het lijken me echt heerlijke producten!

 11. Esmay 12 januari 2014

  Die shampoo klinkt wel goed, beetje jammer dat ik die niet kan gebruiken! 🙁
  Die showergel/bodybutter geur lijkt me trouwens vet lekker.

 12. Kelly 12 januari 2014

  Lijken me fijne producten!

 13. femketje 12 januari 2014

  die body fruit goodies moet ik nog eens proberen 😀

 14. Anne vdh 12 januari 2014

  De shampoo vond ik helaas niet zo, mijn hoofdhuid kon er niet tegen (maar dat heb ik heel snel dus achhhh)..
  De shower gel daarentegen had ik natuurlijk ook haha en vond ik wel echt geweldig! Hij is nu gewoon ook op en moet ik een nieuwe!

 15. Soesja 12 januari 2014

  Heel prima geprijsd ja! Ik gebruik eigenlijk bijna nooit producten van Kruidvat huismerk, misschien moet ik er toch maar eens naar kijken 🙂

 16. Myrna 12 januari 2014

  Ik moet nog steeds een keer die shampoo en cremespoeling proberen, lijken mij erg fijn!

 17. Anna 12 januari 2014

  Leuke producten! Ik gebruikte ook een tijd de douchegel van die lijn, vond ‘m erg fijn!

 18. Heartshapedrosepetals 12 januari 2014

  Ik vind de kruidvat producten erg fijn!

 19. Lisa's Beautybabbels 13 januari 2014

  Het lijken me echt fijne producten. In het verleden gebruikte ik veel Kruidvat spullen.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén