Freeman masks

Een haat-liefde verhouding heb ik met gezichtsmaskers. Ik vind een nieuw masker uitproberen altijd een beetje tricky aangezien de kans redelijk aanwezig is dat ik er niet tegen kan, en ik heb niet heel erg vaak tijd en zin om er eentje op te smeren. Aan de andere kant kunnen ze echt een oppepper geven aan je huid en horen ze eigenlijk wel een beetje in een skincare routine vind ik! De laatste weken heb ik het bij twee maskers gehouden, die ik graag met jullie deel.


Deze maskers zijn van het merk Freeman en zitten in vrolijk gekleurde tubes. Lekker grote tubes, dus doe je ook lang met deze maskers! Ik kocht een flinke tijd terug – ik denk inmiddels al ruim 6 maanden – het Chocolate & Strawberry kleimasker, waar ik ook al eens eerder over geschreven heb. En sinds kort heb ik daar het Cucumber Peel-Off masker bij, die ik graag wilde na het lezen van Lotte’s review! De ingrediënten van deze maskers vind ik een beetje twijfelachtig. Er zitten wel lekker veel natuurlijke en verzorgende ingrediënten in, maar ook bijvoorbeeld parfum! Gelukkig gaat het bij mijn gevoelige huid helemaal goed en vind ik ze fijn werken.

Natuurlijk hoort hier wel een oncharmante selfie met masker en net-uit-bed haar bij! Zoals je kunt zien is het kleimasker in de rode tube gezellig bruin (een beetje een vies kleurtje, haha) en dit masker laat je opdrogen op je huid. Hierna spoel je het af met water, wat ik het liefst onder de douche doe zodat het niet zo messy wordt! Dit masker maakt mijn huid lekker schoon en kalm. Van het Peel-Off mask heb ik geen actiefoto, maar ik denk dat als je ooit eens een peel-off masker hebt gebruikt je wel weet hoe het werkt! Dat masker is een doorzichtig plakkerig goedje en je laat ‘m opdrogen op je huid, waarna je hem rustig eraf trekt. Ik gebruik dit masker liever niet al te vaak omdat hij voor m’n gevoel best “agressief” is, maar het resultaat vind ik wel fijn. Een super zacht huidje krijg je ervan!

Wat mij betreft zijn deze maskers zeker het proberen waard, in het bijzonder het Chocolate & Strawberry kleimasker! Echte wereldwonderen moet je er niet van verwachten, maar ik vind ze heel fijn werken. De maskers kosten €4,99 per stuk en kun je onder andere kopen bij De Tuinen, Kruidvat en Dirx!

  1. Ik heb ze ook allebei, maar ik ben niet zo weg van de peel off masker. Die chocolade heb ik nu al voor de tweede keer gekocht. Mijn huid voelt achteraf lekker zacht en het ruikt zó lekker!

  2. Leuk dat je ‘m naar aanleiding van mijn review hebt gekocht! Het is inderdaad geen wondermiddel, maar best een prettig masker voor zo’n één keer in de week. Het kleimasker lijkt mij nu ook wel interessant, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *