Deborah Lippmann She’s Always A Woman set


Iets wat ik altijd al heb willen proberen is de nagellak van Deborah Lippmann. Ik vind de kleuren en namen hiervan namelijk altijd erg mooi en leuk, maar er is een groot nadeel aan dit merk: een flesje kost al gauw zo’n €20. Auw! Echter vond ik afgelopen maandag ineens twee stapels met sets van dit nagellakmerk bij de Bijenkorf in Rotterdam, in de sale met 70% korting. Score! Vandaag laat ik jullie de eerste set zien, en mijn persoonlijke favoriet, She’s Always A Woman. Hierin zitten drie mini formaat flesjes (van alsnog 8 ml per stuk) – twee crèmelakken en eentje met glitters.


Van Putty In Your Hand word ik blij, ook al is de kleur zelf misschien niet zo spannend. Dit soort kleuren zijn namelijk ideaal als je wel nagellak op wilt maar het niet te opvallend mag zijn! Dit is een lichte taupekleur, die nog best prima staat bij de rozige ondertoon van mijn handen. Dekt gewoon goed na twee laagjes!


Het meest bijzondere lakje van deze set is Raspberry Beret, een framboosrode kleur met van die flakes erin. Ik vind deze zelf echt super mooi, en het is zeker weten mijn favoriet. Hij is dekkend in 2 laagjes en de flakes in de nagellak verdelen zich ook gewoon goed. Liefde!


Met My Prerogative ben ik evengoed gelukkig, omdat ik van dit soort blauwe kleuren eigenlijk best vaak draag! Wel had de dekking nog iets beter gekund, want na 2 laagjes krijg je bij dit kleurtje soms nog van die wat kalere plekken. Maar ik vind hem leuk!

Met deze set ben ik super blij! Alle drie de kleuren vind ik mooi en mijn eerste indruk van het merk is zeker weten goed! Op dit moment heb ik Raspberry Beret op mijn nagels zitten en ik blijf naar m’n nagels kijken, haha. Ik kan nog niet echt iets zeggen over hoe lang het op m’n nagels blijft zitten, al denk ik dat ook dat wel goed zit. De She’s Always A Woman set kocht ik bij de Bijenkorf in Rotterdam, waar ineens een stapel hiervan in het sale gedeelte lag! De normale prijs van deze set was €49,95, ik betaalde er nu slechts €7,50 voor. Die eerste prijs zou ik er niet voor over hebben, maar die tweede natuurlijk wel. Ik weet niet of je deze set nog op meer plekken kunt vinden, maar als je hem tegen komt is hij zeker het meenemen waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *