Deborah Lippmann She’s Always A Woman set


Iets wat ik altijd al heb willen proberen is de nagellak van Deborah Lippmann. Ik vind de kleuren en namen hiervan namelijk altijd erg mooi en leuk, maar er is een groot nadeel aan dit merk: een flesje kost al gauw zo’n €20. Auw! Echter vond ik afgelopen maandag ineens twee stapels met sets van dit nagellakmerk bij de Bijenkorf in Rotterdam, in de sale met 70% korting. Score! Vandaag laat ik jullie de eerste set zien, en mijn persoonlijke favoriet, She’s Always A Woman. Hierin zitten drie mini formaat flesjes (van alsnog 8 ml per stuk) – twee crèmelakken en eentje met glitters.


Van Putty In Your Hand word ik blij, ook al is de kleur zelf misschien niet zo spannend. Dit soort kleuren zijn namelijk ideaal als je wel nagellak op wilt maar het niet te opvallend mag zijn! Dit is een lichte taupekleur, die nog best prima staat bij de rozige ondertoon van mijn handen. Dekt gewoon goed na twee laagjes!


Het meest bijzondere lakje van deze set is Raspberry Beret, een framboosrode kleur met van die flakes erin. Ik vind deze zelf echt super mooi, en het is zeker weten mijn favoriet. Hij is dekkend in 2 laagjes en de flakes in de nagellak verdelen zich ook gewoon goed. Liefde!


Met My Prerogative ben ik evengoed gelukkig, omdat ik van dit soort blauwe kleuren eigenlijk best vaak draag! Wel had de dekking nog iets beter gekund, want na 2 laagjes krijg je bij dit kleurtje soms nog van die wat kalere plekken. Maar ik vind hem leuk!

Met deze set ben ik super blij! Alle drie de kleuren vind ik mooi en mijn eerste indruk van het merk is zeker weten goed! Op dit moment heb ik Raspberry Beret op mijn nagels zitten en ik blijf naar m’n nagels kijken, haha. Ik kan nog niet echt iets zeggen over hoe lang het op m’n nagels blijft zitten, al denk ik dat ook dat wel goed zit. De She’s Always A Woman set kocht ik bij de Bijenkorf in Rotterdam, waar ineens een stapel hiervan in het sale gedeelte lag! De normale prijs van deze set was €49,95, ik betaalde er nu slechts €7,50 voor. Die eerste prijs zou ik er niet voor over hebben, maar die tweede natuurlijk wel. Ik weet niet of je deze set nog op meer plekken kunt vinden, maar als je hem tegen komt is hij zeker het meenemen waard!

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. Lotte 16 januari 2014

  Ik vind de drie kleuren allemaal heel mooi! Wauw. En Raspberry Beret is inderdaad geweldig, handig dat er al flakes in zitten, haha.

 2. Sofie 16 januari 2014

  Wauw, wat een mooie lakken!

 3. Manon 16 januari 2014

  Wauw wat een super mooie lakjes!! Geweldige foto’s ook

 4. Wendy 16 januari 2014

  Wat gaaf dat je deze set met zoveel korting hebt kunnen kopen! De lakjes zijn super mooi! Raspberry Beret is ook mijn favoriet van de drie.

 5. Charile 16 januari 2014

  In den haag hadden ze ze niet 🙁 Ook niet eerder zonder sale gehad, helaas!

 6. Charlotte 16 januari 2014

  Rasberry beret is prachtig! <3

 7. Beautydagboek 16 januari 2014

  Wauw, jij bent ook zo’n ster in nagellak aanbrengen! Dat lukt mij nooit 😉 Ik vind de rode met flakies het mooiste. Echt een goede deal voor die prijs!

 8. Kimberly 16 januari 2014

  Raspberry Beret is echt ZO mooi, wauw! En wat een mooi prijsje heb je er zo voor betaald.

 9. Esmay 16 januari 2014

  Raspberry Beret vind ik zooo gaaf. OMFG. Maar ik vind ze allemaal eigenlijk wel leuk 😀
  En die priiiiiijs. Oh lord.

 10. Marissa 16 januari 2014

  Wauw, wat mooi en een hele mooi glans over alle drie. Heb je er een topcoat over gedaan of is dat echt van die lakjes?

 11. Sophie 16 januari 2014

  Maar 7,50 is niet duur! Ik vind de eerste kleur echt ontzettend mooi!

 12. beautybysandra 16 januari 2014

  Vooral die rode vind ik echt prachtig! Prachtige foto’s heb je trouwens gemaakt 🙂

 13. Daphne 16 januari 2014

  Hele mooie lakjes!

 14. Lenneke 16 januari 2014

  Ik wil net zo mooi kunnen lakken als jij. HOE doe je dat?!

 15. Claudia 16 januari 2014

  shit, nou was ik dinsdag nog in de Bijenkorf in Rotterdam… haha; mooie kleuren!

 16. Maaike 16 januari 2014

  wat een mooie set en zeker voor dat prijsje de moeite waard! Raspberry Beret is mijn favoriet!

 17. Tineke 16 januari 2014

  Wauw, ze zijn allemaal heel erg mooi! Jammer dat er hier geen bijenkorf in de buurt zit,anders had ik dit setje ook meteen gehaald!
  Liefs

 18. Kelly 16 januari 2014

  Ik heb zelf de ‘Rock’ set hiervan, prachtige lakken zijn dit ook!

 19. Jeske 16 januari 2014

  Mooie kleuren, nu ben ik ook wel benieuwd naar dit merk!

 20. Dionne 16 januari 2014

  Wat een leuke lakjes!

 21. Tedje 16 januari 2014

  Oh die rode is prachtig!

 22. Lotte 16 januari 2014

  Wat een prachtige nagellak! En zo veel afgeprijsd!!! Voor deze prijs zou ik hem ook zeker kopen!

 23. Lotje 16 januari 2014

  De rode kleur is heel leuk!

 24. Danielle 16 januari 2014

  Wat een prachtige foto’s! Die tweede kleur doet me een beetje denken aan Essie Leading Lady, kan dat?

 25. Anne Solveig 16 januari 2014

  Ik vind deze kleuren echt prachtig!

 26. robin 18 januari 2014

  raspberry beret is echt heel erg mooi 😀

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén