Deborah Lippmann Rock This Town set


Twee dagen geleden liet ik jullie al een set zien van Deborah Lippmann, maar er is meer! Ik kocht namelijk ook nog een andere set, Rock This Town, met drie metallic kleurtjes. Deze vond ik er namelijk ook erg mooi uit zien en ook hier zat fikse korting op. Benieuwd of deze set net zo goed is bevallen als de andere? Lees vooral verder!


De eerste kleur in deze set heet Chain Reaction, een aparte mix van brons, iets groenigs en iets metallic grijzigs.. of toch meer olijfkleurig? Deze en ook de volgende lakken zijn niet echt metallic – ze lijken te bestaan uit een heleboel kleine glitters en doen me denken aan wat “foil genoemd wordt in de nagelblogwereld. Iets wat ik niet elke dag draag, maar wat zeker wel bijzonder is! De dekking van dit kleurtje is wel aan de matige kant. Ik had uiteindelijk 3 laagjes nodig om het dekkend te krijgen.


Phoenix Rising is een stuk feller dan de kleur hierboven. Een mix van oranje, roze, goud en een vleugje bruin. Een hele toffe kleur vind ik zelf, al is ook dit niet helemaal geschikt voor elke dag haha. De dekking hiervan was beter, al heb ik alsnog 3 laagjes gebruikt voor het mooiste effect.


Moon Dance lijkt een beetje op Chain Reaction, maar dan de meer paarse in plaats van groene variant. Ook lijken hier nog wat meer andere kleuren in te zitten. Zelf vind ik deze kleur door het paarsige eigenlijk net wat draagbaarder dan de andere twee kleuren, al is hij natuurlijk zeker niet saai!

Heel bijzonder vind ik de kleuren in deze Rock This Town set! De kleuren in de She’s Always A Woman set zijn wat beter draagbaar en daardoor bij mij stiekem nog wat meer favoriet, maar dat neemt niet weg dat de Rock This Town nagellak tof is. Het zijn ook best wel winterse kleuren, dus dat komt goed uit! De originele prijs (€50) zou ik er niet voor over hebben gehad, maar ook deze set was in de sale bij Bijenkorf Rotterdam. Ik betaalde er dan ook slechts €10 voor! Wederom durf ik je niet te beloven dat je deze set nog ergens tegen zult komen. Maar if so… Zeker meenemen!

  1. Ik heb werkelijk normaal niks met DL lakken omdat ik ze zo bizar duur vind maar verdorie voor die prijs en dan zulke mooierds, je hebt het echt getroffen met dit setje! Mooi hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *