Deborah Lippmann Rock This Town set


Twee dagen geleden liet ik jullie al een set zien van Deborah Lippmann, maar er is meer! Ik kocht namelijk ook nog een andere set, Rock This Town, met drie metallic kleurtjes. Deze vond ik er namelijk ook erg mooi uit zien en ook hier zat fikse korting op. Benieuwd of deze set net zo goed is bevallen als de andere? Lees vooral verder!


De eerste kleur in deze set heet Chain Reaction, een aparte mix van brons, iets groenigs en iets metallic grijzigs.. of toch meer olijfkleurig? Deze en ook de volgende lakken zijn niet echt metallic – ze lijken te bestaan uit een heleboel kleine glitters en doen me denken aan wat “foil genoemd wordt in de nagelblogwereld. Iets wat ik niet elke dag draag, maar wat zeker wel bijzonder is! De dekking van dit kleurtje is wel aan de matige kant. Ik had uiteindelijk 3 laagjes nodig om het dekkend te krijgen.


Phoenix Rising is een stuk feller dan de kleur hierboven. Een mix van oranje, roze, goud en een vleugje bruin. Een hele toffe kleur vind ik zelf, al is ook dit niet helemaal geschikt voor elke dag haha. De dekking hiervan was beter, al heb ik alsnog 3 laagjes gebruikt voor het mooiste effect.


Moon Dance lijkt een beetje op Chain Reaction, maar dan de meer paarse in plaats van groene variant. Ook lijken hier nog wat meer andere kleuren in te zitten. Zelf vind ik deze kleur door het paarsige eigenlijk net wat draagbaarder dan de andere twee kleuren, al is hij natuurlijk zeker niet saai!

Heel bijzonder vind ik de kleuren in deze Rock This Town set! De kleuren in de She’s Always A Woman set zijn wat beter draagbaar en daardoor bij mij stiekem nog wat meer favoriet, maar dat neemt niet weg dat de Rock This Town nagellak tof is. Het zijn ook best wel winterse kleuren, dus dat komt goed uit! De originele prijs (€50) zou ik er niet voor over hebben gehad, maar ook deze set was in de sale bij Bijenkorf Rotterdam. Ik betaalde er dan ook slechts €10 voor! Wederom durf ik je niet te beloven dat je deze set nog ergens tegen zult komen. Maar if so… Zeker meenemen!

Verder Bericht

Vorige Bericht

22 Reacties

 1. Sofie 18 januari 2014

  Wat een prachtige lakken! Lucky you dat je ze voor zo’n geweldig prijsje hebt kunnen kopen 🙂

 2. Tineke 18 januari 2014

  Ik geloof dat deze set nog mooier is dan de vorige! Wat een prachtige lakjes!
  Liefs

 3. Sophie 18 januari 2014

  Darn, je hebt weer zo’n mazzel! Prachtige lakjes; wauw! Je hebt er (vind ik) ook echt de perfecte nagelvorm voor, me so jealous haha 🙂

 4. Lotte 18 januari 2014

  Ik vind ze zo mooooooooi! Ik baalde echt onwijs toen ik naar de setjes op zoek was in ‘mijn’ Bijenkorf en ze er niet waren 🙁

 5. robin 18 januari 2014

  wauuuuw al deze kleuren zijn echt prachtig <3

 6. Esmay 18 januari 2014

  Oehh, al deze kleuren zijn gewoon echt supertof. Ik hou van dit soort lakjes. <3

 7. Dionne 18 januari 2014

  Oeeeh, dat laatste lakje is erg mooi!

 8. Mariska 18 januari 2014

  Wow, heel leuk setje en mooie kleuren!

 9. beautybysandra 18 januari 2014

  Wauw, deze lakjes zijn echt prachtig!

 10. femketje 18 januari 2014

  oh my doodles, die eerste is prachtig!

 11. Wieteke 18 januari 2014

  Wat een supervette kleuren!! Zeker weten een want:) x

 12. Manon 18 januari 2014

  Super mooie lakjes!

 13. Daphne 18 januari 2014

  Wauw, prachtige lakjes!

 14. Marissa 18 januari 2014

  Echt prachtige lakjes!

 15. Geanne 18 januari 2014

  Wouw, vooral die oranje kleur vind ik mooi!

 16. Melike 18 januari 2014

  Ik vind de roze kleur heel erg leuk! X

 17. Angelique 18 januari 2014

  ooooh wat een geweldig mooie lakken, ik ben verliefd

 18. Bianca 19 januari 2014

  Mooie kleurtjes!

 19. Claudia 19 januari 2014

  Ik heb werkelijk normaal niks met DL lakken omdat ik ze zo bizar duur vind maar verdorie voor die prijs en dan zulke mooierds, je hebt het echt getroffen met dit setje! Mooi hoor!

 20. Miss Sentinelli 19 januari 2014

  Pretty lakjes zeg! Vooral de tweede vind ik mooi!

 21. Kelly 19 januari 2014

  Wauw wat een mooie lakjes! Voor een prijs van 10 euro kan je dit natuurlijk niet laten liggen!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén