Current favorites

Allereerst – hoe kan het ook anders – mijn nieuwe MacBook! Deze kocht ik inmiddels een maand geleden en hoewel het echt een investering was ben ik er nog steeds super blij mee. Het grootste voordeel vind ik de lange accuduur, waardoor ik makkelijk overal en nergens kan gaan zitten met m’n laptop en niet steeds aan een stopcontact hoef te denken. Maar hij typt ook fijn, werkt fijn, en is stiekem natuurlijk ook gewoon mooi!

Iets te laat ben ik erachter gekomen dat de Lashes To Kill mascara van Catrice je ook echt mooie wimpers geeft.. Want hij gaat uit het assortiment. Buh. Maar goed, ik vind hem top en als je ‘m nog ergens tegen komt met 50% korting – zeker meenemen! Geeft je wimpers namelijk mooi volume en fijne lengte, precies goed genoeg voor mij.

Sherlock is een epische, Britse serie waar ik al twee seizoen van geniet. Het derde seizoen werd vanaf 1 januari uitgezonden bij BBC.. En anderhalve week later waren alle drie de afleveringen (waar we lang op hebben moeten wachten) er doorheen gejaagd. Gelukkig kan ik ze rustig nog 15x kijken zonder ze zat te worden haha, en ook dan pas krijg je eigenlijk alle details en verhaallijntjes mee. Zeker een favoriet dus! Samen met Fringe trouwens, waar ik nu ook bij het derde seizoen van ben.


Voor het eerst van m’n leven kreeg ik een echt kerstpakket, zo eentje met voedsel en onnodige spullen erin. Toch vond ik hem super leuk, want het eten was lekker en er zat een fluffig dekentje in. Ik had al een fluffig dekentje van de Primark die ik speciaal bewaarde voor foto’s, maar nu ik er twee heb kan ik eentje ook echt gebruiken waar hij voor bedoeld is. Love it! En in m’n kerstpakket zaten ook zakjes karamelkoffie (volgens mij van het merk Dekkers..) en die is echt hemels. Super lekker, super slecht ook haha.

Je weet pas wat je mist als je het (bijna) niet meer hebt.. Op dit moment ben ik bezig met het opmaken van allerlei producten voordat ik iets nieuws mag kopen, aangezien ik echt teveel shizzle heb. Waaronder Hope In A Jar van Philosophy, die nu echt zo goed als op is. Mis ‘m nu al! En ook een van m’n favo parfums, Aqua di Gioia, ben ik aan het opmaken. Ik heb teveel parfum en een aantal beginnen ook al hun geur te verliezen, wat natuurlijk super zonde is!

Tot zover mijn favorieten van dit moment! Welke items zijn bij jou op dit moment favoriet?

  1. De lashes to kill mascara is inderdaad onwijs fijn! Volgens mij gaat de roze variant niet uit het assortiment en die is eigenlijk hetzelfde alleen dan ‘intens zwart’, dus misschien een tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *