Current favorites

Allereerst – hoe kan het ook anders – mijn nieuwe MacBook! Deze kocht ik inmiddels een maand geleden en hoewel het echt een investering was ben ik er nog steeds super blij mee. Het grootste voordeel vind ik de lange accuduur, waardoor ik makkelijk overal en nergens kan gaan zitten met m’n laptop en niet steeds aan een stopcontact hoef te denken. Maar hij typt ook fijn, werkt fijn, en is stiekem natuurlijk ook gewoon mooi!

Iets te laat ben ik erachter gekomen dat de Lashes To Kill mascara van Catrice je ook echt mooie wimpers geeft.. Want hij gaat uit het assortiment. Buh. Maar goed, ik vind hem top en als je ‘m nog ergens tegen komt met 50% korting – zeker meenemen! Geeft je wimpers namelijk mooi volume en fijne lengte, precies goed genoeg voor mij.

Sherlock is een epische, Britse serie waar ik al twee seizoen van geniet. Het derde seizoen werd vanaf 1 januari uitgezonden bij BBC.. En anderhalve week later waren alle drie de afleveringen (waar we lang op hebben moeten wachten) er doorheen gejaagd. Gelukkig kan ik ze rustig nog 15x kijken zonder ze zat te worden haha, en ook dan pas krijg je eigenlijk alle details en verhaallijntjes mee. Zeker een favoriet dus! Samen met Fringe trouwens, waar ik nu ook bij het derde seizoen van ben.


Voor het eerst van m’n leven kreeg ik een echt kerstpakket, zo eentje met voedsel en onnodige spullen erin. Toch vond ik hem super leuk, want het eten was lekker en er zat een fluffig dekentje in. Ik had al een fluffig dekentje van de Primark die ik speciaal bewaarde voor foto’s, maar nu ik er twee heb kan ik eentje ook echt gebruiken waar hij voor bedoeld is. Love it! En in m’n kerstpakket zaten ook zakjes karamelkoffie (volgens mij van het merk Dekkers..) en die is echt hemels. Super lekker, super slecht ook haha.

Je weet pas wat je mist als je het (bijna) niet meer hebt.. Op dit moment ben ik bezig met het opmaken van allerlei producten voordat ik iets nieuws mag kopen, aangezien ik echt teveel shizzle heb. Waaronder Hope In A Jar van Philosophy, die nu echt zo goed als op is. Mis ‘m nu al! En ook een van m’n favo parfums, Aqua di Gioia, ben ik aan het opmaken. Ik heb teveel parfum en een aantal beginnen ook al hun geur te verliezen, wat natuurlijk super zonde is!

Tot zover mijn favorieten van dit moment! Welke items zijn bij jou op dit moment favoriet?

Verder Bericht

Vorige Bericht

17 Reacties

 1. Lotte 29 januari 2014

  Fluffige dekentjes zijn hemels! Net als karamelkoffie.

 2. Sofie 29 januari 2014

  Mooie favorieten! Hope In A Jar van Philosophy lijkt me zo fijn 🙂

 3. Wendy 29 januari 2014

  Fijne favorieten! Snap dat je MacBook erbij staat, ik ben ook nog iedere dag blij met die van mij. Oh en de karamelkoffie klinkt heerlijk!

 4. Beautydagboek 29 januari 2014

  Haha, ben ik even blij dat ik die Catrice mascara hier nog nieuw en onaangeraakt heb liggen! Heb hem nog niet getest, maar jammer dat ie weg gaat.

 5. Kimberly 29 januari 2014

  Ik ben heel hard aan het sparen voor een Macbook, het lijkt me zo’n fijn ding 😀 En dat dekentje, heeerlijk 😀

 6. beautyforgirls 29 januari 2014

  Die fluffy deken is zo lekker voor op de bank.
  Liefs, xxx

 7. Charlotte 29 januari 2014

  Fluffy dekens, love it!

 8. Anne Solveig 29 januari 2014

  Super leuk om te zien! Je MacBook is inderdaad een hele mooie investering!

 9. Marissa 29 januari 2014

  Super leuke favorieten! 🙂

 10. Esmay 29 januari 2014

  Je MacBook snap ik sowieso 100% als favoriet. <3 En dat zachte dekentje roept mijn naam, lijkt me zo lekker!

 11. Lisanne 29 januari 2014

  Leuk! Dat dekentje ziet er erg zacht uit, ik heb ook zoiets. Echt heerlijk

 12. Priscilla 29 januari 2014

  Mooie favorieten. Ik ben ook gek op fluffy dekentjes <3

 13. Isabel 29 januari 2014

  Leuke favorieten! Ik vind die mascara van Catrice helemaal niet fijn, hij geeft me veel te veel klontjes.

 14. Sarah 29 januari 2014

  De lashes to kill mascara is inderdaad onwijs fijn! Volgens mij gaat de roze variant niet uit het assortiment en die is eigenlijk hetzelfde alleen dan ‘intens zwart’, dus misschien een tip!

 15. Jana 29 januari 2014

  Mooie favorieten 😀 x

 16. Manon 29 januari 2014

  Die fluffy deken ziet er zo lekker uit!!! Ik heb nu ook en macbook en ben er super blij mee!

 17. Anna 29 januari 2014

  Leuk om te zien! Je macbook is mooi <3

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén