Winter beauty musthaves


Ik ben een winterkind en dol op koude dagen, lagen sneeuw en lekker veel warme thee. Maar dat onze huidjes onder de kou kunnen lijden merk ik ook, en dat vind ik natuurlijk niet zo heel fijn. Gelukkig zijn er genoeg producten die daar een handje bij kunnen helpen! Zo pak ik graag een bodybutter van The Body Shop, waarvan de speciale Ginger Sparkle kersteditie mijn favoriet is. Maar ook andere varianten hiervan zijn fijn, vooral die met de wat meer noot-achtige geuren. Ook heel fijn vind ik de Purol Bee Lipbalsem, die ik een weekje geleden bij de Action kocht. Veel verwachtingen had ik er niet van, maar in tegenstelling tot veel andere lipbalsems maakt deze mijn lippen echt zacht en gevoed. Echt een aanrader dus!

Ook wat betreft make-up gebruik ik nu toch liever wat andere dingen. Zoals de Prime & Fine smoothing primer van Catrice, die op zich niet heel veel doet wat betreft de “houdbaarheid” van mijn make-up, maar wel een zacht laagje over mijn gezicht legt. Ideaal als je last hebt van velletjes en onzuiverheden. Oh en een waterproof mascara vind ik ook wel een must, aangezien ik direct traanogen krijg bij alles onder de 0 graden haha. Ik vind die van MAX (bij de Action te koop) nog altijd de beste, aangezien hij niet gaat vlekken bij mij en wel goed waterproof is!

Welke producten vind jij echt musthaves tijdens deze tijd van het jaar?

  1. Ja, ik gebruik ook lekker veel bodybutters in warme geuren! Verder verandert er niet héél veel bij mij, behalve dat ik een voedendere nachtcrème gebruik dan eerst en soms een extra serum erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *