Winter beauty musthaves


Ik ben een winterkind en dol op koude dagen, lagen sneeuw en lekker veel warme thee. Maar dat onze huidjes onder de kou kunnen lijden merk ik ook, en dat vind ik natuurlijk niet zo heel fijn. Gelukkig zijn er genoeg producten die daar een handje bij kunnen helpen! Zo pak ik graag een bodybutter van The Body Shop, waarvan de speciale Ginger Sparkle kersteditie mijn favoriet is. Maar ook andere varianten hiervan zijn fijn, vooral die met de wat meer noot-achtige geuren. Ook heel fijn vind ik de Purol Bee Lipbalsem, die ik een weekje geleden bij de Action kocht. Veel verwachtingen had ik er niet van, maar in tegenstelling tot veel andere lipbalsems maakt deze mijn lippen echt zacht en gevoed. Echt een aanrader dus!

Ook wat betreft make-up gebruik ik nu toch liever wat andere dingen. Zoals de Prime & Fine smoothing primer van Catrice, die op zich niet heel veel doet wat betreft de “houdbaarheid” van mijn make-up, maar wel een zacht laagje over mijn gezicht legt. Ideaal als je last hebt van velletjes en onzuiverheden. Oh en een waterproof mascara vind ik ook wel een must, aangezien ik direct traanogen krijg bij alles onder de 0 graden haha. Ik vind die van MAX (bij de Action te koop) nog altijd de beste, aangezien hij niet gaat vlekken bij mij en wel goed waterproof is!

Welke producten vind jij echt musthaves tijdens deze tijd van het jaar?

Verder Bericht

Vorige Bericht

15 Reacties

 1. Lotte 5 december 2013

  Ja, ik gebruik ook lekker veel bodybutters in warme geuren! Verder verandert er niet héél veel bij mij, behalve dat ik een voedendere nachtcrème gebruik dan eerst en soms een extra serum erbij.

 2. Sofie 5 december 2013

  Mooie producten! Ik kan niet zonder bodybutters en lipbalsems. Ginger Sparkle van TBS is heerlijk <3

 3. Kimberly 5 december 2013

  Ja die Ginger Sparkle is best lekkker! Ik heb hem sinds kort ook hihi 🙂 In de winter heb ik altijd wel een body butter nodig anders kraak ik uit elkaar denk ik..

 4. Ashleey 5 december 2013

  Die Ginger Sparkle is zooo lekker <3

 5. beautybysandra 5 december 2013

  Die Bodybutter lijkt me echt heerlijk!

 6. Amy 5 december 2013

  Handige tips! Mijn go to producten in de winter zijn mijn Kiehls #1 Lipbalm (onmisbaar!) en mijn The Body Shop Shea Butter!

 7. Esmay 5 december 2013

  Sowieso lipbalm!!! Die bodybutter van TBS ruikt zo lekker, maar ja .. gebruik ik toch nooit. :”D Best dom want m’n huid is wel lekker droog nu haha!

 8. Melissa 5 december 2013

  De bodybutter lijkt me fijn! Alleen al door de verpakking haha.

 9. femketje 5 december 2013

  fijne producten :3

 10. peggy timmermans visagie 5 december 2013

  Fijne producten heb je daar! Ik heb nood aan een rijke oog- en handcrème in de winter.

 11. Anna 5 december 2013

  Die bodybutter ziet er heerlijk uit! Fijne winter producten!

 12. Lotje 5 december 2013

  Voor mij zijn bodybutter of bodylotion echt een musthave voor in de winter! Xoxo

 13. Kelly 5 december 2013

  Die bodybutter vind ik persoonlijk niet zó lekker ruiken, maar de andere producten lijken me erg fijn!

 14. Kim 5 december 2013

  Leuke tips! Bodybutter is zo heerlijk in de winter om je huid te verzorgen.

 15. robin 5 december 2013

  ik moet echt weer wat betere lippenbalsem kopen 😡 ik heb alleen crappy ones die eigenlijk niets doen XD

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén