Sensationail gel color – Bitter Sweet & Tag Me Taupe

Sensationail… Mijn eerste ervaring heb je hier al kunnen lezen, en echt goed was het niet. Hoewel ik het effect echt wel mooi vind is het verwijderen ervan echt een drama, en beschadigde ik de eerste keer mijn nagels dus flink! Inmiddels weet ik er wel redelijk mee om te kunnen gaan (nagellakremover met aceton werkt in plaats van pure aceton ook best prima, en zo’n remover tool is wel echt een must), al beschadigt het mijn nagels alsnog wel en gebruik ik het dus zo minimaal mogelijk. Maar goed, toen ik twee kleurtjes uit mocht kiezen van de nieuwe (herfst)collectie zei ik daar geen nee tegen, aangezien er best wat moois bij zat!


Ik besloot voor Bitter Sweet en Tag Me Taupe te gaan. Bitter Sweet leek me wel mooi omdat hij zeker niet saai is, maar ook niet tƩ opvallend. En taupe draag ik vaak als ik juist voor naturel wil of moet gaan. Wat me wel gelijk opviel is dat de kleuren in het flesje totaal niet lijken op de kleuren op de verpakking. Muh! Tag Me Taupe is in het echt bijvoorbeeld veel lichter en meer grijs, en Bitter Sweet is minder oudroze dan hij op de verpakking lijkt.


En natuurlijk, de swatches! Bitter Sweet is zo’n kleurtje wat tussen roze en rood in zit. Best zomers eigenlijk, ook al is het een herfstkleurtje. Ik vind hem wel leuk, omdat hij eigenlijk bij veel huidskleuren wel goed staat! Wel zag ik soms nog m’n nagelrandjes erdoor, al was dat niet zo opvallend. Dit kleurtje heb ik ook echt een paar dagen gedragen en was ik dus niet zomaar zat. Tag Me Taupe is helaas minder mijn ding. Hij is meer lichtgrijs dan echt warm taupe, en dat staat bij mijn huidskleur niet zo goed! Dit was er dan ook snel weer vanaf, haha.

Wat ik van deze kleurtjes gel nagellak vind? Bitter Sweet is zeker een aanrader wat mij betreft, Tag Me Taupe viel mij wat tegen. De kleurtjes kosten ā‚¬14,95 per stuk en de flesjes bevatten elk 7,39 ml, waar je een heleboel keer je nagels mee kunt doen. Ik heb de kleurtjes van de webshop OnlineMakeup, waar je een uitgebreid Sensationail assortiment kunt vinden!

  1. Ik heb al een paar maanden sensationail en heb het bijna continu op m’n nagels. Ik heb een tip: ik zie dat je swatchen nogal dof ogen, maar de gellak heeft een enorm mooie glans, waarschijnlijk ga je teveel met je oluisvrije doekje met reinigspul tegen plak (laatste stap) over je nagel. Hoe minder je dat doet, hoe meer ze glanzen. Een paar vegen erover is genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *