Personal & instagrams

De afgelopen tijd heb ik me vooral bezig gehouden met afstuderen en tussendoor nog werken. Een behoorlijk hectische periode, maar gelukkig komen de kerstdagen eraan en heb ik dan even vrij! Voor kerst was er natuurlijk Sinterklaas, en hoewel Sinterklaas elk jaar zegt dat we er niets meer aan doen kreeg ik toch nog een lekkere bodybutter van The Body Shop en een chocoladeletter. Woehoe! En ik deed een poging tot het maken van een DIY kerstkaart.. maar het was geen succes, haha.

De laatste tijd ben ik echt obsessed met Essie nagellak. Waarom? Lakt fijn en blijft heel lang zitten! Zo droeg ik Wicked en Vested Interest allebei vrij veel, en eigenlijk de hele tijd wel een kleurtje van Essie. Ik wil meeeer, haha. Oh en hoe leuk was dat pakketje van Kruidvat? Bij wijze van kerstcadeautje ontving ik de tasverstuiver van de Amber geur, die heel lekker is en zeker weten goed bij de feestdagen past. Lief!

Een paar dagen geleden ben ik in het boek Toen Ik Je Zag van Isa Hoes begonnen en sindsdien probeer ik er zo veel mogelijk in te lezen. Een leuk boek kun je het misschien niet noemen, maar ik vind het wel interessant om te lezen en op zo’n manier geschreven dat het je wel meeneemt in het verhaal. Tot nu toe dus wel een aanrader! En wat is er beter dan het combineren van een goed boek met Ben & Jerry op de bank? Nom!

Hoewel ik op dit moment eigenlijk elke dag wel werk, kon ik het niet laten om maandagmiddag stiekem weg te vluchten. Waarom? Sinds een lange tijd besloot ik maar weer eens naar een persevent te gaan! En dus ging ik langs een aantal stations richting Haarlem (waarbij die van Haarlem zelf toch wel het mooist was), om daar met Lotte op het station te meeten.

Het event was van Coty Prestige en eigenlijk was het niet echt een persevent, maar meer een kerstborrel. Er waren heerlijke hapjes en drankjes én natuurlijk stonden er mooie producten van de merken die dit persbureau onder haar hoede heeft (zoals Philosophy en Calvin Klein). En gezellig was het zeker – mede dankzij Lotte, Vera en Angela! En hoewel ik helemaal niet zo zweverig aangelegd ben vind ik de quotes van Philosophy vaak echt heel goed, en stiekem wil ik wel zo’n kussentje op mijn bed ;).

  1. Ik moet ook echt eens een Essie lakje gaan scoren, ik heb al zo vaak staan twijfelen voor het rek (want ik heb al zoveel bijna nieuwe lakjes..) en zie steeds mooie nagels voorbij komen op blogjes.
    En leuk zon persevent, lijkt me erg leuk om te bezoeken! 🙂

  2. Ik zie hele mooie Essie lakjes voorbij komen. Ik heb al te vaak voor het rek staan twijfelen en ze steeds laten staan.. Onder het mom van ik heb al genoeg lakjes die nog bijna niet gebruikt zijn hihi maar elke keer bij foto’s gaat het weer kriebelen!
    En leuk een persevent, lijkt me erg leuk om mee te maken!

    Ik ga je volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *